Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galzra

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőtől egészen mostanáig tartott egy szlovén (elő)nyaralás, az éppen ott zajló divízió 1-es hoki vb apropójából, de persze azért jártuk a várost, sőt, egy napra még Bled városát is meglátogattuk. Majd jönnek élménybeszámolók meg videók, mindenesetre két infót már…..
Galzra 2012.04.22 18:14:07
@freddyD: Na igen, de nem azért húzzák magukra a válogatott mezt hogy mindent megtegyenek? Személy szerint nagyon csalódott voltam, nem is a vereség bántott hanem hogy kint volt 1000 akárhány magyar és gyakorlatilag cserbenhagyták őket :S
Teljesen jogos videó (Kivéve az Idegen Arcok forgatókönyvét)  Flux blogon találtam..
Utóbbi két rendelésemet láthatjátok, amelyek között van olyan, amit nagyon rég láttam már (pl Tökéletes Világ, AI), van amit mindig is látni akartam (Szellemíró, Nincs Bocsánat, Kelly Hősei), vannak amelyeket láttam és meggyőztek (Guardista, Piranha), valamint vannak,…..
ROFL-net Nem semmi 2011.12.23 07:38:17
Tekejetek 0:44-ig  Subbán találtam ..
Egy egyébként bevált és finom almás-fahéjas popcorn most ilyen meglepetéssel szolgált.Már mikor beraktam a mikróba, furcsán könnyű volt, de még nem nagyon foglalkoztam vele. Pechemre vásárláskor egyszerre többet is összefogtam, így a boltban nem vettem észre.Hihetetlen dolgok…..
Galzra 2011.12.13 22:46:39
@matthew5454: nem hiszem hogy túl sok ember vesz részt egy ilyen legyártásában. maximum annyi aki reggel bekapcsolja a gépeket napközben ránéz párszor este meg kikapcsolja.
Az imádott hokimban van egy nagyszerű szokás, hogy egyes meccseken az első hazai gólnál a nézők medvéket dobálnak be a jégre, amelyeket aztán kórházban fekvő beteg gyerekek kapnak. Itthon is volt már többször ilyen meccs (először Miskolcon), legutóbb a hoki vb-n a spanyolok…..
Galzra 2011.12.11 20:21:56
@freddyD: egyébként a női U18-as, az U16-os, és az U14-es válogatott szedi őket. Amúgy pedig úgy hallottam hogy a szokás Detroitból indult ahol régebben ha mesterhármast lőtt egy játékos élő polipokat dobáltak be a jégre (a polip a Detroit kabalaállata) ezt persze elég hamar betiltották úgyhogy a szurkolók maradtak a polip plüsséknél amiket aztán szétosztottak különböző jótékonysági szervezeteknek.
  Ha érdekel, Szlovénia egyik legkedveltebb üdülőhelye, a Júlia-Alpok lábánál, a Bledi-tó. Ebben a bejegyzésben a tó közepén lévő szigeten álló templomot szeretném megmutatni neked. Remek uticél azoknak akik a téli hónapokban egy kis pihenést terveznek. Bled…..
  Ha érdekel, volt már szó a blogon buszokról. de most nem a kreatív kinézeten van a hangsúly, hanem a luxuson. A 10 millió dolláros szuperbuszt a Delft-i egyetemen hollandiában készítettéték Wobbo Ockels felügyeletével. Wobbo Ockels az első holland űrhajós aki a világűrbe…..
  Ha érdekel, köztudott, hogy a nők szeretik az egyenruhás férfiakat. Ugyanezt elmondhatjuk a hírességekről is, ebben a bejegyzésben egyenruhás hírességekről láthattok képeket.   George Dawe (1781-1829) angol portré festő volt, aki több mint 300 képet készített orosz…..
 Cikis és sokaknak biztos érthetetlen bejelentést teszek most közzé, de (hasonlóan a sokat gyűlölt Pókember 3-mal) kedvelem a Star Wars Episode 1-et... Ebben biztosan közrejátszik a nosztalgiafaktor is, mert igen kellemes emlékek fűződnek az akkori mozilátogatás köré…..
Galzra 2011.09.25 11:53:32
@nemecsek ernő áruló: Először is csak hogy tisztázzuk, nem a klasszik trilogia 3. részére gondoltam hanem a Sithek Bosszúja-ra.
Ami, persze látványos, nagyon modern meg minden de egyszerűen nekem nem illik bele a képbe, egyrészt, teljesen átalakult a film felfogása, jelenetei, pl. nekem sokkal jobban tetszik a 4. részben Obi-wan és Vader harca mint a 3-ban Anakin (akkor már Vader) és Obi-wan össze vissza ugrándozós hipermodern párbaja. Sok mindent tudnék még sorolni de nem akarok túl hosszan írni ezért csak egy példát említettem.
Nem hiszem  ..
Galzra 2011.09.17 11:09:33
-Mit csinál Stohl a börtönben?-Elüti az időt.....
Galzra 2011.09.07 22:19:31
Azért az már nem semmi teljesítmény, hogy kevesebb, mint 10 hónap alatt rögtön három olyan film is megcsodálható magyar mozikban, amelynek a témája enyhén szólva hasonló. És nem szar B-filmekről van szó, hanem azért mégis elég híres színészekkel.Na nézzük1. Szerelem és…..
Az esetek nagy százalékában eredeti nyelven szoktam nézni sorozatokat, magyar felirattal. Elvből nem utasítom el automatikusan a szinkronokat, de bizony sok esetben ront az összhatáson. Vannak sorozatok, amelyek (magyar) szinkronnal egyszerűen nem működnek jól. Ilyen pl. a…..
Galzra 2011.09.06 20:49:24
@freddyD: Aki hokibarát az nem lehet rossz ember.

Amúgy én még a jók közé sorolnám a Simpson családot is. Lehet hogy csak nekem van ízlésficamom de néztem pár részt angolul is és szerintem nagyon jó lett a magyar szinkron. (persze az utolsó pár évadon már ez sem segített)
Galzra 2011.09.06 21:10:39
@jokerap: Te, nem ma este mész fel Msn-re a rajongóidhoz? Miért nem beszélgetsz inkább velük mint hogy lefárasztod itt az embereket egy teljesen oda nem illő témával?
Galzra 2011.09.07 15:53:57
@Habbobitas: Így jártam anyátokkal nekem nem jött be annyira. Az első évad után átálltam angolra mert nem bírtam kivárni és ég és föld a különbség. Meg elég sok szópoén nem jön át Magyarban.
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
Galzra 2011.09.06 15:09:36
@jokerap: Ha nem szereted hogy a hülye okoskodik akkor nem szabadna megszólalnod. Egyébként szerintem a nem szakértő embereknek is meg lehet a véleményük amit szabadon leírhatnak. És pont te mondod hogy nem kéne beszólni? Nézz már magadra... ki kérte hogy gyere ide és ugass be mindenkinek aki épp kommentet mer írni?
Most néztem éppen a hatodik (és szerintem legjobb) Star Wars epizódot (Jedi visszatér) és rögtön három olyan jelenet is volt, ahol képtelen voltam a filmben zajló részre összpontosítani, mert eszembe jutottak azok a vicces videók, ahol ezeket a jeleneteket felhasználták és így…..
Galzra 2011.07.31 23:21:20
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Csak szerintem néz ki meglehetősen furcsán a borító?  ..
Galzra 2011.07.22 23:31:56
@ufig: Végülis jogos :D
De most komolyan, honnan az istenből jön az az ujj?