Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dxt3r

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Való Világ 2014.01.20 09:06:59
Nem gondoltam, hogy valaha meg fogok emlékezni a Való Világról ezen blog hasábjain, de úgy tűnik, hogy hosszú idő után ezt a szerveződést érte az a "megtiszteltetés", hogy automatizált botok helyett céltudatosabb támadók deface-eljék a weboldalát.  Ahogy az a comment:com…..
dxt3r 2014.01.20 15:56:53
@Szapi: ez jogos, bár szerintem ez a legvalószínűbb, mivel az RTL valami saját gyártmányú frameworköt használ + ha a kommenteket továbbra is moderálják, akkor viszonylag kevés próbálkozás után feltűnne a turpisság a moderátorok oldalán.

Ja és még egy fun fact: amikor volt régebben VV4/5 szereplőválgatós form, akkor oda tettem XSS-t amivel meg is találtam az admin felületüket, de a Basic Authon már nem jutottam át, és úgy döntöttem, hogy többet nem szórakozom velük.
BuheraBlog Pszichológiai kutatás 2012.03.26 17:16:00
Hannibal Lecter kérését közvetítem :)  Kedves Hackerek!Néhányan emlékezhettek rám a Hacktivity rendezvényekről. Pszichológus hallgatóként, a hackerek személyiségjellemzőit szeretném vizsgálni, ehhez kérem szépen a segítségeteket. Kérlek, töltsétek ki…..
BuheraBlog Mitévő legyek? 2011.06.23 18:06:00
A blog lassan négy éves történetében eddig nagyjából száz "gray-hat" hibajelentést juttatam el kisebb-nagyobb cégeknek. Meggyőződésem, hogy ezzel minden esetben sikerült hozzájárulnunk - többes szám, hiszen a hibajelzések általában tőletek érkeznek, kedves olvasóim!…..
Zorg a Rettenetes hívta fel a figyelmem az alábbi Bombahíres hírre (Az Ozeki.hu közlényét itt olvashatjátok): Szombat éjjel számos weboldalon megjelent a mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésével foglalkozó Ozeki Informatikai Kft. valamennyi termékének forráskódja. A cég…..