Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futo0001

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekeket skalpoló, zizegős szárnyú frölonok! A rémisztő, arc nélküli angyalok! A barátságos ormányos lovakat felfaló, ocsmány csápok! Gyerekként leginkább ezek maradtak meg bennem Az idő uraiból, abból az 1982-es, francia magyar-koprodukcióban készült, kultikus sci-fiből, ami máig a magyar…..
1873. A Novgorod nevű kerek formájú hadihajó (monitor). A 19. század végén a Duna alsó szakaszán is járőrözött..
futo0001 2019.12.16 16:57:00
@Kremyy: Egy szóval nem mentegette, de jó belekötni valamibe gondolom. :)

Azt az érvrendszert én is megnézném, mai fejjel felfoghatatlan. Kremyy meg ne keverje ide a mai keleti országokat, lehet ugyanaz a gyökérök, lehet nem. Itt a képpel kapcsolatos háttér a kérdés.
futo0001 2019.12.16 16:58:39
@Günther von Kastenfrosch: Nem emeled. A föld alatti mechanika forgatja a lapot, amin az autó áll.
A motoros idők már elmúltak,nem lehet kiélvezni az időt, de legalább te is építhetsz most magadnak egy ilyen ritka, VW Beetle-ből készült robogót a garázsban a téli estéken. Brent Walter egy egész VW bogár 1-est szedett szét, hogy két 79 köbcentis robogót kapjon belőle. Eléggé minimál a design, de…..
futo0001 2019.11.15 09:41:13
@Terézágyú: De hívtuk. Nekünk volt 2 is gyerekkoromban, és rendszeresen hívták Beetle-nek és bogárnak mások is, nem csak a szüleim.
Az angolok Bugnak hívták amúgy.
A Fox elkaszálta a The Last Man on Earth, a The Mick és a Brooklyn Nine-Nine című sorozatait. Teheti, persze, de basszameg, a The Mick az egyik kedvencem volt, Klág kolléga meg a másik kettőt siratja itt mellettem, szóval vigasztalhatatlanok vagyunk...
Már elengedtem a timeline miatti elégedetlenkedést, úgyhogy csak vágjunk a közepébe azzal az 51 perces nyomasztásnak, hogy már megint visszaugrottunk oda, ahol Simonék legyakták a szeméttelepet, és valamiért fontos bemutatni, hogy Fufru magát halottnak tettetve menekült meg – a…..
futo0001 2018.04.04 19:12:24
@Treff Bubi: Nem, nálam is. Egyszerűen nem értem, honnan szerzett egyik kezébe pisztolyt, másikba fáklyát úgy, hogy le van kötözve. Kétszer is visszatekertem, de egyre csak WTF alakúbb lett az arcom.
Immár harmadik egymást követő évben a brit fővárosban a legmagasabbak a lakásbérlés árai Európában. Magyarországról nézve egészen csillagászati összegek repkednek...
Leteszteltük és valóban szándékosan szétülteti az egy foglaláson szereplőket a Ryanair csak azért, hogy utána felkínálja: fizessetek és akkor ülhettek egymás mellett. Ennél nagyobb pofátlansággal rég találkoztunk, főleg, hogy még le is tagadják, hogy változtattak volna a rendszerükön. Valahol…..
Igazából nem tudom, mi a pontos megnevezése ennek a színnek magyarul. Petrol kék? Mindenesetre én egy jellegzetes, erős, zöldes-szürkés kék színárnyalatot értek alatta, amely most különösen menő - és persze nekem nagyon megtetszett. Monitorokon elég nehéz egy színt megítélni, ezért nézzük inkább,…..
futo0001 2016.01.12 13:15:19
Agyam eldobom ettől az embertől!Idejön Magyarországra, és kritizálja a magyarokat és a "politikusokat" rasszizmusuk és közönyük miatt. Az évek alatt csendben tűrtem az ehhez hasonló agymosott idióták szövegét arról, mit, hogyan kéne tennünk, és hogy mélységesen…..
futo0001 2011.05.08 18:37:48
@zo1ta: A szándék szép, csak azt a kisebbséget fel is kell készíteni a munkavégzésre.
Én egy multinál dolgozok, nem diszkriminálnak senkit. Simán felveszik a kisebbséget is dolgozni, akik nem sokáig maradnak, mert nekik senki ne mondja meg, hogy mennyi szünet jár, és amúgy sem akar dobozokat hajtogatni, az olyan alantas neki. 1-2 nap után már nem jönnek dolgozni.
Pedig alkalmaznák őket hosszú távra!