Regisztráció Blogot indítok
Adatok
georgetto

31 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma felhívott az autókereskedésben megismert hölgy. Eléggé zavarban volt. Megbeszéltük, hogy este randizunk. Nem tudom, de valahogy, amikor egy nő hallhatóan ennyire odavan, akkor elszáll a lelkesedésem.Megborotválkoztam, de az öltözékemre nem fordítottam különösebb figyelmet,…..
A haverokkal hétvégén lehúztunk a Balatonra, egy közeli barátunk nyaralójába. Imádok ott lenni, állati hangulatos a ház és a kert végét nyaldossa a Balaton.A srác barátnője, akiké a nyaraló, biztonság kedvéért mindhármunknak 1-1 barátnőjével készült. Nem duzzogtunk.…..
A cégnél kényszerszabira küldtek pár embert, így én is kivettem egy hetet, jó lesz otthon pihengetni, talán utolérem magamat a takarításban is, és lakásnak fog kinézni az a vacok amiben jelenleg élek… Gondoltam ezt hétfőn, mikor is felhívott az egyik autókereskedő…..
Nem könnyű egy szingli élete. Minden este csinálni kell valamit, hogy ne érezze magát szarul az ember. Szívtipróskodni folyamatosan, hogy visszaigazolásokat kapjunk. Hülyeség az egész. Én már kibékültem a helyzettel. Hiába tombolnak a hormonjaim a tavasszal együtt, nem…..
Egyik haverommal kiugrottunk a közeli étterem teraszára enni valamit, kibeszélni a nőket és meglesni a kínálatot. A kacér pincérlányon kívül nem volt valami erős a felhozatal, viszont egyszer csak érkezett egy négy fős társaság. Két férfi, két nő, ez…..
És végre eljött a várva várt prágai randi. A napok, az utazás, minden olyan borzalmasan lassan telt. Egész nap nem tudtam semmit sem enni, annyira izgatott voltam. Átvettem a szobám kártyáját, még volt 3 óra a randevúig. Kitettem az ágyra az új nadrágot és inget, amit még otthon…..
Nem nagyon tudok másra gondolni, mint a prágai hétvégére. Azért persze akad, ami eltereli a figyelmemet: munka, meg a haverok, meg a sztorik.Este mindannyian összejöttünk, fiúk, lányok, azok is, akiknek már családjuk van. Ezek elképesztően vicces esték. Mi szinglik, mindent…..
Ma e-mailt kaptam egy olasz excsajomtól. A megismerkedésünk néhány évvel ezelőtt nem volt valami hosszú folyamat…Egy nyaraláson találkoztam vele. Az utolsó este elmentünk bulizni, és ott láttam meg. Csak bámultam. Mellé lopakodtam, csak álltam mellette, ő meg mellettem.…..
georgetto 2011.06.16 06:25:51
@Tevés Prépost: Az olasz lányok már csak ilyenek... báttya! :)
Ma hazajött az én kis chatpartnerem. Péntek lévén kivettem egy szabadnapot, reggel elmentem bevásárolni a közeli piacra. Felemelő olyan dolgot csinálni hétköznap, amit amúgy nem szoktam.Szépen megterítettem, fél órácskát játszottam a fényekkel, hogy félhomály legyen, és laza,…..
Egy kis eső, és totál beáll a város. Utálom. Nem késhettem el egy értekezletről, úgyhogy hagytam az autót és felpattantan egy Combino villamosra.Csordultig tele volt, totál az ajtóhoz lapultam. Velem szemben állt egy nő, olyan befodrult aktakukac féle (bocs, véletlenül csinos…..
Hétfő reggel. A hét legkatasztrófálisabb időpontja. Viszont az asztalomon egy kártya arra bíztat, hogy verjek át mindenkit azzal, hogy hétfőn is mosolygok. Megráztam magam, gyors zuhany, egy világos szövetnadrág az elegánsabb fajtából, halvány csíkos ing, és zakó. Hajra kevés…..
A kis őzike a szakadék széléhez ért!Nem jött el az eső, amit remélt!Nem serken fű a mezőn, nincs víz,az ártatlan kis őz éhezik!De nem csupán a gyomra üres,nincs sehol párja, kit évek óta keres.Éhezik, mert lelke mezején nincs eső,csupán a fájdalmas, kesergő,kínzó hiány…..
Ma totál idegbajosan felhívott egy haverom. Sokáig nem nyögte ki, hogy mi a baja, csak kérdezgetett, hogy szoktam-e mindig óvszert használni, volt-e bajom, amikor nem, stb.Együtt ebédeltünk és elmesélte, hogy lefeküdt egy csajjal, akiről kiderült, hogy lehet, hogy hordozója valami…..
Új hercegnőmet Enikőnek hívják, és nagyon rendes, a buli óta minden nap beszélünk, esténként chatelni szoktunk, mert mint kiderült nem független a drága, ráadásul élete nagy részét Münchenben tölti. Nagyszerű, ismét jó választás volt, de legalább én sem keveredek bele…..
Az olasz önbizalom-növelő turné után visszacsöppentem a kőkemény munkába. Mikor hazaértem, első dolgom volt felhívni álmaim barátnőjét, de nem értem el, mert ki volt kapcsolva. Többször próbáltam, sikertelenül, még rögzítője sem volt. Szilveszter óta nem is beszéltünk. A…..
Úgy volt, hogy januárban síelni megyünk, de annyira szuper idő volt, hogy a haverjaimmal inkább Milánót céloztuk meg. Az olasz lányok nagyon közvetlenek, már a repülőn leszólított kettő, kikérdeztük őket, hová menjünk szórakozni.Másnap megnéztük a várost, és…..
El sem hiszem, de végre rendeztem a dolgaimat, és eljutottam oda, hogy felhívjam a nőt, akin az utóbbi időben elég sokat járt az eszem. Együtt szilvesztereztünk. Sűrű hónap…Házibuliba vittem. Nem ismert senkit a baráti társaságomból, de eléggé oldottan viselkedett, az…..
Mialatt az ágyat nyomtam, rájöttem, hogy azért nem bánnám, ha lenne egy barátnőm, aki ápolgat, el is döntöttem, hogy jelentkezek a kiállításon megismert hölgynél, és megpróbálok udvarlóhoz méltóan nem eltűnni hetekre. Persze mindezt, miután felépülök.Egyébként most volt…..
Tegnap volt a céges évzárónk. Ez egy vacsora a tulajdonos pénzéből, ahol együtt zárja az évet a cég apraja-nagyja. Vettem egy új inget és még fodrászoz is elmentem, hogy a cégnél dolgozó összes nőt levehessem a lábáról. Egy-két kollégámmal ebből már sportot űztünk.Az a…..
Már három nap eltelt, és gondoltam ideje lenne felhívnom, hogy hogyan tovább. Nem akartam egyből hívogatni, ne higgye, hogy rá akarok szállni. Ugyanakkor ő sem telefonált.A munkahelyemen nem tudom mi lett a nőkkel, csak kaptam sorra a bókokat, nagyon zavarba ejtő volt. Az egyik…..
Ma randiztunk végre a csajjal, akivel előzőleg Szentendrén sétáltunk. Nem gondoltam volna, hogy a csaj így megmozgat. Kicsit utálom, hogy amikor végre van időm felhívni akkor leráz, és amikor azt mondom nem érek rá, küldi az sms-eket. Kapja be. Utálom, és közben mocskosul…..
Sokat dolgoztam a héten, de végre vége, felhívtam a haverokat, hogy jöjjenek át hozzám, alapozzunk, aztán támadjuk be a várost. Szép sorban megérkezett mindenki. Ez nem kanbuli volt, jöttek csajok is, haverjaim barátnői, és az én gyerekkori lány barátaim is.Az egyik igazán közel…..
Este kint voltunk egyik haverommal és a húgával a műjégen. A kiscsajnak ott volt pár barátnője – sok édes kis tizennyolc éves… Hihetetlen vicces volt.A vége felé a csajok már szívesen huppantak a földre, csakhogy felsegítsük. Az egyik kislány „véletlenül”…..
Ki sem látszódtam a munkából, reggeltől estig dolgoztam, és mikor hazaértem, egy kellemes fürdő után csak az alvásra tudtam gondolni. Nem is tudtam kipihenni magam, a szemeim karikásak lettek, és az öltözködésemre sem figyeltem oda rendesen. Egy-két kolléganő elismerő,…..
Eljött a várva várt szombat. Sajnos indulás előtt még pár telefonhívás feltartott, így késtem. Nem tette szóvá, jó kislányhoz illően, ezt nagyon értékeltem.Szentendrére mentünk, séta közben elképesztően jót beszélgettünk. Vette a poénokat, sokat nevettünk. Ebéd közben,…..