Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Han Fastolfe

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AUTÓSKÁRTYA Szmogriadó!!! 2009.01.12 11:03:00
Katt a képre a friss adatokért!Értem én, hogy megfulladunk. Sőt, környezettudatos ember lévén támogatom is, hogy korlátozzák a városban pöfögő autók közlekedését. De könyörgöm, így?!?!Csak néhány kérdés, észrevétel...Tegyük fel, hogy van egy Mercedes M320 CDI-m…..
Derzi gyanúsan gyorsan kiégett energiatakarékos izzóit korrekt módon cserélte az Obi, de a Landlite terméke továbbra is kérdés maradt számunkra. Körülnéztünk, ha jól értjük, egy fórum szerint a gyártó nem vállal garanciát erre a tipusra, de akkor miért is cserélte vissza az…..
Komolyan mondom, bepárásodott a tekintetem. Kinyitottam az alanti mailt, és a szívemben megszólalt valami, ami elsőre úgy hangzott, mint a gordonka, de valójában egy Antonio Stradivari által 1703-ban gyártott koncert-fospumpa volt. Nem tudom, hányan vannak a mostani Homár-olvasók…..
Megérkezett a világ első e-papírral készült újságborítója. Ha a technológia elterjed, annyi előnye sem lesz a nyomtatott újságoknak, mint eddig, vagyishogy ott legalább nem folyik ki az ember szeme az agresszíven villodzó hirdetésektől. Erre vártunk olyan fenemód? Tessék: ..
A proaktív hozzáállás jegyében közüljük kopasz levelét, akinek elege lett a folyamatosan áradó kéretlen reklámokból és neten talált mintalevelekkel felnyomta az őt zaklató Intermenedzser Kft-t a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. A váratlan fordulat a napokban érkezett, ugyanis…..
Hiába vitte bíróság elé a hazugságon kapott cég a Bonux mosópor versenyfelügyeleti ügyét, a tábla jóváhagyta az ítéletet, csak bírság összegét csökkentette. Ha valaki emlékezne, a reklámokban "rendkívüli tisztítóerővel" ruházták föl a terméket. Részletek az…..
Áresés történt az egy hónapja felfedezett autómosóban. Már tényleg csak azok a tételek szerepelnek a megrendelőn, amit a fogyasztó megrendel és a 2000 forintos extrasápot sem szedik be, azaz hepiend:Örömmel tudatom Veled, hogy megint megcsináltad! A korábbi Darvas Carwash…..
Ha még mindig létezhet a kéretlenül házhozszállítós módszer, akkor biztosan megéri próbálkozni vele. Levélírónk szerint ugyanis erőszakosan, megrendelés nélkül kiszállították és kiszámlázták a tisztítószeres termékcsomagot, majd perrel fenyegették meg a céget, ha nem…..
Egész pofásra sikerült az előző rész vége, a totállúzer Link-Eldzsé kettőst végre elkapták a rendőrök, Májki felbaszta Mehón agyát, aki erre feltúrta a saját kertjét, és csontokra lelt benne, Tíbeg pedig bosszúvágytól hajtva ellátogatott az excsaja lakásába, ahol…..
Dr. Han Fastolfe 2007.11.01 16:29:22
Aki nem tud arabusul, ugye, de sebaj, vannak olyan "profi" énekesek is, akik saját Himnuszukba belesülnek, igen, Vikidál "Dalos" Gyulára gondolunk, nem másra. Clairemackó, azaz a Hősökből ismert Hayden Panettiere teljesítményét a youtube-on az egyik…..
Dr. Han Fastolfe 2007.07.10 11:27:01
Nem tudjuk megállni, hogy egy kicsit ne röhögjünk megint a Győzike család tévés ámokfutásán. Persze a szépen koreografált ámokfutásról tudjuk, hogy nem is ámokfutás, hanem inkább ámokszökdelés, hogy a kamerák is követni tudják. Például a Salgótarjántól…..
Rasszista megjegyzése miatt felmondtak csütörtökön a CBS rádió legismertebb műsorvezetőjének. A műsorát cowboykalapban vezető Don Imus egy hete élő adásban azt mondta, hogy a Rutgers Egyetem döntően fekete női kosárlabdacsapatában "gyapjashajú lotyók" játszanak…..
comment:com Újra Pirx kapitány! 2007.02.18 15:36:00
Biztos vannak magányos, elszigetelt Pirx-rajongók, akik otthon, titokban, bezárkózva, suttyomban gondolnak csak  a kapitányra. Nos, őket megnyugtatom, nincsenek egyedül, Pirxnek óriási tábora van Magyarországon, akik egyébként már letettek arról, hogy valaha is újra láthatják…..
Kérem szépen elérkeztünk a nagy fináléhoz, az egyszeri tévénéző lezárást, szálelvarrást, konklúziót, VALAMIT várt az epizód végétől, erre kapott az arcába egy böszme nagy cliffhangert, ráadásul a szarabbik (értsd: értelmetlen) fajtából, amit tökéletesen a második…..
Ha majd valaki egyszer tévésorozatot akar írni, emlékezzen vissza erre az epizódra: ha elfogy az ötletünk, és kurvára nem tudunk mit kitalálni, akkor ilyen epizódokat fogunk összekalapáni. A filler kifejezés mellé én javasolnám a Websternek, hogy csak ennyit írjon be: Lost, 2 évad…..
w Naplopók és burzsoák 2007.01.05 12:00:00
Vagyonvizsgálat, hurrá! Na és a szőlőbányát miből vetted, nagyszájú gyerek? A pártba férkőzött köztörvényes elemek elleni küzdelemről.    ..
Mit is tudtunk meg ebből a részből? A sitt az egy olyan hely, ahol elárverezik az ember lakását, összkomforttal, menekülőalagúttal együtt; lehet jókat pókerezni és sokat nyerni; bizonyos bentlakóknak annyi elem van a birtokában, hogy hülyére tudják egymást verni egy zokni…..
A múlt heti, aránylag informatív és egész tisztességesen összerakott epizód után Szajid flesbekket kapunk, a Hegylakóból ismert Clancy Brown vendégszereplésével, akit bűn volt leszinkronizálni - ilyen orgánumot úgy sem lehet találni kis hazánkban, de persze az rtl nem adta…..