Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BAwagon

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Elég sokat vagyok autómániás emberek között, tehát már ezerszer szóba került a Mazda MX-5-ös. Jó autó meg könnyű meg szép a forma. Tudom, tagadnom kellene, de a forma miatt vettem meg. Soha nem vezettem, soha nem ültem benne, nem tudtam, milyen, viszont nagyon tetszett. Régóta…..
BAwagon 2015.04.25 21:43:27
@Seca81: Felnik , badge a sarvedon , kek belso,kek teto etc.... . 6 sebesseges volt LSD-vel a tied?
BAwagon 2015.04.26 11:41:11
@Rocko-: Irorszagban az elso karakterek a gyartasi evet jelolik. Ezutan kovetmezik a megye betujele ahol az elso forgalomba helyezes tortent majd egy szam ami random. Az en autom felar elleneben kapta a 10-es szamot referalva ezzela a 10th AE-re
BAwagon 2015.04.26 13:00:54
@Rocko-: :-) nem az hanem 99-W-10
Rendkívüli jelentőségű sajtóközleményt adott ki ma a Gépjármű Márkakereskedők Országos szövetsége: 2013. július 2-án a GÉMOSZ és az NGM  egy sajtótájékoztató keretében közös megállapodást írt alá, amely a foglalkoztatás bővülését és a feketegazdaság…..
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
Kicserélte a Kindertojást igazira, csóri csemetéje meg jól ráharap, aztán meg még el is kezd bőgni. De legalább a szülők kurva jól szórakoznak a háttérben ..
Belsőség Heti merítés 2013.01.06 17:27:37
Mérges maci Két hibamentes nap eltelik, harmadik napon ránézek a kerékcsavarokra: itt valami nagyon nem stimmel. A kereket levéve gyanúm beigazolódik, a 16 csavarból mindössze 7 darab gyári, a többi más hosszúságú, menetemelkedésű stb., volt mindenféle mint a jó bazárban. A…..
BAwagon 2013.01.06 22:59:03
"Kommersz DeTomaso Pantera, rögtön kettő, népautó Ford GT40, azok is párban, egy marék, a forgalomba beleszürkülő Porsche 356 meg sirályszárnyas Mercedes 300SL, egy hotrod itt, egy hétköznapi Auburn Speedster ott, egy unalmas Lamborghini Aventador amott... gyenge felhozatal.”. Mai…..
Aki az árokból vesz motort, ne csodálkozzon, ha felül a szopórollerre. Az viszont kicsit így is meglepett, hogy a felújított blokkal, egy hónapnyi állás után képtelen vagyok beindítani a Simsont. Másnap mégis felvitt Bánkútra. Bár a blokk rendbetételével már júniusban…..
And when you slow down and relax, the Mégane is simply a nicer place to be and feels more special despite its humble roots. Yep, oversteer-obsessed EVO gives the nod to the front-drive Mégane. The BRZ has shown moments of brilliance on the road, but often failed to hit the spot. Henry Catchpole…..
BAwagon 2012.05.05 02:03:57
@Érdekes: Ezt en sajnos nem tudom de 22b,Type-r,spec-c, RA es meg sorolhatnam modelleket tizen evvel ezelott is megtartottak sajat piacra. Remelhetoleg most is csak errol van szo es nem arrol, hogy veglek eltunnek az ilyenek.
Több, mint 40 kiosztott díj, amiből a hajtáslánc is kapott kettőt. Valóban az Insignia 4x4 az elérhető legjobb négykerékhajtás a középkategóriában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mint ilyenkor mindig, most is letaglóz, mennyire komikusan drága lett itthon az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
BAwagon 2012.02.13 18:51:20
@vasgyuszi:
LOL lassan màr többen irogatunk itt mint az iranyirorszag.com-on
ON
Belsőség Gáz van, fék nincs 2011.12.18 10:00:00
A jó dolgokra az életben várni kell. El is telt a kellő idő, mióta utoljára tákoltuk patkány-Corollánkat, hogy nagy események történjenek. Ennek megfelelő lendülettel toltuk be a műhelybe a Shitgunt a hideg elől, majdnem megfeledkezve arról, hogy fék, na, az egyáltalán nincs…..
BAwagon 2011.12.18 10:55:17
Belső levelezőlistánk lényegében egy feneketlen, folyton dagadó zsák, telis-tele ötletekkel, vitával és zsibongással. Néha azonban - mintegy nyugtatóként - valaki beküld egy képet, melyre mindenki csak halk óóó-val válaszol. Ilyenkor egy pillanatra megnyugszanak a kedélyek,…..
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
BAwagon 2011.10.31 12:39:51
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..