Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maglilith

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. december 28-án, a hajnali sötétség leple alatt bontották le és szállították el Nagy Imre szobrát. A múltat nem csak vésővel és kalapáccsal, de szájkaratéval is bontja a NER, de még ahhoz is gyávák, hogy mindezt felvállalják...
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
A fideszes publicista soros-csicskák ellen hergel, az ellenzék a provokátorokra figyelmeztet. Polgárháborús a hangulat a közéletben...
Széles nyelvcsapásokkal ismét bizonyította hűségét Orbánhoz a Terror Háza igazgatója, a Figyelő tulajdonosa a le Monde hasábjain. ..
maglilith 2018.08.05 09:12:44
Cser Ágnes komolyan vette Hofi poénját a legutóbbi interjújában: szerinte nem a zsemle kicsi, hanem a pofánk nagy...
A harsogó idegengyűlölőpropaganda miatt nem tudják, kinek higgyenek: Orbánnak vagy Ferenc pápának...
Lehet, hogy az emberek agyának manipulálásában verhetetlen a Fidesz, de képtelen az országot építeni. Pedig szükség lenne rá. ..
maglilith 2017.08.14 14:01:38
Gajdics Ottónak a Mészáros Lőrinc-féle tévé Angard nevű műsorában borult el az agya teljesen, mert az illetők megnyilvánulásai "sértik az identitását"...
       " Áder János egykori köztársasági elnök, aki jelenleg szociopata hazudozóként dolgozik az Orosz Föderáció Nyugati Területein, ellátogatott a kormányzósági székhelyen működő Trefort Gimnáziumba. " (vincentnews)..
Michael Ignatieff, a Kanadai Liberális Párt egykori vezetője, a CEU rektora 2016 januárjában ezt mondta: "A San Bernardinó-i és a párizsi terrortámadás miatt minden ország egyszerűen lezárja a határát és ez katasztrófa. […] emberek milliói égnek a vágytól, hogy a fáradt, öreg Európába jöjjenek, mert…..
Forgács István cikksorozata a cigányügyről (első írását itt olvashatják)   Az oktatás kérdése I. – az általános nehézségek és az óvoda fontossága Az oktatás az az örökérvényű toposz, amivel sokat lehet és ebből adódóan sokat is szoktak foglalkozni. Állítólag…..
Süllyed a ner gyorsnaszádja, máris egymás sarkát tapossák azok, akik nem akarnak titanik-hegedűsök lenni ÉdesViktoruk mellett. Tőkés László szerint követhetetlen és átláthatatlan a nemzetpolitika - és külön is baszódjon meg Orbán, mert a legutóbb elsöprő győzelmet arató…..
A kormány sokféle módon igyekszik a családok segítségére lenni a gyermeknevelésben. Most például a rendőri erőket veti be a zabolátlan nebulók rendszabályozására: szeptembertől iskolarendőr is képviseli az állam erőszak-monopóliumát az iskolákban. Az ide vezető tervezet…..
Ertsey Katalin LMP-s képviselőnő néhány egyszerű kérdést tett fel július végén Balog Zoltán EMMI-miniszternek "Miféle családbarát kormány az, amely éhbéren tartja a bölcsődei dolgozókat?” címmel.   Balog ugye nemrég reagált a bölcsődei dolgozók levelére, tegnap…..
maglilith 2013.08.14 08:55:42