Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walked

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várjuk, hogy Sas Józsi és a Defekt duó is fölüsse a fejét a Comedy Centralon. De minimum Kató néni. Ez nem egy friss sajtóközlemény, csak óvatos előrejelzés, rossz hír ugyanis, hogy a Comedy Central tematikus hétvégéinek sorában jövő héten az Irigy Hónaljmirigy következik.…..
walked 2009.04.09 14:03:28
@m.aca: én talán annyit fűznék hozzá, hogy az első széria - amiben az volt a cél, hogy a nézők megismerjék a karaktereket - egy picit gagyi volt (csak hogy maradjunk az itt szokásos jelzőnél). de inkább azt mondanám, hogy idegesítő.
a második széria viszont számomra eléggé üde. szerintem már a név, susogós mackók is eléggé telitalálat. a kedvenc részem, amikor rájönnek, hogy a seggükben van egy kéz, illetve amikor száradnak, és örülnek, hogy nincs a seggükben egy kéz.
szóval emiatt grat litkaiéknak, szerintem még lehet kult a sorozatból, csak meg kell maradnia a fejlődésnek.
walked 2009.04.09 14:30:45
@regisztráltam: na hát ebbe nehéz belekötni. reagálni. ha kifejtenéd, és nem csak idefröcsögnél valamit, akkor talán sikerülne értelmes választ is adni. bizonyára nem véletlenül a mónika, meg a győzi jutott az eszedbe...
comment:com Szóviccsztárok 2008.10.02 13:30:00
Hogy vegyük fel a flitteres szmokingot, kocogtassuk meg a reflektor fénykörében felállított mikrofont aztán tényleg küldjük el őket a picsába? De úgy igazán, szimatszatyros bölcsészezzünk, meg brókerezzünk habzó szájjal, sőt még szexuális aktus közben ábrázolt…..
A Blikket vásárló ember pontosan tudja mit fog kapni a reggeli kakaó-briós páros mellé: celebhíreket, csöcsöket és üvöltő szalagcímeket, ez már csak egy ilyen lap. A szeptember 29-i szám elején öles betűkkel harsogják a képünkbe, hogy Stohl András őrültségre készül,…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Habár kíváncsi vagyok, hogy az Ötödikesben mire jut az a csajszi, aki a múltheti adásban semmit nem tudott. Lehet, hogy csak taktikázott, és a végén bekeményít és lemossa a szemét kis ötödikeseket (TV2, 21:00). De valószínűbb, hogy messzire kerülöm a TV2-t ma este. Inkább…..
Úgy tűnik, az Á la Carte koncepciója megbukott, a tegnapi adás volt a legrosszabb az összes közül. Az asztalnál ülőknek kábé az első tíz perc után sikerült megállapítaniuk, hogy vitapartnerük virtuális valóságban él. Innentől be is halt az egész. De nem lepődtünk…..