Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karameldanszen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Elkezdtem őt fotózni, kértem, hogy álljon ki a fényre, hogy jobban érvényesülhessen a szépsége. Kérdezte, hogy mi a tervem a fotókkal, én meg viccből azt mondtam, hogy berakom a többi csaj fotója közé” – ha a hármas szex témát nem sikerül erőltetni a…..
hogyvolt VV5 - 1x14 2011.09.26 13:00:00
Nem. Nem és nem. Találni nem találom, keresni nem akarom a szavakat (szíveket írtam elsőre), úgyhogy csak úgy, minden kommentár nélkül tessék, itt a nyers való, ez fogadott tegnap este: A vizuális inkvizíciós gyakorlatok után kénytelen vagyok megemlíteni, már megint elkezdte a…..
„Állítólag kimentem Bécsbe három fiúval és egy hotelben orgiáztunk. Először nem is értettem, azt hittem viccel” – nincs kitartóbb egy sértett bika gyerekes bosszújánál, de amilyen könnyű belekeveredni, annál nehezebb kimászni belőle. Most megtudhatod, mit…..
„Felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került” – az első randi után a csaj annyira kiborul a szétszívott nyakától, hogy azonnal elzavarja…..
 Hartay hácsé Csaba - Fluor Tomival már 7000 liké fölött, az egyéni filmkezdésekkel meg ki tudja, hol. És most már hivatalosan is Szép Verseket ír. De hát ez mind semmi ahhoz képest, hogy itt publikál rendszeresen :) köszönjük! A telóbuziA telóbuzit Malicsák Petinek…..
karameldanszen 2011.06.03 12:10:14
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...
Nem kell nagyon régre visszatekintenünk, hogy lássuk, a Microsoft továbbra sem képes egy erős vízió mentén megújítani önmagát. Inkább azt a taktikát választják, hogy bebetonozzák magukat a piac egyik-másik szegletébe. Vagyis tartós kibekkelésre játszanak.Emlékezzünk csak,…..
Belsőség A nagyapa Kadettje 2011.05.11 15:53:00
A szülőknek nem volt autója, így válhatott meghatározó élménnyé a nagypapa Kadettje. És ne feledjék: a buli napja közeleg... Nagypapám vett 1994-ben egy piros színű, 1986-os E Kadettet, 1,6-os dízelmotorral, tetőablakkal, Hollandiából. Mivel szüleimnek nincs autója, ő…..