Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mclaurin

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásvásárlás előtt állsz, és a hatalmas kínálattól már azt sem tudod hová kapd a fejed? Mindig elfelejtesz valamire rákérdezni vagy attól félsz, hogy valami fontos nem jut az eszedbe, amikor lakásnézőbe indulsz? Most összeírtuk azokat a kérdéseket, amiket feltétlen szegezz neki a tulajdonosnak!..
A posztot szerkesztve belenéztem a Homár Whirlpool-aktáiba, ahol a kétoldalnyi archív poszt közt egyszer csak szembejött a Heteket mosógép nélkül, azt garantál a Whirlpool garanciája címmel megjelent eset, aminek fájó pontjai szinte szóról-szóra megjelennek itt is: pár…..
Azt talán kimondhatjuk, hogy egy isten háta mögötti kőhalom legalján élő friss ászkarák generáció szellemileg legtopább tagjának sem új, hogy a bankok szolgáltatásaik ár-és díjképzési irányelveit szigorúan a nagyhírű pukkasztott egyes+pókos nyolcas közgadasági…..
Az északi vadonoktól az elszigetelt Húsvét-szigetekig sok reptérnek van hihetetlen elhelyezkedése, hiszen lassan már bárhová el lehet jutni repülővel. Íme a 12 leg!..
Jelen időben vagyunk, valahol Északnyugat-Angliában. Ha pár szóval el akarnám mesélni, mi történt az elmúlt évben, csak kiválasztanék egy tetszőleges napot. Legyen mondjuk tavaly december 30. 6:40-kor csörög az óra. Kinyomom, újra csörög, megint kinyomom, aztán ha már elég…..
Két héttel a választás előtt sajna illő búcsút kell vegyünk egy olyan párttól és arctól, akik hiányozni fognak a parlamentből, bármi legyen is az eredmény. És egy olyan párttól, amely nem fog hiányozni, de jó lenne, ha később feltámadnának, hogy újra érdemes legyen gondolkodni a támogatásukon. A…..
Mclaurin 2018.03.26 17:03:27
@Nzoltan: Egyetértek az összes adóemelést ígér és csodálkoznak, hogy szarul állnak a kampányban. A fidesz viszont annyira unszimpatikus, hogy még így is lehet esélyük de ha mégis a fidesz nyer az ember megvonja a vállát, hogy legalább marad a 15%. Ilyet beleírni egy programba, hogy progresszív adózás? Elment az eszük.
Ma délelőtt kivágták az Etele úti középső sáv fasorát FRISSÍTÉS! Bardóczi Sándor ábráját is beillesztettem, ami a lehetséges változatokat mutatja be (11.14.)..
Mclaurin 2017.11.13 23:05:03
A fákért tényleg kár :

scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e15/18380394_785739034935277_7271959946634199040_n.jpg?ig_cache_key=MTUxMTUzOTQyNTk0NjgwMzA4NQ%3D%3D.2

Ritka szép látvány volt hazafelé ahogy alagutat képeztek a lombkoronájukkal az út felett. nem ördögtől való lett volna villamost levinni a föld alá mint ahogy olykor a metró is feljön a felszínre. Igen a közelben ott az a nagyon elfuserált négyes metro ami a kutyának sem hiányzott ritka értelmetlen beruházás volt főleg így. És parkolóhely tényleg nincs egy darab sem egész nap de ez az összes elcseszett lakótelepre igaz, mentségükre nem láttak a jövőbe de az a hülye jövő meg nem a problémákkal foglalkozik.
A korábbi évekhez hasonlóan 2016-ban is jelentős, 12,7 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást kapott az államtól a Hungaroring Sport Zrt. – derül ki a társaság publikus beszámolójából. Erre szükség is volt, hiszen csak az autóversenyek jogdíjai 11,6 milliárd forintot vittek el, ezt pedig…..
Betti szerint A pénz titkos élete 2017.07.09 10:09:40
Már javában tart a nyár, beindult a táboroztatási- és fesztiválszezon. Rengeteg új emberrel ismerkedhetünk meg, azonban ne felejtsünk el elővigyázatosak és óvatosak lenni. Vigyázzunk a testi épségünkre, az értékeinkre. Kinek ne mondta volna el az édesanyja egy-egy táborba, kirándulásra indulás…..
Mclaurin 2017.07.10 11:07:22
Kívül tágasabb Egy bizarr város 2017.06.24 06:30:00
Mianmar fővárosa négyszer akkora területen fekszik, mint mondjuk London, viszont még egymillióan sem lakják. Nem csoda, hogy olyan, mintha szellemváros lenne...
Jön a nyár és a horvátországi nyaralások ideje. Mire egy tisztességes nyaralást megszervezünk, több havi fizetést is felégethetünk. Hosszú évek óta figyeljük a horvátországi árak alakulását. Íme pár trükk, mellyel vacsorákat spórolhatunk!   1. Kunát vigyünk, ne eurót Horvátország pénzneme a…..
Tegnap készültek az alábbi felvételek a Shanghai-Chongqing autópálya Siduhe hídjáról, Badong megye Yesanguan városánál a Enshi Tujia és Miao autonóm prefektúrában Hubei tartományban. Az 1,2 km hosszú Siduhe híd 90 méter magas szerkezete 560 méter magasan feszül a völgy felett. Fotók: Xinhua /…..
Még januárban több írásban is megemlítettem, hogy már látom előre a CSOK károsultak hadát. Sajnos a törvény és a szabályozás egyáltalán nem teljes, nem korrekt és folyamatosan önkényes módon változik. Az ügyfél ma már nem bízhat a bank állításában sem, hiszen eljutottunk odáig, hogy a közjegyző…..
Nívó Vasárnap is nyitva 2016.04.11 13:09:51
Blogunk kiemelten foglalkozott a vasárnapi zárva tartás témakörével, és utolsó, erről szóló posztunkban megpendítettük, hogy hamarosan puhulás várható a témában (mondjuk én picit hamarabbra vártam). És íme, ma robbant a hír: vége a vasárnapi kötelező zárva tartásnak! Hogy miért döntött így a…..
Ilyen volt. Ilyen lett. És ilyen is maradt. Az azért lenyűgöző, hogy 2-3 óra alatt milyen csuda dolgokra képes az ember! Ahogy az is, hogy a felelősök egy hónapja feszt az időjárásra hivatkoznak. Mint az oviban: a szétpakolás megy, az összepakolásnál meg mindenki húzza a…..
Szegény Zoltánnal nagyon együtt tudok érezni. Ott van az a kis aranyszínű dundi csomag, kelleti magát ezerrel, az ember rákészül, előrehajol, hogy a kis csokigirlandos tetejét leharapva ne locsolja a ruhájára a fincsi alkoholt, mert mindkettőért kár lenne - és akkor nem jön…..
Minden bank és biztosító rémálma - aki nem más mint személyesen Tudatos Pénzügyi Fogyasztó - az újév 3. napján rutinszerűen kinyitotta postaládáját. Máshogy nem nyithatta, mert elmúltak azok az idők, mikor január elején egy-két elkóborolt szilveszteri üdvözlőlap…..
Mclaurin 2014.10.01 20:21:35
+1
A már legendássá váló "emútnyócév" egyik legirritálóbb jelensége volt az ún. filmszakma közpénz lopása. Irdatlan pénzek mentek el részben nézhetetlen, részben soha el nem készült filmekre, miközben a "függetlenségükre" büszke ballib filmesek újabb közpénzekért…..
Újabb történet részletei kerültek a birtokomba ismerősi körből - bizonyítékokkal együtt -, mégpedig olyan történeté, amely után szeretett Tékozló Homárunk is megnyalná mind a tíz ujját. A mostani bejegyzésben a korábbi Tescos írásunkban szereplő "Tudatos Vásárló"…..
Mclaurin 2014.08.07 17:46:55
@Turchi: Köszi
Csak nem szeretném ha feleslegesen anyáznának (pedig valószínűleg fognak), mert én egyszerre szoktam 5-6 karton tejet venni és igencsak megszenvedek vele a 4.-ig mire mindet felhordom, egy kis plusszt megérne ha nem nekem kellene cipelnem így öregségemre.
A Vezúv csúcsára mindig szívesen látogattak a turisták. De ez túlontúl fáradságos és drága módja volt a kráter-turizmusnak: A nép egy valódi, 19. századi megoldás után sóvárgott...
Mclaurin 2014.08.07 09:22:01
Vasútállomás hangosbemondóval (forrás: vasútállomások.hu) Vannak jellegzetes városi hangok, amiket nap mint nap hallunk, megszoktuk őket, de gyakran nem sokat tudunk az eredetükről. Két ilyen hangról lesz most szó: a már éppen megszűnőben lévő, vagyis már alig hallható…..
2000-2001, Budapest-Mártély-Párizs. 28 éves vagyok. Összeszedtem a könyveimet, a személyes holmimat, de a kávét, cigit és minden egyebet otthagytam, mert ez a szokás, ha valaki szabadul. Leültem az aulában, egy darabig csak szemeztem a napfénnyel, aztán lassan kimerészkedtem az…..
1998, Budapest. 25 éves vagyok. A kamionmosó egy hatalmas grund közepén ülő sötét fémhangár volt. Valahogy mindig elkerülte a fény és úgy dübörgött, mintha épp a pokolra építették volna. Remek ipari zenét lehetne kreálni abból, ahogy zúg a kompresszor, a gőzborotvák…..