Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerilgfx

96 bejegyzést írt és 2033 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eszem ágában sincs feléleszteni ezt a blogot. Ezen a blogon főleg politikai cikkeket szoktam közzétenni, de ma már egyáltalán nem foglalkozom aktuálpolitikával, mert jelenleg magasról leszarom. A minap viszont láttam egy interjút Toroczkai Lászlóval, amitől annyira felháborodtam, hogy úgy…..
Nézem a pénztárcámat. Számolok. Számolom a forintokat, hogy mire mindent kifizetek, mire marad, és mi az, ami álom marad. Megint. Mint oly sok minden az elmúlt években. Napok óta nem alszom. Szorítanak a határidők. Dolgozom. Fáradt vagyok. Nézem a pénztárcámat, és számolok. Sokszor eszembe jutsz,…..
bircahang Észak-Korea 2017.09.07 15:15:00
Ismétlődik Németország esete az 50-es évekből. Nyilvánvaló, hogy semmi szükség két darab koreai államra, ahogy 2 Németországra se volt. Annak idején mind Sztálin, mind a Sztálin utáni szovjet vezetés egészen 1955 közepéig erősen akarta a német újraegyesítést. Erre…..
Gerilgfx 2017.09.27 02:33:15
@Cascabel: magyarországon inkább a negatív népesedési mutatók miatt nincsenek bódévárosok. ha van egy csomó (egyre több) évtizedek óta üres vidéki vályogház és parasztház, aminek egyszerűen be lehet rúgni az ajtaját (legálisan, vagy illegálisan), és beköltözni, akkor nem ácsolsz magadnak bódét szemétből, hanem a már kész infrastruktúrát használod. ha magyarországon nem lenne feminácizmus, a férfiak is érdekeltek lennének a gyermekvállalásban, akkor lenne népszaporulat, és éppen itt is akkora nyomor lenne, mint mondjuk indiában, és ezeket a hozzászólásokat valószínűleg te is, és én is egy lepratelep közepére ácsolt bódéból írnánk. vegyük észre, hogy nincs itt semmiféle fölény nyugaton, itt sem lenne ez másként.

magyarországon sem tellik a 80%-os adóból semmire. egy saját lakattal lezárható 3*4 méteres betonkockát sem tud adni az állam senkinek. sőt, pont úgy, ha nem jobban szarná telibe, ha emberek tízezrei fagynának halálra, mint ahogy keleten az ottani rezsimek. szerencsére a szökőkutak, meg a stadionok épülnek. alapvető infrastruktúra, tudomány, oktatás, egészségügy az nincs, dehát abból a kétmillió fős magyarországi maffia száját nem lehet betömni.

na most a történelmi ismeretekről annyit, hogy irreleváns. 2017-ben teljesen lényegtelen, hogy a japánok mondjuk 1930-ban milyen háborús bűnöket követtek el, mert azóta felnőtt 4 generáció. az emberek valódi viszonyát nem lehet történelmi adatok és pletykák alapján kiismerni. én ismerek japánokat és kínaiakat (sokat), és futólag koreaiakat is, de eddig még a legkisebb jelét sem tapasztaltam annak, hogy fújtatnának egymásra, még a saját köreikben sem. tökéletes harmóniában el vannak egymással, a kínaiak esetében a fű alatt már zajlik a forradalom évek óta a kommunista párt ellen, a japcsik elvannak az animevilágukban, a koreaiak meg a zenéjükkel, sorozataikkal. amúgy elég sok japán/kínai/koreai tanul/dolgozik a másik két országban, számuk több tízmillióra tehető. ezeknek a népeknek a viszonya egyáltalán nem olyan, mint ahogyan azt a közvélekedés állítja.
Gerilgfx 2017.09.27 13:48:55
@Cascabel:

,,,Ilyen erovel nem kell foglalkoznunk erdemben sem az (....)''

pontosan. egyéni és üzleti kapcsolatok szinten ezzel semmilyen formában nem kell foglalkozni, mert nem releváns egyik sem.
Gerilgfx 2017.09.29 15:23:29
@Cascabel: sajnálom ha megbántottalak valamivel, írtam sokkal hoszabb hozzászólásokat is feléd, de nem mindig érek rá kisregényt írni.
Geri blogja Leteszem a tollat 2017.09.15 16:38:10
  Tisztelt olvasóim! Úgy döntöttem, hogy felhagyok minden közéleti tevékenységemmel - már amennyiben a blogírás és a kommentelgetés annak számít. Az alábbiakban pontokban összegyűjtöttem, hogy ez miért, és hogyan fog bekövetkezni. A blogot nem zárom be, és nem szűnik meg. Van még néhány…..
NemGogol Most nyolc év 2017.09.12 10:57:42
"Nettó fizetési térkép. Sötétzölddel a csúcstartó Luxemburgot, zölddel a magyarnál lényegesen magasabb fizetéseket, narancssárgával a középmezőnyt, pirossal a mögöttünk állókat jelöltük, a sereghajtó Ukrajnát szürkével /Grafika: Séra Tamás"  – Hogyne, barátom. Szavamra, jó sokat ettem belőle.…..
            Ki hallott már olyat, hogy egy tanító néni nehezen kezeli a lányokat? Én még soha. Viszont olyat sokszor, hogy gondjai vannak a fiúkkal, nehezen boldogul velük, nem ért velük szót...
Gerilgfx 2017.09.11 06:48:27
vannak igazságok abban, amit írtál, de a cikk többsége szerintem teljesen faszság. nézzünk is rá példákat, hogy miért:

egyrészt, hogy az X tanítónéninek gondjai vannak a fiúkkal, az elsősorban nem a fiúk különösen speciális igényei miatt van, hanem azért, mert valószínűleg ez az adott tanítónéni szar.

a jó tanítónéninek nincs gondja a fiúkkal, hanem mindenkivel ki tudja alakítani a megfelelő kapcsolatot, és mindenkivel remekül elvan. ahol ez nincs meg, ott általában a tanár szar, és a fiúk nagyobb eséllyel éreztetik is a tanárral.

aki nem tud tanárként funkcionálni, az keressen másik munkát, nem kell erőltetni. a szar tanárok tömegeinek, mint problémának a megoldása valóban egy nagyon fontos szociológiai / pedagógiai / társadalmi feladat, de alapvetően nem abban a kontextusban, mint amiről a cikk szólni akar.

a katonaság a nőkből ugyanúgy kihozta volna az állatot, ha nekik lett volna kötelező.

a részlet a könyvből orbitális faszság, eleve cáfolja is azt, amit a bejegyzés előző részeiben leírtál - ha például a ,,zokszó nélküli tűrés'' lenne a jellemző, akkor a szóbanforgó tanítónéniknek is biztos elég kevés gondjuk lenne velük, nemde?

szerintem ez a könyv maximum azt bizonyítja, hogy a mai pszichológia inkább csak áltudomány, így attól még, hogy valaki pszichológiával foglalkozik, még nem fog érteni hozzá.

jó volt a téma felvetése, a kíváncsiságot felébresztette, de az ötlettelen félremagyarázások, és a kókler források használata miatt ezt a kíváncsiságot végülis képtelen volt bármilyen formában kielégíteni. kár érte, mert a téma megérdemelné, hogy foglalkozzanak vele rendes, alapos elemzésekben.
Gerilgfx 2017.09.11 15:14:48
@kgaba82: a szülőkkel együttöltött idő kérdését is érdemes megvizsgálni.

ma divat az úgynevezett helicopter parenting, ami arról szól, hogy valamelyik szülő - többnyire az anya - állandóan a gyerek seggében van. amit látni, hogy 3-4 éves gyerekek körül az anyja 24 órában visítva ordít, ,,íííííí őőőőőőő'', amire a gyerek annyit bír válaszolni, hogy ,,űűűűűűű bumm bumm bummm íííí őőőő''.

ez kb olyan 10 éve jött be, engem nagyon megdöbbentett, szerencsétlen gyerekek 4 éves korukra nem tudnak elmondani egy mondatot sem, nem tudnak bemutatkozni, kb egy 1 éves szellemi szintjén vannak, nincsenek szocializációs képességeik, nem tudják maguknak bekapcsolni a tévét, nem tudnak elmenni wc-re, ha szarniuk kell.

egy 3-4 éves gyereknek már tudnia kellene bonyolultabb összetett mondatokban beszélnie, a többi gyerekkel megszerveznie a délutánját egy gyík elfogásával és kistraktorba való beleszikszalagozásával együtt, összeszerelnie a szaros kis playstationjét, hogy a többi gyerekkel játszon vele, átszöknie a barátaihoz két házzal arrébb.

legalábbis anno - a 2000-res évek előtt - ez még a nagy többségüknek probléma nélkül ment.

ne felejtsük el, hogy 6 évesen már tudniuk kellene számolni, írni, olvasni, tudományos problémákat megérteni, és megoldani.

ehelyett a 4 éves gyerekek ott tartanak, hogy az anyjuk 24/7 repked körülöttük, azok pedig űűűűűűű bumm bumm bummm íííí őőőő, majd ezzel a lendülettel behugyoznak.

valami döbbenetes dolog történik a gyerekeinkkel, és úgy látszik, hogy ezzel senki sem foglalkozik.
Gerilgfx 2017.09.13 12:17:26
@Colonel H. Stinkmeaner: elfogadom, hogy ezt tapasztaltad, de szerintem ezek a nemek közötti viselkedésbeli eltérések, amelyeket felsoroltál, ma már kizárólag statisztikailag kimutathatóak.

feltehetően erősen függ ez attól is, hogy ki milyen közegben mozog, én mondjuk a nőkkel sokkal könnyebben tudok egyről a kettőre jutni, mint a férfiakkal (heteroszexuális férfiként eleve inkább a nők társaságát keresem). persze lehet, hogy ez csak azért van, mert fiatal koromban szinte az összes szomszédom, haverom, és rokonom is lány volt, ezért egész egyszerűen megtanultam őket remekül kezelni.

amit észrevettem, hogy azok, akik fiatalon keveset érintkeznek ellenkező neműekkel (pl nincs ellenkező nemű testvérük, vagy nem lakik a szomszédságukban olyan hasonló korú, ellenkező nemű fiatal, akivel kb napi rendszerességgel érintkeznének), azok eléggé irreálisan kapcsolódnak a másik nemhez. kb mintha egy kőműves először látna egy téglát, és csodálkozna, hogy nahát, ez ilyen piros, meg milyen nehéz...
Gerilgfx 2017.09.09 00:40:42
@Untermensch4: főleg latint, azzal még akár az invkizítornak is elmehet
    1. Atomfegyvereket nem ,,befektetői hangulattal'', gender-studiessal, SAP rendszerekben való kattintgatással és büfögéssel, quadozással és romológiával lehet kifejleszteni, hanem munkával, rendes oktatással, tudással, atomfizikával.   2. 2017-ben, a kapitalizmus érájában, a Vatera és a…..
Magyarországon is beültethették azokat a szívritmus-szabályozókat, amelyeket az Egyesült Államokban most visszahívtak. A biztonsági hibák senkit sem sodortak életveszélybe, egy elméleti hekkelési lehetőség miatt rendelték el új szoftver telepítését közel félmillió eszközön. Az orvosi eszközöket is…..
  Vajon milyenek lennének a programozási nyelvek, és fejlesztői környezetek hóhérként?       C: Megjelenik egy szamuráj, és néhány harci kiáltás után egy azonnali suhintással levágja az elítélt fejét. A közönség méltatlankodik az erőszakos és durva módszeren, de titkon irigylik a…..
A kormány meghosszabbítaná a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, pedig annak elrendeléséhez nincs törvényes indoka. A Magyar Honvédség Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelékében (MH AIAK) szolgálatot teljesítő katonák járőröznek BTR 80-as páncélozott szállító harcjárművekkel a magyar-szerb…..
Gerilgfx 2017.08.26 18:31:47
@Dr. Sándor Zsuzsa: nagyon is komoly. 9 millió ember gondolja így, veled ellentétben.
A magyar nacionalizmus (pontosabban etno-nacionalizmus, vagy etnicizmus, amely a magyar nép -- természetesen nem létező -- egységes eredetére vezeti vissza a nemzetet és ez alapján bárkivel és bármivel szemben elsöprő idegenellenes indulatokat tud gerjeszteni) az első számú felelős a magyar…..
Gerilgfx 2017.08.24 13:17:16
@HaFr: már miért ne lenne...

itt van például a versenyképesség növekedésének hiánya, amit a nacionalizmus nyakába akarsz varrni.

nos, ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem a nacionalisták akarták azt, hogy az egész nép a külföld és az európai unió gyáraiban csicskamunkát végezzen éhbérért.

sőt, pont ők voltak azt, akik ezt elutasították ezt, és helyette itthoni kútfőből, magyar tudásból és technológiából akartak volna egy új országot építeni, ahol magyar emberek tulajdonolják a termelőeszközöket.

ezt nyilvánvalan te is tudod, tehát hazudsz, amikor azt állítod, hogy a versenyképesség növekedésének elmaradása a nacionalizmus nyakába lenne varrható, hisz pont a nacionalizmus volt az, amely egyáltalán képes volt arra, hogy bármiféle alternatívát kínáljon fel az összeszerelőüzemek való békatologatással szemben.

folyik a cikkedből a hazudozás, és a terelés, tulajdonképpen az egyetlen igazságtartalmú kijelentés a cikkedben az, hogy mind a nacionalizmus, mind a szocializmus valamilyen szinten általában államelvű.
Gerilgfx 2017.08.25 00:01:24
@Moin Moin: részben egyetértek azzal, amit írsz, csak sem a cikk, sem az én kommentem nem erről szól. behoztál egy harmadik jelenséget a nacionalizmus ekézésére, egy olyat, aminek nincs köze a nacionalizmushoz, és azt mondod, hogy a nacionalista államszervezés működőképességét jelentősen csökkentené. ebben igazad van - csak épp azt felejted el, hogy minden másfajta államszervezés működőképességét is ugyanilyen mértékben csökkenti.

mint ha például nem lennének utak, az is jelentősen csökkentené egy nacionalista állam működőképességét, de ellehetetlenít egy bármilyen más elvekre épülő államot is.

a különböző betegségekre különböző gyógyszerekre lesz szűkség. ha nincsenek utak, akkor építeni kell. a tudásalapú gazdaság is csak úgy fog kialakulni, hogyha a társadalom, és a gazdaság a tudást, a befektetett képességeket favorizálja, és nem a röfögést. az euroszocializmus sokkal inkább konzerválja a sötétséget, hisz azt mondja, elég csak ügyesen pózolni, a liberalizmusra bólogatni, és te leszel a gyártóüzem megszakértőmanagere - hisz ezt ma már tényszerűen látjuk.

a nacionalizmus inkább a kiút a nyomorból, mint az internacionalista eurószocializmus. nacionalista alapokon ma az országunk már előbbre tartana.

IGEN, orvosolni KELL azokat a jelenségeket is, amiket leírtál, de a bejegyzésnek nem az a témája...
Gerilgfx 2017.08.26 08:42:42
@neoteny: ja. de az usában, és japánban is erőszakot tesz rajtad -mint fogyasztón - az államhatalom. és ezek azért nem kicsi gazdaságok, és extrém mód nacionalisták.

nézd meg, hogy például az usa a szabadalmi rendszerével hogy írtotta ki a külföldi vállalatokat (például hogyan lett egyenuralkodó az x86 procik piacán az intel és az amd), vagy hogy japánban hogyan teremtett közel monopóliumot az állam hasonló célból, de más eszközökkel a NEC számára.

szomorú jelenség, hogy ma már a világ valaha legfejlettebb országai válltak az innováció és a haladás kerékkötőivé, és egyáltalán nem is mondom azt, hogy a külföldi termékek betiltása jó lenne, sőt, károsnak gondolom. de azért egy ország politikájának mégiscsak az otthoni ipart kell szolgálnia, az otthoni ipar és gazdaság kell, hogy előnybe jusson bármi áron, a külföld gyáraiban kegyelemkenyéren vegetálni az nem lehet alternatíva a vatera és a kriptopénzek korában.
Ha ifjabb olvasóimnak esetleg nem ugrana be: a címben említett „Gerő” a Rákosi-rendszer egykor második legnagyobb emberét, kommunista politikust, a szovjet Belügyi Népbiztosság tisztét: Gerő Ernőt jelenti. Aki az ötvenes évek elejére kitalálta és kiépítette az ún. „K-vonalat”. (Ne tessék megijedni,…..
Minek lettem tanár? Fogadó óra 2017.08.23 08:07:54
Kedd van, negyedik óra. Emlékeztetem magam. Begyűröm a kis cetlit a zsebembe, felkapom a cuccom és kisietek. Már becsengettek. Eszembe jut, hogy na erre az órára már nem tudtam átnézni a vázlatom. A lépcsőn felfele gyorsan belepillantok a mappámban. Ötödik osztály. Már be is ugrik az előzetes tudás,…..
A nyár közepén robbantotta a hírt az RTL Klub Híradója: az ajkai kórház elavult CT-je egy beteg életét követelte. A hír hallatán gyorsan bejelentették: mobil CT-t kap a kórház. A kormánypropaganda diadalmasan nyugtázta, hogy milyen szépen megoldották a problémát, és senki sem kérdezte meg: hogyhogy…..
Sokszor túl nagyok az elvárásaink, ezért nem tudunk kiteljesedni. Lehet, megint egy válaszút elé érkeztem. Az élet elénk tárja a feladatainkat, s van úgy, hogy nem tudjuk mitévők legyünk. Tudjuk mi a kötelességünk, mégis lehet, hogy ehhez le kell mondanunk bizonyos dolgokról. A döntés nehéz, de a mi…..
bircahang Sportszerűtlenség 2017.08.21 21:21:00
Gyomorforgató sportszerűtlenség történt egy úszóversenyen. Egy spanyol sportoló akciózott egy versenyen versenytársait megalázva. Meg akart valami hóbortjáról emlékezni, minden jog nélkül. Persze, miért ne fejezhetné ki álláspontját, de ennek helye nem egy versenyen van. A…..
A napokban hír lett, hogy a Google elbocsátotta egyik alkalmazottát, mert az mást mondott valamiről, mint ami a liberális lobbi szerint a helyes vélemény. Abszolút nem egyedi eset ez. A korai liberalizmus addig harcolt a véleményszabadságért, míg ez érdekében állt, míg nem ők…..
 Le vagytok ti írva Öt évvel ezelőtt Sas István, a Reklám és pszichológia c. könyvében az ötvenen felüli korosztályról megállapítja: “Ezt a korosztályt Magyarországon mintha teljesen leírták volna. A kifejezetten nekik hirdetett termékcsoportok száma alig két tucatra tehető, de ezt a helyzetet…..
Gerilgfx 2017.08.14 22:51:05
a mostani 50-es, 60-as korosztály volt az első, aki fiatal felnőttként megtapasztalhatta a kapitalizmust, és a demokráciát.

és félreértették, de súlyosan, szinte az egész generáció.

a kapitalizmust az elit úgy értelmezte, mint lehetőséget egymás felszopására külföldi nagyvállalatokba, majd az ott történő inproduktív, tudás, és képesség nélküli röfögést, megszakértést, amely még legalább 2 generáción át alapjaiban hozzájárul magyarország gazdasági hanyatlásához.

ez a generáció a szórakozást úgy értelmezte, mint napi 6 kávé 8 cukorral, 15 szál cigi, 2-3 szem frontin, dizájnerruhák, és kényelmetlen dizájnercipők, hasztalan tévéműsorok bámulása, mások előtt történő pózolás, egyfajta hamis momentumok előállítása, amelyekben valahogy ők a királyak, ők a menők, ők a sztárok.

a munkát nem úgy értelmezték, mint tudás, kitartás, és képességek útján történő kreatív önmegvalósítást, hanem mint haveri alapon összehozott kényszerű, frusztált rabszolgamunka, amely így ennek köszönhetően ténylegesen nem is lehet ennél több, mint egy minimális hozzáadott értékkel bíró egészségkárosító tevékenység.

a tudást nem úgy értelmezték, mint valódi képességet termékek, szolgáltatások létrehozására, és az ebből való megélésre, hanem úgy, mint lexikális műtudást, amelynek ismerete révén nem rabszolgaként, hanem esetleg irodistaként dolgozhatnak majd megszakértgetve nagyon komoly dolgokat...

a sportot nem úgy értelmezték, mint a testi és szellemi egészség hosszan tartó megőrzéséért tett fáradozást, hanem mint lenézendő nyugatmajmolást, sportot űző embereket meglátva indokként mégegy köpésre a kőműveskanál felemelése közben, mély hangon, hangosan, mégis csöndben, és visszafogva elröffentve valami bunkóságot.

ez a generáció mindent megkapott készen, megkapta ingyen a kapitalizmust, a demokráciát, megkapta a modern elektronikát, a nyugati számítógépeket, az olcsó keleti ruhákat, a szovjet érából megörökölte a házait.

majd fogta, őket, kinyitotta, és beléjük szart egymilliomodmagával, aki ezt rosszalta és számonkérte, legyen fiatalabb, vagy idős, az kapott egy gyomrost, tockost, egy köpést, persze leginkább csak átvitt, szellemi értelemben, de néha fizikailag is akár.

tehát mégis mi az a hihetetlen érték, aminek a felmutatása arra sarkallná a reklámgyártókat, hogy ezt a generációt pozitív színben tüntessék fel, amikor a szerepe talán még a teljesen diktatúrákban élő korosztályokénál is egyértelműen negatívabb?

miért kéne sajnálnom egy behugyozó, cukorbeteg 45-60 éveest, aki 90-100 évesnek néz ki, és 90-100 évesnek megfelelő egészségügyi állapotban van, amikor egész életében a kisujját sem mozdította azért, megőrizze a frissességét, fiatalságát? amikor nem tett semmit a társadalomért, csak fogyasztott, és mindent felégetett maga körül, csak hogy mégegy aranylövést beadhasson magának?

kevés ember van ebből a korosztályból, akit lenne miért tisztelni, és megbecsülni. nyilván van szép számmal hulladék minden korosztályban, de erre a generációra többségében ez volt a jellemző.
Zenesziget blog Mondá valamikor... 2017.08.14 19:22:10
Anno pár éve nyílt beszélgetés közben tisztáztam bizonyos dolgokat V.Gáborral.Emlékeztettem a Gárda hátán vonult be a parlamentbe, mégis méltánytalanul cserben hagyta őket. A K.R.kapitány kapitány eltávolítása megrendezett színjáték volt. Mondaná nagyapám ezért nem osztanak sportszerűségi díjat. Már…..
Gerilgfx 2017.08.14 22:15:03
nem vagyok benne biztos, hogy sokkal túllépik a bejutási küszöböt.

a fidesz lépése volt a helyes, amivel benyomta a szélsőjobboldali és fajvédő elveket a saját kormányzásába.

ekkor a jobbiknak négy esélye volt:

1. maradni ott, ahol vannak, döngetni a sokszor már eleve nyitott kapukat, kockáztatva azt, hogy a fidesz néhány százaléknyi szavazót elvisz.

2. az üres hőbörgés mellé benyomni nagyon kemény nacionalista szakpolitikát (magyar autópályára magyar autót, magyar számítógépre magyar szoftvert, magyar áramhálózatra magyar atomerőművet, vagy akármi), feltárva a fideszes korrupciót, ráirányítva a figyelmet a fidesz alkalmatlanságára

3. még szélebbre tolódni, ami már kontraproduktív lett volna, ami tevékenység onnantól már igencsak önmaga paródiájává vált volna

4. átvenni a fidesz régi helyét, és jobbközép pártként folytatni.

na a jobbik a 4.-et választotta, és ez volt igazából a legroszabb, legesetlenebb lépés, ami egyrészt a párt szétforgácsolódását, másrészt a szavazók elfordulását hozta. egy ilyen politikai fordulatot a szimpatizánsok egésze egyszerű árulásként értelmezett, hisz másképp értelmezni nem is lehetett volna azt, hogy a jobbik hirtelen kibékült az államadóssággal, az európai unióval, az idegenek bevándorlásával.

szerintem a jobbik ezzel elkezdte belövöldözgetni a gólokat a saját kapujába, és mostmár lejárt az a momentum, hogy visszatáncolhattak volna, jó kommunikációval visszavonhatták volna az elmúlt 2-3 év elmebetegségét.

szóval ez a vonat elment, szevasz jobbik
Tessa még csak 17 éves, de máris olyan izomzattal rendelkezik, amit egy 30-as éveiben járó férfi is megirigyelhetne. A mozgáskarrierjét tánccal kezdte, ami 6 éves korától fogva készítette fel az edzéstermi kiképzésekre, amit 15 évesen kezdett el. Mindent úgy csinál, ahogy az a Nagy Könyvben meg van…..
Trump amerikai elnök választási igérete az orosz-amerikai viszony javításáról ellehetetlenült az USA törvényhozásának és más politikai csoportoknak akciói nyomán. Az újabb szankciók Oroszország ellen, valamint az USA-ban és néhány európai állam politikájában kibontakozott oroszellenesség és az orosz…..
Gerilgfx 2017.08.10 14:31:27
a második hidegháborút oroszország nyerte. a nyugat minden fronton elbukta ezt a konfliktust, legyen az gazdasági, kulturális, társadalmi, katonai.

ennek a fő oka a liberalizmus és az ,,eurószocializmus'', amely azt mondta, hogy nem kell érteni semmihez. elég az, ha egy nagyvállalatban betanított munkásként megszakértesz valamit két kvadozás között, üldögélsz egy hivatalban és romológiát vizsgálsz 80%-os adóból, gender studiest, társadalmi nemek tanulmányát, és más áltudományokat tanulsz egy egyetemen hitelből, vagy tudományos szakokon a nyugati berendezések betanított üzemeltetését jambikus pentameterben. szülni minek, a férfiaknak minek alapvető emberi jogok, innoválni bármit ugyebár minek, az elmúlt 30 évben nyugateurópában nem is sikerült semmit. minek például egy chipgyártósor, ha helyette lehet buszmegállót, és térkövet rakni annyi pénzért, amennyiből az oroszok atomreaktorokat építenek?

ami tényszerűen kijelenthető, hogy 3 generáción belül kvázi minden, ami a lajtától nyugatra van, genetikailag és kulturálisan is teljes kiírtásra kerül többek között az évi 10 millió afrikai és közelkeleti bevándorlónak köszönhetően.

a kérdés inkább csak az, hogy ez számunkra, magyarok számára milyen változásokat hozhat.

egyrészt pozitívat, mert az eurószocializmus végével magyarországon elmozdulhat a politika a demokrácia, és a gazdaság a valódi kapitalizmus irányába, ami mindenképpen pozitívum. másrészt negatívat, hisz hozzánk hasonló genetikájú egyedek százmilliói fognak megsemmisülni.

történelmi riválisai tehát elkerülhetetlenül végső győzelmet aratnak a nyugat felett, oroszország, kína, india, és az arabok mindenképp a nyertesek között lesznek.

a nyugati kultúrát mindenképp eradikálni kell, lehetőleg az ott élő eredeti népek megőrzése mellett. magyarországnak fel kell készülnie arra, hogy a nyugatueurópai államokban esetleg be kell majd avatkozni a regnáló liberális diktatúrák ellen, nacionalista demokráciák kifejlődésének elősegítése érdekében. jelenleg ez minden szabad nép, szabad ember, gondolkodó ember, dolgozó ember, vállalkozó érdeke. az európai röfögőknek oda kell csapni, de brutálisan, hogy megértsék. ha a szép szóból értenek, akkor azzal, de ha nincs más megoldás, és csak termonukleáris fegyverekből értenek, akkor akár azzal. nem hagyhatjuk, hogy akár a teljes magyar lakosságot megölje néhány brüsszeli bürokrata csak azért, hogy mégegy utolsó aranylövést beadhassanak maguknak, mielőtt rájuk törvén az ajtót levágja a fejüket néhány késes arab.
Aki korábban hiányolta a magyar nyelvű spameket, átveréseket, arra már jó ideje új korszak virradt. Jó pár éve érkeznek a magyar, vagy néha csak "hunglish" nyelvű próbálkozások, amiknél sosem szabad elfelejteni, mindig van 5% felhasználó, akiknek a tudatlansága, figyelmetlensége miatt bőven érdemes…..