Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sam Alan Zeu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörűen havazik. Amit bánok, hogy csak az ágyamból figyelhetem. Harmadik napja fekszem, valami olyan derékfájást sikerült összeszedni, hogy őrület. A Mikulás nagy napja így hát ajándéknak örvendezés helyett azzal telt, hogy a fájdalomcsillapító szuri után…..
Sam Alan Zeu 2013.01.29 23:19:55
Én is a derékfájás kulcsszóval találtam ide...@DonJak: Kifejtenéd ezt bővebben?
Poszttolónak jobbulást!
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
A gátat 1931-35 között építették a Colorado folyón (Black Canyon), Arizona és Nevada között. 1935-ös befejezésekor a világ „nyolcadik csodájának” tartották, hiszen mérnöki csúcsteljesítmény volt: a 221 méter magas építményhez hatmillió tonna betont használtak fel.…..
„Minden ideálisnak tűnt: diszkrét csók a Margit-szigeten. De valahogy csalódás volt: az álompasim stresszes, és úgy csókol, mintha kötelező lenne” – meddig érdemes várni egy lovagra, aki állandóan elfoglalt, lemond randikat, amikor meg ráér, akkor is inkább…..
Sam Alan Zeu 2011.06.03 12:33:51
    Vagy másfél éve nem írtam családi flottánk legféltettebb darabjáról, a zöld állólámpás Merciről. Csabi annyira szépen rendbe rakta, hogy közel menni is félek hozzá, pláne szerszámokkal. Pedig a belsejét nekem kellett összerakni, ez volt a deal. Az üléseket,…..