Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weka419

166 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi nyári sláger! Két éve nyáron hallottam először, de egyből beleszerettem :) Az eredeti videó is nagyon király, de mégis ezt választottam, mert ezt itt forgatták a Kopaszi gáton :P :D   ..
A Nyolcadikosok első klipje. Szerintem ötös! :)  ..
Celia Cruz a salsa királynője. Több mint hetven lemez, hét Grammy díj, számtalan elismerés, és rengeteg jobbnál jobb dal. ..
Daily Music Brains : Jungle Sound 2013.03.20 20:42:00
A héten indul a 2013-as tavaszi turné!!! ..
Daily Music P-Square - Bizzy Body 2013.03.19 20:25:00
Mennyire imádtam ezt a dalt pár évvel ezelőtt, amikor még új volt. És most évekkel később rátalálva teljes a boldogság :) Már indulnék is táncolni :P  ..
És ez is magyar!  ..
Daily Music Flavour - Shake 2013.02.22 20:01:15
Bejön a dal hangulata! :) És nagyon tetszik, hogy a klipben kicsit testesebb lányok is táncolnak :) ..
Daily Music ZUP - Orom utca 8. 2013.02.18 21:21:36
Az Orom utca 8. a márciusban megjelenő első ZUP-nagylemez második előfutára. A Füstjelek szélcsendben című albumot március 22-én az Iskolában mutatják be, majd tavasszal egy 14 állomásos turné várható.  ..
Tökéletes egy vasárnapi laza bulihoz! :)  ..
Snoop Dogg annyit szívott, hogy már a nevét is elfelejtette :D :D  ..
Kezdődik a hétvége!!!!! ..
Íme egy feltörekvő hajdúnánási banda! Csak így tovább! :)  ..
Franciát tanulóknak egy cuki klip! Meg persze mindenki másnak is :) ..
Hiányzik a latin-amerikai virtus, a forró nyári esték, az eszméletlen bulik, a brazil srácok, a seggrázásuk :D meg a tánc kifulladásig! De talán már nem kell sokat várni és újra nyár, vagy egy munka ami elvisz az örök nyárba vagy bármi más.... de erről az életformáról nem…..
Rengeteg klip van, ahol a szinte meztelen csajok riszálják magukat. Végre mutatnak pasikat is! Bár legtöbbjüket buzinak nézem, de kezdetnek nem rossz :D  ..
Egyszerűen csodálatos. ..
Valamiért automatikusan elkezdek mozogni és énekelni :D De mért is ne? Adjad neki!!!! ..
A banda tagjai jó ismerőseim, mindhárman eléggé elvetemültek, bár ez lehet a dalból is kiderül. De én pont ezért szeretem őket, meg hát kell a változatosság! A dalszöveg a youtube-os videó leírásában megtalálható. ..
A barátomnál voltam most egy hónapot Törökországban. A zenei ízlésünk eléggé eltérő, de szerencsére van bőven olyan is amit mindketten meghallgatunk. Sajnos az ilyet nem szereti, úgyhogy teljesen kiéheztem már rá.  ..
Daily Music Tirpa - Gádzsik 3 2013.02.06 15:16:00
Keresek egy bizonyos dalt, amiből sajna semmire se emlékszek, de ha megtalálnám felismerném :D Magyar volt és rap vagy hiphop vagy ilyesmi és a klipben valami fekete pulcsi volt rajtuk valami sárga felirattal :D Ha valaki ebből felismeri, lécci írd meg mi az, mert megőrülök!!! Nem…..
"I love fucking assholes, that's my fucking problem And yeah I like to fuck, I got a fucking problem" ..
Still waiting for sandman....  ..
Egyébként is ki vannak éhezve az emberek a szeretre, de ilyenkor karácsonykor még jobban vágyik mindenki egy kis szeretre. Tegnap este sétáltam a városban egy pár barátommal.... ez az év egyik legszomorúbb napja....  ..
Daily Music Brigitte - Ma Benz 2012.12.24 17:36:20
French is always sexy! ..