Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eviano

72 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
alt ákos képrejtvény eljegyzés siófok ..
Ki jegyezte el Alt Ákost? BÚÉK 2012.12.31 18:13:27
Még egy esztendő eltelt úgy, hogy továbbra sem derült ki ki jegyezte el Alt Ákost, és a tudósok azon a tényen sem tudtak változtatni, hogy a fagyott kutyaszarnak még mindig nincsen szaga. Talán majd jövőre, mindenkinek eljegyzésben gazdag új esztendőt kívánunk...
Ki jegyezte el Alt Ákost? .. 2012.10.18 00:06:10
..
..
Exkluzív fotó Alt Etele gyermekéről, melyen eljegyzőjének ajándékát viseli. Eme titokzatos személy gyűrű helyett, mint egyfajta billoggal jelzi Alt Ákos mellkasának közepén az Eljegyzett hovatartozását...
Míg az elmúlt 5 hónap eseményeit csendben figyeltük blogunk szerkesztői egyöntetűen úgy döntöttek ez a legjobb alkalom a visszatérésre, hiszen Alt Ákos is végre kilépett a publikum elé, és talán Ő maga fog nyilatkozni eljegyzőjéről:…..
Kedves olvasók!Blogunk átmenetileg ismét szünetelni fog, hiszen Alt Ákos jegyesének felkutatása egy újabb utazást kényszerített ki szerkesztőnkből. Most egy ősi viking legenda nyomán indulunk el egy távoli skandináv országba, hogy megtaláljuk…..
Ki jegyezte el Alt Ákost? . 2011.07.05 09:18:24
Az Alexandra könyvkiadó, személyiségi jogok miatt, "Jumurdzsák gyűrűje" címen kiadta Alt Ákos történetét könyv formájában. A magyar Da Vinci-kódként is emlegetett könyv az Alt Ákos jegyese utáni hajszáról szól. Az oktatásügyi minisztérium a napokban hoz döntést…..
Ki jegyezte el Alt Ákost? . 2011.06.29 16:12:00
Majdnem két hetes hallgatás után újra visszatértünk, e-mail fiókunk már tele volt aggódó és elkeseredett levelekkel kedves olvasóinktól, hogy vajon kinek sikerült elhallgattatni blogunk szerkesztőit. De nem kell aggódni a nemzetközi nyomás ellenére a nagyobb médiumok…..