Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsoni Kráncs

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Nézd meg, baszd meg. Ez most itt a magyar élvonal, a már szűkített prémiumliga! Feljutott a névtolvaj Puskás már megint - pedig hogy kiesett -, és a másik kiadó helyért ki-ki meccset játszik a Kisvárda és a Balmazújváros. Ízlelgessük a szavakat: a 2017/2018-as Nemzeti Bajnokság új csapata a Balmaz.…..
Folytatódik a tavaly április végi poszt, mert már ott és akkor is megígértem, illetve kommentben érkezett pár tipp is - ezekkel kezdem. Pittlaren sugallására rögtön a Breaking Bad című sorozatból a főhős feleségének Jeep-jével: Skyler egy szép régi (na jó, a wikia szerint…..
Modorosblog Ifjúkori szegénység 2015.07.27 21:44:15
Mi nekünk a szegénység? Volt már? Na és. Nem lehet róla eleget írni, főleg, ha megérted különböző stációit. A gyermekkori, örök sóvárgást, a közös gyerekszobákat, a felnőttként is otthon élést, a panelokat, a szar kaját és örökös pénzproblémát. Azt, hogy nincs -…..
Újabb utálatdarab, ezúttal olyan filmekről, amiket abban a reményben szenvedtem végig, hogy biztosan lesz bennük élvezhető, értékelhető momentum, és a végére biztosan elmúlik az az egyre erősödő ingerültség, amit keltettek bennem. Hát, nem. Vigyázzatok, SPOILER, bár ezeknél…..
Ezen a héten utálatnapokat tartok. Ez az első utálatbejegyzésem, mindenki fogadja gyűlölettel és megvetéssel. :) Szóval. Top 5 utált zenekar, nem feltétlenül sorrendben. Mivel David Guetta és az általa kreált irtózatos foskupac gyalázása túl egyszerű feladat lenne, inkább…..
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
Dzsoni Kráncs 2015.04.09 14:36:22
@shred: Jennifer Conellyre én a Volt egyszer egy Amerikából emlékszem,amikor a csávó meglesi,ahogy táncol.
Sophie Marceau alap,gyönyörű.
A Lambada akkora kultúrsokk volt,h a '89-es farsangon a hatodikosok "lambada őrülteknek" öltöztek.Remekül állt a csajokon a szexi szoknya.
Kölyökidős csajok,nálunk Aczél Réka és Szekeres Nóra volt a nyerő,egyébként ma,felnőtt nőként is gyönyörűek.
Aztán,ami akkoriban ciki volt,de nekem Szandi is bejött a kis szoknyáival.
A globális felmelegedéssel kapcsolatban pro és kontra rengeteg érvet hallhatunk. Hogy ez az emberi tevékenységnek köszönhető-e, vagy a nagyobb távlatokban egymást követő hidegebb és melegebb időszakok közül épp egy felmelegedőben lévő terminusban vagyunk, erre rengetegen tudnak érveket és…..
"Yks - egyetlen hölgyszerzőnk - ismét a hetvenes évekbe kalauzol minket ezekkel a remek Playboy hirdetésekkel. Ebben a sorozatban 1965-től, tíz éven át próbálták rábeszélni a férfiakat, hogy olvassák a lapot, hiszen ezzel a hölgyek figyelmét is felkeltik, sőt egyenesen lerí róluk :)" - JTom..
Eddig még soha nem volt olyan nehéz számomra betartani a blog ars poeticáját, mely szerint „sok kép, kevés szöveg”, mint most, a sorozat harmadik részében – az előzőt itt találjátok. Olyan jelentőségű autóhoz érkeztünk el, melynek a történetéről könyveket írtak, filmekben és popslágerekben énekelték…..
Néha, amikor épp magabiztos passzban vagyok, szeretem azt gondolni, hogy ismerem egy kicsit az angol futballt. Na nem annyira, hogy tudjam, ki lőtte a Coventry City győztes gólját az 1987-es kupadöntőben (megnéztem, öngól volt), de azt tudom, hogy se azelőtt, se azóta nem nyertek. Na…..
Dzsoni Kráncs 2015.02.04 09:46:07
Wampetits, Nagy, Czeizler, Konrád (forrás: a Degerfors IF honlapja)..
Dzsoni Kráncs 2015.02.03 12:49:00
"Blogunk egy hölgytaggal bővült! Kérem engedjétek meg, hogy bemutassam Yks-et, aki kezdésként mi másról, mint a divatról hozott nekünk egy cikket és a továbbiakban is laza retro témákkal jelentkezik majd, elsősorban a hetvenes-nyolcvanas évekből." - Jtom A hatvanas évek hatalmas méretű geometriai…..
Hányszor hangozhatott már el ez a mondat üzletekben, amikor bedöcögött a Coca-Colát szállító teherautó. Nézzük meg, hogy néztek ki egykor a világ minden táján ezek a kólaszállítók. 1970 körül. A cikk megjelenése után Komlós Béla olvasónk küldte ezt a képet a Facebookon egy magyar kólás…..
Atlétás Bandi kifőzte, Nyelvész Józsi fűszerezte, Modor Tibi tálalta. // // tejfakasztó legénybúcsú lánybúcsú lakodalom esküvő templomi szertartás keresztelő Levike első áldozása Lilike bérmálása születésnap névnap ballagás szalagavató farsangi…..
Dzsoni Kráncs 2013.11.12 10:35:09
@Prophet: Egyáltalán a forraltborozás/adventikirakodóvásározás.
És általában ezt olyanok szokták javasolni,akik szeptember 1-én már nem ülnek ki a teraszra,mert hideg van.
Illetve meghívás bármire,ami kézműves.
Elkezdődik végere a labda honi virtuózainak nemzetközi menetelése, amit mivel is lehetne jobban nyomatékosítani, mint egy jó kis Játék Határok Nélkül-el. Az első fordulót még átaludtuk, mert hosszúra nyúlt az alapozás, és jómagam az entert is csak alibiből ütögettem, csak…..
Kedves, Eger! Tudom, nektek most rosszul megy, de nekem se sokkal jobban. A kasszám ugyanúgy üres, ahogy nálatok sincs benne semmi, versenyt konganak a malacperselyeink. Jelenlegi legéretékesebb jószágom egy még három hétig érvényes BKV-bérlet, aminek a piaci értéke valahol 7500…..
Dzsoni Kráncs 2013.05.02 18:59:57
@Stefan Derrick: Emlékszem rá,meg arra is,hogy az alsóház teljes érdektelenségbe fulladt...Nekem jobban tetszik a klasszikus lebonyolítás,persze ez ízlés dolga.
A legcikibb,ami Belgiumban van,megnyered a bajnokságot,aztán egy buzi rájátszásban elveszíted,lásd a mostani szezont.
Amúgy a 93/94-es szezonban voltam először meccsen,előtte tényleg csak a Sport,a Labdarúgás,a Foci Világ és a Góóól c.műsor segítségével követtem a bajnokságot...hiszen,akkor még nem volt internet,ha emlékszel ilyen kőkorszaki időkre.
Modorosblog Gyűlölöm a havat 2013.01.14 20:15:23
Örömködsz? Szereted a havat? Imádod, ahol kószán hullanak alá a szeleburdi hópelyhek? Kiállsz az utcára, égnek tátott szájjal, és megpróbálod bekapdosni őket? Akkor jó, ugyanis jöhetsz hozzánk lapátolni. Én kibaszottul gyűlölöm ezt a mocskos csapadékot. És gyűlölök…..
Dzsoni Kráncs 2013.01.16 09:10:15
@Hadrian77: Azt én is ajánlom mindenkinek,tavaly -10 fokban voltam egy 20 km-es túrán,egy jó bakancs kellett,semmi más,fél óra után inkább izzadtam,mint fáztam.Korcsolyázni is nagyon jó,de idén például még be se fagyott a Balaton,ami az utóbbi 50 évben eddig kétszer fordult elő.
Én inkább azt nem szeretem,hogy esik hó,hízik a jég öt napig,aztán lesz 10 fok,minden elolvad...pár nap után megint egy hideg időszak,és ezek váltakoznak.szerintem én élvezném az északi telet,talán a sötétséget kivéve.
Dzsoni Kráncs 2013.01.16 09:53:32
@Hadrian77: Igen,az igazi téli csend nagyon hangulatos.Akik sírnak a hideg miatt azoknak javasolnék egy pár hetes kelet-szibériai tartózkodást.
Jakutszkban kérdezték a faszit -46 fokban,hogy érzi magát...hát tél van,több teát iszunk,és sétálgatunk.
Nigériában a feketék meg már 15 fokban körülállják nagykabátban a lángoló olajoshordót.
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Auftaktként engedd meg, kedves Barátom, hogy jómagamat is joggal soroljam a művészek közé, hiszen mindketten alkotunk - a magunk sajátos eszközeivel-stílusában, a magunk kis közönségének, a saját, különbejáratú kis indíttatásunkból. Sőt, im Gegenteil - fordítsuk meg.…..
Hát kedves fiatalok, kedves fiatal barátaim - hiszen gyerekeknek nevezni dőreség volna Benneteket -, le a kalappal Előttetek. Amit ti most itt ország-világ színe előtt véghez visztek, az valami egészen fantasztikus és egyedülálló a történelemben. Mi több: maga a…..
Dzsoni Kráncs 2012.12.14 10:31:15
@persicsbalint: A Kocsmák népe,és a Pályaudvarok népe kurvajó volt!Máig újraolvasom őket!