Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tilláromhajj

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor ismét tévedett, és ezúttal elég nagyot. Ha engedte volna ugyanis, hogy Borkai Zsolt még az október 13-i önkormányzati voksolás előtt visszalépjen a polgármester-jelöltségtől, akkor pártja megúszta volna kisebb veszteséggel. Azzal azonban, hogy bevállalták az egykori olimpikont a…..
Micsoda rossz, álszent duma kártalanításnak nevezni a Szalai Annamáriának adandó végkielégítést!Rogán Antal a jelek szerint keveri a szezont a fazonnal - ennek nyilván a strómansága az oka. Egymaga ugyanis mindenhez nyilván nem érthet, viszont szinte nincs olyan téma, amiről még…..
Tilláromhajj 2011.06.12 19:25:07
@igényes: Jézus ereje...
Megrémültem! Kezdek félni magamtól.
Úgy látszik vigyáznom kell az átkaimmal...
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
Tilláromhajj 2011.05.11 02:20:58
@tölgyes: "AHHOZ TISZTESSÉGES BÉR KELLETT VOLNA MÁR 1970-BEN, 1980-BAN, 1990-BEN STB."

@Goompah: Mivel a nyugdíjakat nem korábbi befizetések hozamából, hanem a mindenkori kifizetéssel egy időben beszedett befizetésekből adják, abszolút irreleváns, milyen bérek voltak 1970-ben vagy 1980-ban.

Goompah ezt gondold át mégegyszer...
Noha az igaz amit írtál, de tölgyes mondanivalója szempontjából teljesen irreleváns, mivel ő azt szerette volna mondani, hogy amennyiben abban az időben jobb fizetése lett volna az embereknek, most magasabb nyugdíjat kapnának, de nem azért, mert akkor többet fizettek be a kasszába, hanem a nyugdíjszámítás alapja a ledolgozott idő és az elért bérszint.
Ferenc testvér beindult. A maga módján. Azt hiszi, hogy nem emlékszünk arra, mit csinált néhány évvel ezelőtt.Nem változik a stílus. Sőt kifinomultabb sem lett. A pártelnöki kinevezést, sőt még a kormányprogramot is hasonló stílussal verte át a pártján. Egyszerű…..
Tilláromhajj 2011.05.08 00:17:39
@Blogger Géza: Ez jól néz ki.
Kiszámolnád ugyanezt bruttó 160.000 esetén is?