Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sam Chapp

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Futóblog TEAM FUTÓBLOG-Z 2011.06.20 10:26:00
Gőzerővel zajlik a szervezkedés a szombati Ultrabalaton eseményre. Június 2-án kihirdettünk egy nyilvános jelentkezést, ahol a csapatunkba kerestünk embereket. A helyek gyorsan beteltek, ráadásul nem is volt belőlük sok, így arra jutottunk, hogy kedvezményes áron indítunk egy…..
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térről "A Moszkva tér Észak-Budapest legfontosabb forgalmi csomópontja és városrészközpontja. Ezért szembetűnő a csomópont közlekedési és építészeti szempontból is elhanyagolt és kritikus…..
A legújabb hírek szerint a PPR csoport kiépítette stratégiáját arra vonatkozóan, hogy milyen módon újítja meg a 2007-ben megvásárolt Puma sportmárkát.Az elmúlt években márka árbevétel növekedési üteme csökkent a recesszió hatására. A helyzetet az is rontotta, hogy az…..
Berlinben 2004 és 2010 között a belváros számos útvonalán alakítottak ki kerékpárutat úgy, hogy az eredetileg kétszer kétsávos úttest külső sávján másfél méter széles bringasávot létesítettek. A gépjárművek számára kettő helyett egy forgalmi sáv maradt mindkét…..
A „hétfejű” öregembernek hat emberfeje és egy lófeje volt, és az egyik legfurcsább temetkezés volt, amit valaha láttam. 2006 őszén közel másfél éve folytattuk – kisebb megszakításokkal - egy hatalmas római kori temető feltárását az óbudai Duna-parton,…..