Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erazko

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pergető horgász egy balatoni mólón láthatatlan. Ezen különleges képessége teljességgel megmagyarázhatatlan. Tudományosan bizonyított, hogy ha egy horgász kizárólag pergető bottal érkezik egy balatoni mólóra és ott horgászni kezd, akkor a sporttársak számára…..
Fish&Dirt Botokról... 2012.02.14 17:28:00
Na jó, akkor legyen.Leírom, hogy mit gondolok a botokról úgy általában aztán akkor ki lehet bontakoztatni az érveket ellenérveket és jöhetnek a tuti tippek, hogy aztán mindenki kimehessen a hétvégén a Fehovára, hogy ott verje el a kosztpénzt fontosabbnál fontosabb új botokra,…..
  Nem tudom, miért nem elég nekünk a mohácsi busójárás, mint népszokás. De említhetném a szigligeti süllő-, vagy a tihanyi gardafesztivált is, ámbár ezek inkább népünnepélyek, mintsem népszokások – egyelőre. Remek, igazi magyaros programok, s most itt egy újabb:…..
Pelsológia A lehűlés előtt 2012.01.24 16:08:00
Nem terveztem mára horgászatot. Ám amikor délelőtt tíz óra körül hazaértem dolgom végeztével, és ajtónyitás előtt egy szép keszegfordulást vettem észre éppen előttünk, az öböl közepén, elhatároztam: pecázni fogok. Egyébként is, délutánra komoly lehűlést ígértek,…..
Fish&Dirt Halat! 2011.12.24 13:58:53
Mindenkinek Boldog, Békés Ünnepeket kívánok a következő szezonra pedig kurva sok halat!  Fogja meg mindenki élete legszebb ragadozóját a 2012-es szezonban!  Vigyázzatok Magatokra és tartsátok készenlétben a pergető cuccot! :)  PISZ:Fischfucker  ..
erazko 2012.01.04 11:00:57
Fish&Dirt Háló 2011.11.07 00:51:00
Az van, hogy kiborít és felbosszant és kvára idegesít ha egy harc esélytelen. És akkor én ezt most megírom, és akkor majd sasolhatok a szokásos köveimen, hogy ha jön a motoros és világít a reflektor és akkor mondom, hogy neeeeeeem, nem én vagyok az a fischfüker.Leszarom, ez akkor…..
erazko 2011.11.11 19:32:28
bubble-tech.hu/bt/fishing/scandinavblinker/blinker_hu.html

Egy kis olvasni való Tamás barátom tollából!
El Classico. Amikor mi hárman megjelenünk Márián, senki nincs biztonságban. Mi sem. De főleg a halaknak van mitől rettegni. 20 éve van ez így. Régi barátság a miénk, és ennek a barátságnak Balatonmáriafürdő az epicentruma.Szombaton este értünk le Pistivel, Zsolti akkor már lent…..
Ma estére volt kitűzve az első dunai peca az Ebro-s túra után. Szerveztem volna társakat is, de a Mester holnap ér rá, Pistinek meg nem jött össze. Szóval egyedül vágtam neki. Csináltam teát termoszban, hátha hosszú lesz a kaland. Lefelé a kocsiban nem volt annál komolyabb…..
erazko 2011.10.30 23:53:00
Helló! Gratulálok!
Eddig hadilábon álltam a süllő pergetéssel..
De a nyáron megtört a jég nálam is.
Persze meló. meló mikor menne az ember pecázni, mindig akkor kell túlórázni.. zárás után be a kocsiba,, 130, tempomat, kicsi pihenés hazáig..
Mikor hazaértem, íróasztalomon ott pihent katonás sorban pár új rendelt wobbler, pótdob... egyből felszökött az adrenalin bennem, és nem tudtam aludni.
Irány a kikötő! Hajnali 1 volt, szokásos részemen, a mólószájon vallattam a vizet, 0 sikerrel.
egy véletlen dobással sikerült a túlsó mólót megfognom, sétálhattam körbe- nagy örömömre..
Ahogy a bokrok között kommandóztam kifelé, félsötétben, egy jó nagy kövér harcsa akkorát csapott mellettem, hogy majdnem befordultam én is a kövek közé...
persze, nekem több se kellett, Wobbler kiakaszt, aztán sprint a túlsó gátra, majd vissza sprint. következő Olimpián már keret tag vagyok...:)
épp új mólót építettek, igy egy kiálló "Totemoszlopra " álltam, és a kövezéssel párhuzamosan dobáltam.
Szép teli hold világított, fejlámpa sem kellett, kikötőben gyedül voltam, csak a küszivás locsogó hangja zavarta meg a csendes. többszöröi wobblercsere után felraktam, egy számomra eddig mumus csalid Rapala J9 HT, -ez kellett nekik...
1 óra alatt 3 szép 2kg-os süllőt sikerült elejtenem. persze szák és társai luxxus volt akkor és ott, oszlopról ugrás a kövezésre, majd 4 ütemű fekvőtámasz, le, süllő ki, felugrás, és taps a fej fölött..

Maradandó élmény volt ,hogy 1 éjszaka 3 süllőt is fogtam, közben a harcsa mindig ott rabolt a bokor alatt, nem hagyott nyugodni, de már letekertem akkor 400km-t, 9 munkaórát,, menni kellett haza.. De vigyorogtam , mint akit b...ni visznek..

Szeva!
Ahogy írtam a második részben, a lehető legrosszabb időszakban mentünk a harcsák szempontjából. Így nem is fogtunk egyet sem.Itt a vége, köszi a figyelmet.Na azért ennyire nem volt rossz a helyzet! :)Azért ott motoszkált bennünk, hogy Zsolt nyáron 5 nap alatt 2 bottal kivett 10-et,…..
erazko 2011.10.29 02:17:05
@Fischfucker: Nem szabad a csúcson abbahagyni, jövőhét vége fele zúzok le Balcsira.... küldök nektek szép képeket..
neki állok komolyabban multizni... meg bejáratom a Branzit is...

üdv.
Erasko

jelölj be facebookon:
szőke erazmus
Azért ha nehezen is de kibújt néha, hogy végül is azért pergető horgászok volnánk mind a hárman.Azért írom, hogy nehezen, mert az utolsó napig tényleg minden a harcsázásnak volt alárendelve. Miután minden napszakban benne volt a kapás esélye így csak rövid időkre léptünk le…..
Na akkor nekikezdek.Ahogy már írtam, több részben fogom leírni az eseményeket. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a rendezési elv, nem fogom naponként átvenni a 8 napot mert azért voltak elég eredménytelen napjaink is, inkább a nagyobb események és a különböző halfajok köré…..
Bepakolva.                        Az a sok cucc, ami ki volt pakolva, most itt van benne. Ja és a kaja is bekerült. Frankó ez a zsák. 23 kiló lehet a csomag, ez 25. Ez van,…..
Hát én sem gondoltam, hogy én ennyit. Így utólag nem volt teljesen kockázatmentes.Szóval a Hart wobblereimről már sokat meséltem, de talán nem említettem, hogy az általam valaha látott legszebb popper is Hart. Ő az:  Nos ezen a hétvégén hívtam le a kreditemet, amit…..