Regisztráció Blogot indítok
Adatok
il Magnifico

6 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3M A grunge sztori 7. 2015.03.10 09:57:18
1992. október 13-án, vagyis több mint húsz éve megjelent egy zenekar bemutatkozó albuma, amivel a csapat egy csapásra sikeres lett, nem sokkal ezután pedig eltűntek a süllyesztőben. De kikről is van szó? Ők voltak a „4 Nemszőke”, vagyis a 4 Non Blondes.   A kritikusok szerint…..
Van egy óriási csalódásunk erre a napra is, és ez nem Németország, továbbá nem is Joachim Löw, mivel utóbbiról tudjuk, hogy körülbelül annyira áll hozzá konstruktívan önmaga kritikájához, mint Jeanne d’Arc az análszexhez. Ő tehát nem lepett meg senkit, azonban a…..
il Magnifico 2010.06.19 10:22:55
@montipájton: Hát igen, kijönnie semmiképpen nem kellett volna a kapusnak, mert ugye annak az lenne a célja, hogy nagyobb szöget fedezzen, itt meg eleve nullszög volt. Ráadásul joggal remélhette, hogy a hátrafelé rohanó védő odaér blokkolni (oda is kellett volna érnie). Ettől függetlenül bravúrral foghatta volna a lövést, de én sem érzem ezt egy ordító kapus hibának. Inkább az volt feltűnő, hogy miután a szélső védő komplett hülyét csinált magából, a középhátvéd kb 5 másodperces fáziskéséssel ébredt rá, hogy talán ki kéne váltania Donovanra.
il Magnifico 2010.06.19 14:24:04
@rizla: a kapusé csak a harmadik legnagyobb hiba volt abban a helyzetben. ha én lennék az edző Handanovic húszat guggolt volna, de csak miután felhívtam a Suler és a Cesar anyukát, hogy a jövőhéttől inkább a kiütőcske edzésre vigyék a gyerkőcöket.
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
il Magnifico 2010.05.20 16:14:51
il Magnifico 2010.05.20 16:31:17
@_benito: hehe. tudom, hogy azt várod, hogy kijavítom-e a 17-et 18-ra, de nem.

Ehelyett két jelenleg sokkal fontosabb adat:

82 vs. 55
2(3) vs. 0

:)
JF több ponton is kritizálja a Gödör biztonsági szolgáltatát és az újonnan bevezetett szabályokat. Szerinte a táskák átkutatásával eleve tolvajnak bélyegeznek minden szórakozni vágyót a bunkó és köszönni, magázódni nem tudó biztonságiak. Aztán elmesél egy esetet, amikor…..
Pontot vesztett az Inter hazai pályán, az üldözők pedig nyertek, valahogy mégsem lett izgalmasabb az olasz bajnokság. Mourinho bazári majomként előadott performansza annak is kinyitotta a bicskát a zsebében, aki rajong a portugál stílusáért – állítólag sokan vannak. A…..
il Magnifico 2010.02.23 20:09:50
Vállalható volt mindkettő interes piroslap (bár Cordoba második sárgája nem lett volna annyira egyértelmű, ha Pozzi nem vetődik egy tízmétereset utána). Eto'o sárgája is stimmelt, meg az is igaz, hogy José viselkedése bicskanyitogató volt.

Viszont az első félidőben Pozzi és Pazzini viselkedett csak igazán féreg módjára, egy-egy sárgával zsebükben, amit mindketten szabálytalanságért kaptak. Magyarul a folyamatos vetődésekért, és vaffankúlózásért egyikük sem kapott még egy dorgálást sem (vö. taps + bravó). Szerintem azért nyugodtan seggbe lehet rúgni Tagliaventót, hogy ők ketten végigjátszották az 1. félidőt. Mondjuk ez a végeredményt nem befolyásolta volna.
Mint ahogyan vszínűleg abból a támadásból sem lett volna gól, aminek, az 1. félidő végét jelentő sípszó akadályozott meg, miközben Eto'o-nál volt a labda a Samp 16-osának a vonalán.
De valahogy mégis úgy érzi az ember, hogy ugyanezek az esetek máshogy lettek volna megítélve, ha nem az interről lenne szó.

Ezért egyrészt Mourinho vessen magára, másrészt viszont a qrva anyját az ilyen bírónak, mert az nem az ő dolga, hogy ítélkezzen az edző viselkedése felett. Arra ott vannak a bírságok, meg az eltiltások, amiket szállít is a szövetség menetrendszerűen. Egy bíró döntse el, hogy szigorú akar lenni vagy nem, de azt ne csinálja, hogy egyik irányba kemény mint chuck norris, a másikba meg engedékeny óvónéni.
Nulla pont, 5-14-es gólkülönbség, utolsó hely, de nincs veszve semmi, a Liverpoolt még így is el lehet kapni! Legalábbis az abakuszon ezt golyóztuk ki, és bár nem fogadnánk rá, de az első pontot mindenképpen meg lehet célozni, és igen is, tessék beleszólni a második helyért…..
il Magnifico 2009.11.05 10:19:21
@calciomax:
valóban, a kiev játéka a szánalmas eb győztes görög válogatottat idézte. Egy tökvéletlen megpattanó gól után,10 emberrel védekeztek és brutálisan faragtak mindenkit. Egyedül a fizikai teljesítményük értékelhető. A csúcsgagyiság viszont annyiban áll az interre, hogy milito, balotelli és samuel 1-1, illetve eto'o 2 zicceréből illett volna egy kicsit korábban lerendezni ezt a meccset, így viszont tényleg baszott nagy malac kellett végére. Ezzel együtt sem lehet megkérdőjelezni, hogy a Kiev egy büdös pontot sem érdemelt tegnap.
Úgy alakult a forduló, mintha Mourinho rendelte volna meg az eseményeket: hat ponttal meglépett az Inter, köszönhetően a Milan palermói pofára esésének, ezzel Ancelottiék átengedték a második helyet a Regginát igen eltángáló Juventusnak. Kicsit szétrázódott az élmezőny is, de…..
Forza Italia! Ennyi volt 2008.06.22 23:31:00
Kiestünk, megérdemelten. Ez az EB teljesítmény ennyit ért, ha már a csoportban kiesünk, akkor sem lehetne egy szavunk sem. Igazából nem is nagyon bánjuk, hogy nem kell több ilyen meccset megnéznünk, mint a mai volt. Pippo nagyon hiányzott, Donadoninak pedig javasoljuk, hogy keressen…..
Forza Italia! Nemi diszkrimináció 2008.06.22 10:25:00
Végignéztük a D-csoport küzdelmeit, örültünk a jó meccseknek, a lehelet finom cseleknek, a szép góloknak és tiszta szívből megtapsoltuk a spanyolok makulátlan csoportgyőzelmét. Iniesta passzait, Torres kecsességét, Villa gólérzékenységét nem lehet eléggé dícsérni. Hiába…..
Persze el tudnánk annál kellemesebb sorsolást is képzelni, ami van, de ne felejtsük el, hogy ez a csoport elsősorban az olaszoktól olyan halálos. A sorsolás óta nem véletlenül van pisiszag a holland és a francia labdarúgó szövetség székháza környékén: tudják jól, hogy…..
Forza Italia! A fekete bárány 2008.06.07 14:10:00
Bár jobbára kommentelőink is osztják kitörő lelkesedésünket Antonio Cassano EB-behívója kapcsán, mégis úgy érezzük, talán némi magyarázkodást kíván a dolog. A magyarázkodás pedig merőben légből kapott lesz, tekintettel arra, hogy örömünknek egyetlen valós oka van, az…..
Edző bá' kihirdette a 24 szerencsés névsorát, akik közül 23-at az EB-re is magával visz.Kapusok: Amelia (Livorno), Buffon (Juventus), De Sanctis (Sevilla); Védők: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Grosso (Olympique Lyonnais), Materazzi (Inter), Panucci…..
Nem nagyon értjük, hogy ha valaki utálja az Intert, azt minek engedik oda a kispadjához? Más magyarázatot ugyanis nem látunk rá, hogy miért küldte önként és dalolva a vágóhídra a csapatát Mancini, persze, még van egy, de arra gondolni sem merünk egy háromszoros bajnok, Herrera…..
Forza Italia! Ne merészeljétek! 2008.04.26 18:21:00
Sok olyan ismerősöm van, aki a MU focijának őszinte híve. Ők tudják.  Véget nem érő vitákban próbáljuk egymást meggyőzni arról, amiről nem lehet. Viccelődnek az olaszok macskákkal fennálló sajátos viszonyán meg, hogy valami futball-szerűt is említsek, az időhúzáson,…..
Forza Italia! 2008.04.12 22:20:00
Kedves Olvasó! Ezen a blogon a közelgő labdarúgó Európa Bajnokság apropóján szeretnénk egy csokorba fogni az olasz foci és kultúra szerelmeseit. Ha egyetértesz azzal, hogy  hajzselé, hajpánt és csuklószorító nélkül focipályára lépni a lelki szegénység…..
Az vajon miért van, hogy az Inter és a Juve győztes góljai, mint két húsvéti tojás, úgy hasonlítottak egymásra? És az, hogy a Milan már akkor sem tud nyerni, ha történetesen éppen megérdemelné? És főleg, hogy a Roma már akkor is nyer, ha történetesen lókolbászt érdemel…..
A futball világnyelv. Faktum. Egy arcpirító bőr után ugyanaz a gonosz kacaj szakad fel a dagesztáni birkalegelőn, mint a kolumbiai kokacserjék tövében, még akkor is, ha magát a cselt máshogy nevezi az angol, mint a francia, sőt, a német és az osztrák is. És, kérem szépen, ha már…..
Ez itt egy Robur. Csúnya, büdös és lassú. Nem arra született, hogy versenyeket döntsön el, inkább útkaparó munkások és emésztőgödör-ásó különítmények szállítmányozására tervezték. Aztán a hétvégén a Robur (mert ha lendületbe jön, akkor visz mindent) úgy elgázolta…..
(Amikor kedves barátunknak, Hoffer Mikinek elmondtam, hogy szerintem Juve-szurkolónak lenni sorscsapás, Inter-szurkolónak meg jellemhiba, válaszát követően eldöntöttük, hogy rá kell bízni a Derby d’Italia elé szánt post megírását. A fenti úr a 90-es VB-n látott német…..
il Magnifico 2007.11.04 17:43:13
A német ember egyszerű. Sört iszik, virslit eszik, vígan nyomatja a sramlit, és akkor a legboldogabb, ha mindezt egyszerre teheti egy stadionban. A közhiedelemmel ellentétben mi hittel valljuk, hogy a német meccsek nagyon ritkán unalmasak, ráadásul hajtanak, mint bolond kocsis…..