Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hímtag

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..
Hímtag 2013.04.20 22:27:06
@Martian: ezzel nem tudok vitatkozni, sajnos igaz.
Nemhiába létezik egy mondás:
"A magyar mögötted lép be a forgóajtón,
de már előtted megy ki onnan."
Amíg erre van igényünk, ez így lesz. Talán az oktatás arra jó lenne, hogy több tudást tudnánk használni és nem lehetne mondani, hogy nem tudtam...
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
Hímtag 2012.01.02 20:59:51
@Bio74: Ha ez céltábla, akkor a saját mellére akaszthatja bármelyik rasszista majom. Azért szar a helyzet, mert "mi" művelt civilizált emberek nem tennénk olyat, amit ők gondolkodás nélkül. Ironizálni próbáltam, de lehet, hogy szarul. lényeg az, hogy csak is a tanulás vezet ki innen. Nem szabad hagyni , hogy még több ilyen idióta essen ki az iskolákból. Az hogy ez a helyzet, az valóban az elmúlt 21 év eredménye, ami ráadásul a jelenlegi rendszernek kedvez. Persze nem csak az újfasiszták a probléma, hanem, hanem azok felmenői, akik a háborúban, meg 56-ban büszkén lökték a halálba embertársaikat.
Kattints a képre a galéria megtekintéséhez. Zenészekkel közös faültetéssel búcsúzott a Zöld Pardon eddigi helyszínétől, a Goldmann György tértől. Mint az már ismert, a többszázezer támogató aláírás és a 45 ezres szimpátiatüntetés ellenére a XI. kerületi…..
Hímtag 2011.11.03 20:10:46
@ZBR: Hála az égnek, hogy az emberek nem egyformák. Ha olyanok lennénk mint te nagyon élveznénk az életet otthon egy Bartók lemez mellett. Ez az a dolog, amit én nem ítélek el, mert ilyen is van. Bartók a múlt, de most a jelenben élünk. Bartókot hallgathatunk esős napokon, télen, stb, de tavasztól őszig hadd alakuljon a jelen zenéje és hadd élvezze a mai fiatalság. Amúgy meg ma is vannak olyan zeneszerzők, zenekarok, akik olyan volumenűt tudnak az asztalra tenni, mint anno Bartók. Na és mi van, ha nem szimfonikus? Élő emberek játszottak élő hangszereken a természetben. A többi szarakodás meg csak a pénzről szólt. Nem az elvekről meg a fákról. Menjek inkább diszkóba, vagy hallgassak Bartókot? Nem szeretem b-meg!
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
Hímtag 2011.10.17 14:28:18
@BioDroid: A csőcselék dohányoso és szemetelő emberekről nem a helyszín tehet, de amúgy igazad van. Régen is utáltam a füstön átvágni kökin, de ha most ez nem szabályozzák be, akkor kurva jó lesz. Nem is értem, hogy miért nem eaknak oda egy közterületes brigádot. Egész nap szedhetnék a pénzt a szemetelőktől meg a dohányosoktól. Ha az aluljáróban, buszmegállókban tilos, itt miért nincs szabályozva?
Hímtag 2011.10.17 14:51:34
@BioDroid: Be kéne szerelni füstérzékelő oltóberendezéseket és ahogy beindulna az "oltás" lenne hatása a dohányosokra! Azt nem tudom, hogy készült-e és ha nem miért nem kijelölt dohányzóhely. Nem akarom én az öngyilkosjelöltek szabadságát korlátozni az önpusztításban, ezért szerintem jár nekik egy szellős a forgalomtól félreeső hely. Amúgy meg ha tényleg tilos akkor miért nem szedik a pénzt a szervek. Vagy ami még jobb lenne, vízipisztollyal kéne lövöldözni a tilosban járókat. Amúgy meg elég lenne kamerán figyelni és hangszórón osztani az észt. Valami ilyesmi szöveggel:
"Tisztelt Uram/Hölgyem, kék kabátban a 136-os megállójában! A komplexum területén csak a kijelölt helyen szabad dohányozni, ennek megszegése szabálysértési bírságot von maga után. A közterület-felügyelők elindultak maga felé! Ha odaértük előtt átfárad a kijelölt dohányzóhelyhez, akkor nem lesz következmény! A szemetelés és a csikk eldobása szintén ilyen elbírálás alá esik! Köszönöm!" Persze lehetne 1-2 percenkén egyszerűbb általános tájékoztató is!
Jackpot Parfümkapszula, Nyeld le! 2011.10.08 19:26:00
 A testszag nem lesz rossz dolog.Sheref Mansy szintetikus biológus, nem sci-fi hős. A Harvard Egyetem kutatója, aki Lucy McRae ausztrál táncművésszel együttműködve fejlesztette ki a lenyelhető parfümkapszulát, amely a szépségipar idei meglepetése. Miután az emészthető pirula…..
Hímtag 2011.10.09 18:27:53
Rájöttem! Zsidók 2011.10.07 13:37:00
Sok pénzed van? Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezel, vagy egyszerűen csak sok barátod van a facebookon? Akkor te minden bizonnyal zsidó vagy. A zsidó emberek nem hiába sikeresek az életben, bár kétségtelenül nem mindenkinek tetszik ez manapság. Azért irigyük az egész világ,…..
Zseniális a Samsung ellentámadása az Apple ellen. A cég jogászai legutóbbi beadványukban azzal érvelnek a bíróságon, miért nem az Apple-é az elsőség az iPad dizájnjával kapcsolatban, hogy az már szerepelt a 2001. Űrodüsszeában. Van ez az úgynevezett prior art nevű fogalom ott,…..
A blogom kábé három hónapja működik, és szerencsére van annyi olvasója és kommentelője a bejegyzéseknek, hogy néhány következtetést le tudjak vonni. Plusz ehhez jönnek még hozzá a magánban elmondott vélemények. Két kritika hangzott el főleg, az egyik leginkább az elején: ne…..
Hímtag 2011.08.04 18:37:22
@gabbor: ha már letölt az ember, várja meg míg kijön a dvdrip, vagy bdrip, aztán nézze azt jó minőségben. A kamerás felvételt nézni önmagában büntetés. Szerintem, ha nincs pénz mozijegyre, akkor várjuk ki a sorunk. Azért mégiscsak aljas dolog a lopás, akárhonnan nézzük. Szerintem nem hal bele senki ha egy 2-3éves filmet néz meg. Addig legalább kerestek a mozik is a forgalmazók is.
Lényeg, hogy jó lenne egy köki-mozi. Szórakozni jó lenne nekem 1000Ft-ért egy művészfilm is.
Praxis Pénisz protézis 2011.07.14 06:00:00
Aktuális levelünket valószínűleg humoros fricskának szánta beküldője, de döntsétek el Ti, hogy mennyire vicces. Semmit sem változtattam rajta, a helyesírási hibákat (szinte csak az van benne) is meghagytam. Délután azért lesz majd "normális" levél is.    …..
Hímtag 2011.07.14 12:57:47
@Balabátsi: Ha ez tényleg Pali bácsi, az megmagyarázná a dolgait. :-)
A MÁV-Start Zrt. 2008 óta 330 millió forintot költött már el a graffitik eltávolítására, s ha belegondolok, hogy ez évente 110 millió forintot jelent, amit ráadásul áttételesen az én zsebemből húznak ki, akkor mindjárt elsírom magam. A Keleti-pályaudvaron megtartott…..
Hímtag 2011.07.04 18:40:51
@neutrontranszmitter: Ne bagatellizálj! Nem ez a liberalizmus. Sőt a liberalizmus jó lenne, de nem a magyarnak való! Ahhoz tanult nevelt emberek kellenek, nem az "ingyen van kettőt kérek, pénzért van ellopom"-fajtának. Én pont akkor nőttem fel, mikor elkezdett rohadni az oktatás-nevelés. Átkosban kezdtem, váltás után végeztem az általánost. Tudom mi hajtja a korosztályunkat. a "mi gyerekeink" botrány szarul vannak nevelve nagyrészt.
Hímtag 2011.07.04 18:43:50
@brlv24: Lehet, hogy benne van a közmunkaprogramban? :-) A metrón is azért nincs elektromos beléptető., mert így több a munkahely? Hát mégis szeretnek ezek minket? :-)
Hímtag 2011.07.04 18:46:25
@Joe84: Aztán meg fizessük nekik a rokkantnyugdíjat?
Nem? Akkor gyártsunk még több csövest? Elég lenne eltörni meggyógyítani és a kórházi számlát a javítási mellé.
Listamániánk nem lankad, így e posztban a TIME magazin által összeszedett TOP25 animációs filmet soroljuk fel. Mégis hol van a Vuk? :) Najó, az eredeti Pinocchio tényleg odabasz, a nyolcadik helyre befutó Belleville-i randevú nekem nagy élmény volt, az agyonhájpolt Toy Story pedig…..
  A kommentek miatti piszkálódás és szörnyülködés az esetek 98%-ában kicsinyes és értelmetlen időtöltés – írtam két hete a Magyar Nemzet és a Népszava egyazon napon megjelent, hozzászólások felett szörnyülködő írása kapcsán. Úgy néz ki, a kommentek…..
Hímtag 2011.07.01 18:59:34
@Schindler Pistája: Akkor miért maszkban, csoportosan keménykedtek a "békés tüntetők"? Még szerencse, hogy a szittyanáci birkákra is vonatkozik a törvény.
Amúgy meg pont a csürhe miatt kell parázni az arc/név vállalásáról. Ők azok akik el akarnak pusztítani mindenkit, aki másképp gondolkodik. A "libsik" elfogadják, ha valakinek más a véleménye... veszélyes egy népség....
Hímtag 2011.07.01 19:02:23
Hímtag 2011.07.01 19:11:55
@Herr SturmLikudnik: Persze, vágom. jelképesen értettem, a jelképek országában... :)
Három hete, egy eső után született meg a XVI. kerületben a gödör. A gödör azóta lehetőségeihez mérten szépen növekszik. Éppen a kerékpárút közepén. Az elmúlt három hétben több vihar is végig söpört a városon, mindegyik mélyített egy kicsit a Veres Péter út mellett…..
Hímtag 2011.06.27 15:10:26
@Peetee: 2017-ben kiírnak egy közbeszerzési eljárást a probléma megoldására, 2018-ban lezárják a pályázatot, 2020-ban győztest hirdetnek, addig különböző szakmai vizsgálatoknak vetik alá a kínált technológiákat. 2020-ban elhalasztják pénzügyi okokra hivatkozva, majd 2021-ben újra kiírják úgy, hogy csak a haver cége tudjon indulni, majd 2022-ben polgármester-választáskor kihirdetik, hogy ez tulajdonképpen a 8-as metró végállomása és már eresztik is be a fúrópajzsot. A lényeg az, hogy bicikliút már nem lesz...
Hímtag 2011.06.27 15:16:00
@Hímtag: Ja, ez az ideális modell volt. Nem számoltam bele azt, hogy mi lesz akkor, ha a pályázat vesztesei, a levegő munkacsoport stb, mindenféle okokkal, bíróságra rángatják az ügyet, illetve ha a nyertes kivitelezőt kigolyózza egy esetleges kormányváltás a bizniszből. (én ezt elneveztem Alstom-szindrómának)
Hímtag 2011.06.27 16:49:00
@luciferko: Nem az a baj, hogy nincs kész tegnapra, hanem az hogy a bicikliút Mo-on úgy épül, hogy legyen mit átadni kampányfogásnak, aztán soha többet nem foglalkoznak vele. Nem takarítják, nem javítják. Ezt értsd úgy, hogy pl. Kőbányán egész sok út épült, de vannak olyan régi feltöredezett, gazosodott hordalékos üvegszilánkos részek, amik balesetveszélyesek. Sorolhatnám, de felesleges, mert ez téged nem érdekel. Biztos te dobálod részegen az üvegeket a bringaútra:-)
Egy korábbi posztban már bepillantást nyerhettünk néhány életveszélyes kereszteződésbe, bár a központban akkor inkább a fejlődő országok álltak! A mai néhány perces videó egy zsúfolt, New York-i kereszteződésben készült, egy olyan projekt keretében, melynek célja…..
Hímtag 2011.06.20 23:24:19
@screw guys: Most általánosítasz?
Hímtag 2011.06.20 23:39:22
Most már tényleg, de komolyan, és igazán. Nem mondom, hogy itt a várva várt pillanat, de holnap tényleg lezárják a metrót a KÖKI és a Határ út között a BKK közleménye szerint. Ha valaki esetleg nem követte volna az eseményeket, annak kedvéért elmondom, hogy ennek eredetileg…..
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Hímtag 2011.05.29 23:57:11
@c7: Lehet, hogy a tolvajt láttad.
Akik hétvégén is kénytelenek kirándulni a KÖKI labirintusban, azok lezárt állomással és ízléstelen sárga, narancssárga plakátokkal találkoznak, metróval nemigen. A sárga plakátok már régóta kint vannak, az olvasható rajtuk, hogy hétvégenként és esténként…..
Hímtag 2011.05.29 23:46:51
@gergo1000:szerintem simán megoldható lenne. De ezzel valakinek KÜLÖN foglalkozni kéne és itt el is felejthetjük asszem. Azt se értem, miért nem rak le a pótló (1-2kivétellel) mindjárt, ahogy befordul kökire, miért kell még körbemenni gyökketővel ahhoz a "leszállóhelyhez" ami messzebb van a legtöbb busz indulóhelyétől.
Hímtag 2011.05.29 23:52:07
@teddyde: Te biztos ott lakhatsz... Ezek nem munkagépek, hogy szétba**ák az utat, meg ez csak 1-2 hónap lenne. Ennyi türelmet lehet kérni a helyiektől. Ök is oda fognak járni vásárolni... Amúgy meg a 148-ast, meg a 136-ost átpattinthatnák az Adyra és a 200-as ott egyből mehet a gyorsforgalmira és mindjárt megoszlana a forgalom.
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..