Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karakter222

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek még a Kara című techdemóra, amit több mint három éve publikált a Quantic Dream, és váltig állították, hogy nem egy készülő játékból van, csak megmutatják - akkor még PS3-on -, hogy mit tud a játékmotorjuk? Nagyon hangulatos videó volt, amiben összeraktak egy…..
A Doomot ugyebár nem kell már bemutatni (itt a blogon is volt róla egy jó hosszú cikk), olyan alapvetés a játéktörténelemben, mint a diós bejgli a karácsonyi asztalon. Nem csoda, hogy portolták már mindenre, és nyilván nem csak hivatalos portokra gondolok, hanem hobbihekelésekre.…..
karakter222 2015.10.09 21:15:16
@Tesztelo.hu: Nem tudom, hogy pontosan, hogyan is működik az Apple Watch, de lehet, hogy miközben fut a Doom háttérben futnak különböző appok amik ugyanúgy használják a procit, szerintem azok zavarhatnak be
Tök őszintén bevallom, nekem eddig a Fallout 4 a legnagyobb durranás az E3-on. Nehezen rajzolnám körbe, hogy igazán mi miatt, mármint melyik játékelem, vagy apró részlet nyerte el a figyelmemet, ráadásul úgy, hogy előre tudni lehetett, hogy valami bejelentéske azért akad majd. Ha…..
karakter222 2015.06.19 00:59:45
@A_G_A: Talán a FO4 megfogja változtatni a véleményedet, a Bostoni környezet és a színesebb tájak biztos dobni fog rajta
Egy kontrollertől nem várunk el sokat: passzoljon a kezünkbe, vagy legalábbis legyen fájdalommentes a használata, és reagáljon gyorsan és pontosan, hogy irányítani lehessen vele a játék eseményeit. A játékipar kb. fél évszázados történelme során persze kitermelt egy-két olyan…..
Sokszor hangoztatott frázis, hogy a játékipar már a filmiparral van pariban, ami a bevételeket illeti – ez pedig magában hordozza a lehetőséget, hogy a filmmágnásokhoz hasonlóan pár ember nagyon megszedje magát videojátékokból. A Game Beyond készített is egy válogatást, amibe…..
Nem akarnám bántani az amúgy totál értelmetlen konzolháború egyik feléhez tartozókat se (főleg nem olyan magasról, ahol a PC Gaming Master Race ül), de azért a Gaystation szép vívmány, attól függetlenül, hogy a Microsoft marketingeseinek ötletéről, vagy az LMBT-közösség…..
karakter222 2014.08.06 11:00:41
@Stöki: Írtam Én olyat amivel bárkit is megsértettem?
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
karakter222 2014.07.26 00:08:24
Tóta W. Árpád Dune II-megemlékezése és Kaproncai Tamás – a Defender of the Crown spectrumos verziója egyik készítője – bejelentkezése ihlette a most következő, közösségépítő szándékú szolgálati közleményt a t. kommunához: T. kommuna, szeretettel várunk fasza…..
karakter222 2014.07.14 03:45:17
karakter222 2014.07.16 08:29:37
@Stöki: Akkor lehet, hogy írok egy közepes cikket vagy többet néhány fejlesztés alatt álló indie játékról amik szerintem nem elég ismertek
Aki azt hitte, hogy az indie fejlesztők körében népszerű - eleinte nagyon vicces, aztán egyre fárasztóbb - poén, a szimulátorparódia a kecskeszimulátorral csúcsra ért, az nagyon téved. Készül ugyanis a Rock Simulator 2014, Steamen már lehet Greenlightba beszavazni (a Valve meg…..
karakter222 2014.06.27 01:51:12
@Cherrx: Eléggé szar lett, folyton lefagy meg mindenféle frissítést akar telepítgetni
Pedig már komolyan azt hihettük, hogy végre eltűnik a Microsoft pécére kitalált őrülete, a Games for Windows Live. A Rockstar ugyanis még a pécés GTA V bejelentésekor megígérte, hogy nem arra a gyalázatosan rossz rendszerre hozzák majd a játékot, hanem simán Steamen. Aztán egy…..
karakter222 2014.06.25 01:22:58
@manson karcsi: Tényleg fizetős lett?De gondolom a régi verziók ugyanúgy működnek, ja és a Steam konkurenciáiról volt szó, de a DRM mentes multi jó lesz, kedvelem a gog.com-osokat

@ügyfélszolgálatos: Értelmetlen, mint a UPlay
Már elnézést a kérdésért, de a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ezt váltotta ki belőlem az E3 utáni híreket böngészve. Láttam a játékot az expón, nagyon szép, mindenképpen várós, de amit itt olvastam, azon kicsit megütköztem: a játékban a lovak valós időben fognak…..
IDDQD A nácik márpedig idióták 2014.05.17 14:58:52
Az isten se mossa le rólam, hogy a Wolfenstein vírusmarketingjét tolom, de van itt egy videó, amit betolok gyorsan, míg alszanak a gyerekek. A felvételen állítólag Bring 'Em On, vagyis normál (a négy közül a harmadik) nehézségi fok van beállítva, a játék PS4-en fut, a videót itt…..
A lenti képen látható úriember elég szomorú ahhoz képest, hogy két videojátékos világrekordot döntött meg, de ezt talán magyarázza a fáradtsága. John Slater ugyanis április 9-én, azaz szerda reggel csúsztatott be egy negyeddollárost egy ohiói játékteremben egy Armor Attack…..
Aki játszott a Half-Life 2-vel, annak talán feltűnt rögtön a játék legelején egy ismerős helyszín: a Nyugati pályaudvar. Vagy legalábbis egy arra igencsak hasonlító épület. A játék egyik főgrafikusa, a bolgár származású Viktor Antonov ugyanis nagyrészt a jó öreg Nyugatiról…..
karakter222 2014.04.04 19:24:18
@Ha szeretnéd avatart a hozzászólásaid mellé: Az, kérlek szépen, hogy az eredetit a Nyugati-ról mintázták,
half-life.wikia.com/wiki/City_17_Trainstation

Miscellaneous résznél találod ami ír erről
Újabb jajkiáltás érkezett a bloghoz: tegnapi posztunkon felbuzdulva Nándor kérte az elképesztő kollektív lexikális tudással bíró kommuna segítségét. Szervusz, Nándor, kérlek, állj a mikrofonhoz: Még nagyon fiatal voltam, most sem vagyok sokkal idősebb, de amire emlékszem…..
karakter222 2013.09.10 19:41:01
@Wertzui: Nem,nem a Challenger volt az,egy kicsit kidolgozottabb volt a grafikája, bár lehet, hogy csal az idő "szépítette" meg,meg a vonat teteje látszódott
karakter222 2013.09.11 21:09:47
@Kyel013: Köszönöm,tényleg a Super C volt az :)
@féldisznó: És neked is köszönöm,azért nem is volt olyan nehéz feladvány :D

A többieknek is köszönöm a fáradozást, ez a két játék az ami megmaradt benne a DuckHunt meg az a játék mellett, ami a DuckHuntos pisztollyal kellett western környezetben banditákkal végezni :)
www.navyklan.tk www.navyklan.tk ..
karakter222 2012.04.04 19:22:12
 Sziasztok én Slim vagyok!Sniper: Ghost Warrior 2-Több mint húsz percen keresztül bámulhatjuk a Sniper: Ghost Warrior folytatását mozgás közben, a sunyulós FPS tartogat némi látványos pillanatot is, elvégre a harmadik generációs CryEngine fut alatta. Vajon megtörik a jég, és…..
 Sziasztok én Slim vagyok!Holnap érkezik a Dark Sector végigjátszásának 3.része, de addig is pár hír!Hatással volt a WoW-ra a Sw: The Old Republic- A Blizzard nem közölt pontos adatokat ,de azt biztosra mondták az Sw:The Old Republic megjelenése óta csökkentek az aktív…..
karakter222 2012.03.21 17:34:12