Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pali_proli

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Úgy tizenöt éves lehettem, amikor először borzadtam el attól, amit „odalenn” láttam. Amikor szexuálisan aktív korba léptem, ez a dolog egyre jobban zavart, valósággal felemésztett. Évekig kínlódtam a vaginám miatt, ami a párkapcsolataimnak sem tett jót.” Harriet azóta…..
Nem szeretek aktuáltémákat feldolgozni, főleg nem politikai érintettségűeket, pacifista lényemtől pedig a provokáció is távol áll. De most nem tudok szó nélkül elmenni az Alföldi-féle István, a király előadás kritikáiban felmerült egyetlen tényező mellett. Egyes…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Negyedikén elmaradt az általánosnak rendelt Nemzeti Harangozás, de azóta a lármától jobban cseng a fülünk, mintha lett volna. Gondolom ez egy ilyen sorfordító kérdés, hogy akkor a harangozástól fogunk összetartozni, vagy attól amit érzünk. Esetleg Vezénylő Tábornokunk úgy…..
Fejtsük meg együtt Kövér László gondolatait a világról! – gondolta a Kelet-Magyarország rejtvényírója, és a legnagyobb fokú szervilizmus nevében fel is adta az Országgyűlés elnökének múlt heti mondatát az e heti rejtvényben. A legkisebb gond ezzel, hogy elrontja a…..
  A politika egyik elbájoló tulajdonsága, hogy a résztvevők kölcsönös gyűlöletét kiváltó események vagy problémák, esetleg kérdések tárgyában folytatott nyálfröcsögős szájkarate során soha (nem szinte soha, hanem tényleg soha) nem kerül elő az a kérdés, hogy…..
Ünnepeljünk Feleim!Orbán Viktor eldöntötte: Áder János lesz a NER államfője. Igen, a jelölés kicsit másképpen néz ki a nerenkívüli államokban, ott a frakcióvezetőknek előbb szokás szólni egy ilyen volumenű dologról, mint a sajtónak, de ne piszkáljuk már ezt az apró…..
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
A hatáskörrel rendelkező egyetemi doktori tanács döntött: 16-2 arányban javasolja a Szenátusnak, hogy  a köztársasági elnök plágiummal szerzett doktori címét vonja vissza. A szenátus délutáni döntése ezután valószínűleg formalitás. Innentől a fő kérdés, hogy meddig…..
pali_proli 2012.03.29 12:53:03
@berupan: Nem feltétlenül patt, nem tudjuk ki következik, és sötétnek van még egy gyalogja is. Sajnos korlátozott sakkbeli jártasságom miatt nem tudom eldönteni merre halad a gyalog.
A növényélettan egy igen komoly tudományág, mely a növények szervezetének működésével foglalkozik. Régóta tudjuk, hogy a növények nagyon változatosan reagálnak a különböző környezeti hatásokra. Íme csak pár példa arra, hogy milyen külső ingerekre figyeltek már meg reakciókat növényekben: fény,…..
pali_proli 2011.12.07 19:42:55
@Betépett felhasználó: szerintem nem vagy első és remélem nem lepődsz meg nagyon, ha elárulom, hogy a cikkíró is ismeri a macska történetét, vagy inkább elméletét, sőt nemcsak ismeri a macskát, de nekem elárulta, hogy már evett is belőle.
Új MÁV blog Do you speak angolul? 2011.08.20 17:02:00
Ma siettem a Keleti-pályaudvarra, hogy a reggel 9-es szombathelyi IC-hez kiérjek az ünnepre fellátogató szüleimhez. Épp jól időben voltam, amikor egy tébláboló külföldi kiscsaj, olyan 18 év körüli, megkérdezte, hogy beszélek -e angolul. Mivel siettem, csak félvállról mondtam,…..
pali_proli 2011.08.20 23:08:31
@alekiborg: Kedves kommentelő magyar polgártársam! Mélységesen elszomorít a cinikus hozzáállásod! Nemsokára téged is utolér a fülkeforradalmárok bosszúja. Honnan tudod, hogy a rendőrök nem tudtak latinul??? Szerencsére már kijavítottuk az elmúltnyócév liberálbolsevik oktatáspolitikájának minden hibáját! A rendőrök nemcsak latinul beszélnek folyékonyan, de franciául, oroszul és ógörögül is. De az Európa elmaradott feléről érkező tudatlan szinglihordák és kiscsávók nem elég, hogy nem tudnak magyarul, ami már eleve megbocsáthatatlan, de franciául, oroszul és ógörögül sem. Te pedig @alekiborg csomagolj, mert a bőrkabátosok már elindultak érted, és további életed Győző bácsi kőbányájában kényszermunkával fogod tölteni ezért a kommentért!!
Bár a másodfokú ítéletre szeptemberig várni kell, annyi már szinte biztos, hogy a színész jogsiját elveszik, és azt Császár Elődnek adják oda. A bíróság valószínűleg el fogja tiltani a járművezetéstől a színészt, és a határozatot minden dodgem- és…..
A Ferihegy és a Lágymányosi híd átnevezése csak a jéghegy csúcsa. A kék metró új neve El Camino lesz, Tarlós Istváné pedig József nádor.   Tegnap nyújtotta be a kormány a tálcaközi földrajzinév-bizottságnak azt a javaslatát, amelyben a Ferihegy és a Lágymányosi…..
Amikor azt olvassuk, hogy az új alkotmány ismeretlen szövegezőiben felmerült, hogy a Magyar Köztársaságot mostantól hivatalosan Magyarországnak nevezzék, azaz a hivatalos neve ne utaljon az államformájára, kerül, amibe kerül, az emberben a következő gondolatok cikáznak…..
pali_proli 2011.03.09 19:14:59
"(...) és azt is elfogadják, hogy a társadalmat jó irányba kell alakítani, formálni, de számukra fontos az emberi személy méltósága és az ebből fakadó szabadsága is. Ez pedig adott esetben azt jelenti, hogy rossz döntéseket is hozhatunk, "mindenkinek joga van arra, hogy elszúrja az életét" - tette hozzá a KDNP-s politikus." index.hu/belfold/2011/03/08/harrach_enyhitene_a_cigarettastopot/ ezt Harrach Péter mondta. De akkor kedves csuhás elvtársak, miért nem volt 3.000.000 embernek joga arra, hogy a magánnyugdíjpénztárt válassza??? Egyetértek ezek tényleg hülyék; hülye diktátorok. Szerintem Kadhafi kép van az öltözőszekrényük belsejében.
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Rénhírek (renhirek.blogspot.com) kollégának és néhány társának ki kellene már találnom egy új címet, mert az RJB (ami három beküldéstől jár) már kevés lesz nekik így a tizedik közelében:Hétfőn (ápr. 6.) a Nyomtalanulban (VIASAT3) megszorító végzésról beszéltek,…..
Pilu Pánikgomb 2010.11.27 12:06:00
 Az ostoba állatja élete legnagyobb dobására készül. Sorsának jobbra fordítását erőszakkal próbálja megoldani: elveszi más(ok) pénzét. Szűkös agya a pénz szóról csak bankra képes asszociálni, így kiszemel magának egy bankfiókot.  Tapasztalatból tudjuk, hogy az…..
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
pali_proli 2010.11.13 22:32:52