Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kultikula

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
háztáji dizájn A loftok loftja 2011.06.20 06:13:00
.   A tulaj az interneten talált rá erre a Barcelona Eixample negyedében álló, 1930-ban épült neoklasszicista épületre, ami eredetileg a szomszédos épületekhez tartozó istálló volt, aztán óvóhely, majd nyomda, végül az enyészeté lett. Szerelem volt első látásra a…..
A világ megváltásának profán értelmezése a hétköznapi problémákra adott jó megoldásokhoz áll legközelebb. A kézzel készült kiegészítőkben utazó MakrCarry Goods ezt a folyamatot tolta meg kicsit a kulcs alakú és minden bizonnyal véshető tollú sörnyitóval, amely mindig ott…..
A gátat 1931-35 között építették a Colorado folyón (Black Canyon), Arizona és Nevada között. 1935-ös befejezésekor a világ „nyolcadik csodájának” tartották, hiszen mérnöki csúcsteljesítmény volt: a 221 méter magas építményhez hatmillió tonna betont használtak fel.…..
kultikula 2011.06.21 10:59:06
Nagyon utazhatnékom van már, szerencsére mér csak péntekig kell várnom, hogy meginduljak Párizs felé, ahol elég izgalmas terveim vannak, de addig is körülnéztem a régebbi fotóim között, ott akadtam rá a Luang Prabangban, Laoszban készült képeimre. Mivel a világ egyik…..
Sajnos sokszor kellet már tapasztalnom, hogy szépen lassan felnőtt egy olyan korosztály, akiktől komoly generációs gap választ el. Az igazán fiataloknak a Dallas című sorozat, és annak egy időben minden beszélgetést tematizáló történései (hol van már az, amikor egy ország…..
    A The Edison klub a Los Angeles belvárosában álló, 1910-ben épült Higgins épület alagsorában működik, ott, ahol egykor a város első magántulajdonú erőműve üzemelt. Egy arizonai rézbáró, Thomas Higgins ugyanis nagyot álmodott a múlt század elején: Los Angeles…..
Kit hoz lázba egy durván 10 x 18 centiméteres rozsdás vasdarab, amit nemrég halásztak ki a tenger fenekéről? Vélhetően senkit, még egy finnyásabb lomtalanító szakmunkás is legfeljebb csak a lábával bökdösné. De mi van akkor, ha az ominózus rozsdás vaslemez a néhai Titanicról…..
Ami a Nyugaton fehér, az Kínában fekete: most már tényleg ideje lenne megvalósítani régi vágyam és beiratkozni a semmire sem jó, ellenben velejéig burzsuj kulturális antropológia szakra és elmennem Pekingbe tanulmányozni, mégis hogyan lehet mindent ennyire másképp csinálni és…..
Gasztroszex Bahar II. 2011.05.18 08:00:00
Egy újdonság most az erik névre hallgató gyümölcs, amit mostanában lépten-nyomon árulnak az utcán. Na most ez egy fura jelenség, mert ízre és kinézetre éretlen, jóval idő előtt leszedett szilvára hasonlít. De annyira a törökök sem lehetnek hülyék, hogy éretlen szilvára…..
Oren Peli karrieje a Paranormal Activity után lendült be igazán, James Wan horrorjának, az Insidiousnak is a producere lehetett, illetve hasonló minőségben veszi ki a részét Rob Zombie következő művéből a Lords of Salemből. Ezen kívül a tévében is kipróbálja magát, a The River…..
Finnország világbajnok lett jéghokiban. Így fogadta őket a marshaller a helsinki repülőtéren.     A marshallereket más néven előtérfelügyelőknek, vagy éppen forgalmi tiszteknek is szokták hívni, attól függően, hogy ki, hol, mikor, és legfőképp kitől tanulta a…..
Silverstone-ban kedden hivatalosan is megnyílt az új paddock és bokszutca komplexum, amely - alakja alapján - a  „Szárny” (Wing ) nevet kapta. Az építkezés költsége elérte a 27 millió fontot. Az új létesítményt a kenti herceg nyitotta meg ünnepélyes keretek…..
kultikula 2011.05.18 13:02:55
És természetesen rettentő haraggal, ahogy azokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek. A Gaming with the Stars sorozatban Samuel L. Jackson multizik a Call of Duty Black Opsszal, ez talán az eddigi legviccesebb epizód, de érdemes lecsekkolni az eddigieket is:…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.13 09:30:00
Matthew Perry visszamegy az elvonóra, mert még mindig alkohol- és gyógyszerfüggő. Vagy csak beszart, hogy visszaesik.Ilyen Dianna Agron (Glee) rövid hajjal.Lady Gaga ilyen cipőben mentorálta az Idol énekeseit, igen, jól tetszenek látni, a sarka faszt formáz.Úgy mellesleg, ha már itt…..
A spam üzenetekkel kapcsolatos probléma sokrétű, nehezen kezelhető és nem igazán remélhető, hogy egyszercsak váratlanul elillan vagy magától megszűnik. És mióta ártatlan Rolex üzleti ajánlatok mellett, helyett már rendre kártékony tartalmakat, vagy linkeket is hordoznak,…..
Gymkhana - a szó maga különösen idétlen, mégis muszáj lesz megjegyeznünk! Jelentése sportünnepély, eredetének kutatása során pedig visszarepülhetünk az időben egészen a lovas hadseregek korszakába. Egyfajta lovas ügyességi és képességfelmérő verseny volt, de az idők során…..
Sokak szerint az Appril Project koreográfusa egy külföldi csapattól koppintotta iskolás sikerszáma ötletét. Az előadás kitalálója tagad. Míg a Csillag születik zsűrije szerint táncukkal új műfajt teremtettek, addig a netes közönség úgy véli, az ausztrál Got Talent című…..
Május 13-14-én megrendezik Budapesten az Első Hazai Kézműves Sörfesztivált. Írhatnék most okosakat a magyar kisüzemi sörfőzdékről, a Grabancról, az első magyar IPA-ról, a miskolci Kortyról, a békésszentandrási Fekete Rózsáról, de mégsem ezt teszem, hanem behunyom a szemem…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.10 14:00:00
Bármikor lehet kávézni. Na, lehet idegeskedni vagy örvendeni, vérmérséklettől függően: Taylor Momsen és Jessica Szohr nem tér vissza a Gossip Girl következő évadára. A Fox újabb évadot kért a Family Guyból és a Cleveland Show-ból is. Az NBC The Voice című…..