Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pingween

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DOMAir in the U.S.A. 2013.07.17 03:57:43
Nem hittem volna, hogy amikor betévedek egy áruházba (kb. egy olyanba, mint a Metro otthon) Washingtonban, akkor fogok venni egy Renault Master matchbox mentőautót... Hogy ez miért érdekes?- Itt semmilyen francia autómárka nem létezik. Sem a játékok, sem az igazi autók között.-…..
Kattints a képre, hogy nagyobb legyen! Azt hiszem amit vasárnap fogok csinálni, azt így hívják magyarul, hogy útvonal repülés... Szóval ma az ún. "dual cross country"-t csináljuk az oktatóval, ami annyit jelent, hogy lerepüljük a Pompano Beach - Naples - Immokalee - Pompano Beach…..
http://www.automotor.hu/hirek/a-hid-amelyen-nem-mernek-athajtani-az-autosok-inkabb-fizetnek-egy-bersofornek-499576 És én itt már vezettem. Nekem tetszett amúgy...
Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a repülőtéren mindig kiemelnek a sorból. Viszont elfelejtettem mondani, hogy máshol is szívükbe zártak már a hatóságok a repülőtéren. Pontosabban azon kívül, avagy mellette. Eddig háromszor mentem ki FLL-re (Ft. Lauderdale Airport)…..
pingween 2013.01.31 09:48:52
A mai bejegyzésben az amerikai konyháról szeretnék írni, hogy milyen ételkülönlegességek vannak itt. Finomságok, egyedi megoldások, fűszerezések, stb. . Nos, azt hiszem a végére is értem...
Na itt az ideje elkezdeni rendesen írni. Ma már voltak élmények. Gyorsan leírom, amíg frissek. Nem is akármilyenek. Lakásnézőbe mentem Miami / Fort Lauderdale area-ba. Reggel 8-tól kibéreltem egy KIA Soul-t a Budget-nél, aztán irány. Szinte még bejáratós. 17000 mile van benne. Az…..
A címben említett kijelentés nem más, mint New Hampshire állam mottója. Az összes itteni autó rendszám tábláján ott szerepel ez a 4 szó, nehogy valaki véletlenül is elfelejtse, milyen életvitel dívik errefelé. A mai nap nagy eseménye az amerikai diákok megérkezése volt,…..
pingween 2012.09.05 12:28:54
@BánZ: egy hónapja volt a szomszédos Doverben, tartok tőle már nem jár arrafelé.

cazy Hungarians? :D úgy látom máris sikerült felnőni a feladathoz :P
Dáviddal első közös utunk Kanchanaburiba vezetett. Mivel szerencsénkre a Bangkok–Kanchanaburi utat az árvíz ellenére már megnyitották, a buszállomáshoz siettünk. Irányok után érdeklődve megálltunk egy taxis mellett, aki úgy döntött, elvisz minket az állomásra, ám különös…..
Srí Lankáról nagyjából fogalmam sem volt, amikor kitaláltam, hogy megnézem. Az tudtam, hogy valahol Dél-Indiában leszek, Srí Lanka meg közel van oda, szóval miért is ne mennék. Annyi rémlett, hogy ez egy kis sziget, ahol polgárháború van vagy mi, és valószínűleg valami hasonló…..
Ezt még muszáj megosztanom veletek, veriveri important. Sajnos csak angolul van, de talán nyelvtudás nélkül is élvezhető, a képek magukért beszélnek. Akinek ellenérzése van a metódussal szemben, annak figyelmébe ajánlom az egyik kommentet a videó alatt: "If you fell in a pile…..
Két hét Himalájában chillezés után úgy döntöttünk, lejövünk a hegyekből és keresünk valami újat. Eredetileg egyenesen Dehra Dunba akartunk menni, ahol a Vipassana (meditációs) tanfolyamom volt, de azt hallottuk, hogy India "Punjab" nevű tartományának fővárosát,…..
Dharamsalából eredetileg északra terveztünk menni, hogy megnézzük Srinagart és Leh-t, amik India legészakabbi részén vannak és állítólag mindkét hely gyönyörű, de aztán számolgattuk, hogy mennyi időm van a vipassana táborig és úgy döntöttünk, hogy nagyon rohanós lenne…..
pingween 2011.09.22 19:49:42
Szerettünk volna nektek mutatni néhány videót, amiket az iráni sivatagban és környékén csináltunk a filmes barátainkkal, de eddig a lassú és szakadár internet minden próbálkozásomnak ellenállt. Most végre a Dropbox és Gyuri barátom segítségével sikerült őket feltölteni.…..
Miután aludtunk egy remek éjszakát Antalya egyik nagyon olcsó - "csótányos" - hostelében, ahol a recepciós némileg rápörgött Juditra vízvásárlás közben, megérkezett Amanda a reptérre. Nem voltunk túl tájékozottak a terminálok számában és felépítésében, így…..
pingween 2011.07.04 12:21:02
Vama Vechén 9 éve jártam utoljára. Akkor úgy épült be módosult tudatomba, mint a legjobb hely, ahol életemben voltam. Már régóta vissza akartam jönni ide megnézni, mennyit változott azóta. Az emberek egy része azt mondta, már nem akkora hippitanya, mint régen volt, mert…..
Kopottas Targonca 2012 Elindultunk! 2011.06.02 14:20:00
Ezúton köszönjük szépen Lászlónak, hogy kedd este leitatott minket a Schönherzben, mert így a reggel 8-as indulás délután 2-re halasztódott :) Délelőtt még összepakoltunk, bescanneltük az útleveleinket a vízumokkal, megcsináltuk a táblát a stoppoláshoz, aztán 14:15-kor fel…..
pingween 2011.06.02 14:37:49
Hieronymus Bosch, menekülj, Salvador Dali, szégyelld magad. Az igazi, kontrollálatlan, mélyből feltörő firka olyan dolgokat hoz a felszínre, hogy a szalonszürrealisták emellett elbújhatnak. Vegyük például Ping-wint, és a transzatlanti hurkábelt fektető sárga tengeralattjárót.…..