Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkóczay (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Védi a prosztatát, elősegíti a jobb vérkeringést, és kényelemesebb ülést biztosítva a fenékrészre helyezi át a kerékpáros súlyát, mindezeket az előnyöket tudományos orvosi vizsgálatok is alátámasztják. Az orr nélküli nyereg mégsem lett világhódító újítás, mert van…..
Teljesen elképesztő rekordot állított fel a norvég NRK2 csatorna azzal, hogy csütörtök estétől 134 órán át közvetíti a Nord-Norge óceánjáró útját a fjordok mentén, és mindezt a norvég lakosság fele, 2,5 millió néző követte, eddig. Képzeljük el ugyanezt mondjuk úgy,…..
barkóczay (törölt) 2011.06.21 23:34:23
@R. Daneel Olivaw: Juszt is első!!!!!! Különben is micsoda buzi dolog ezeket a köcsög fjordokat bámulni, pláne abban a homokos tévében!!! Norvégia is tele van úgy látszik komcsibuzeráns libsikkel, akik ilyen szadeszos fjord-szemetet zabálnak kétpofára, ahelyett, hogy a mi drága Vityánkra szavaznának éjjel-nappal, minden utcasarkon és minden köcsögbuzi norvég kilométerkőnél...
Az alábbi kedves történetet Pál a postoló nevű rendszeres kommentelőnk küldte, aki összeakadt egy eszetlen bringással. Szerencsére vér nem folyt sokak bánatára, de azért egy jó anyázás és zsidózás található a párbeszédben. Előrebocsátom, nem szeretem a hangulatkeltő…..