Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crikett

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
Crikett 2011.05.08 12:25:11
@numeralógus: Többször említetted ezt a rendőr-traffipax viszonyt. Biztos hallottál róla, hogy hiába automata, már ezt se akarják nyomogatni, hanem kiakarják adni vállalkozásba, ami eddig nem jött össze.Mér nem próbálod meg a másik napi 4 órában, hogy veszel egy ilyen készüléket és te is nyomogathatod kedvedre:)
Crikett 2011.05.08 18:42:21
@isti75: Teljesen igazad van! Sőt itt van ennél sokkal durvább is!!! Ma lesz pl. a Való Világ fináléja, ahol egy ember 160 napi pihenés, italozás, szotyizás után, felveszi az 50 M Ft-ot érő ajándékcsomagot. Más ezért a pénzért évekig traffipaxozik! Vérlázító! Bár az RTL magáncég, de akkor is! Ez idő alatt semmilyen termelés nem folyt a villában, produktumot nem tudnak felmutatni. Javaslom a 98 % különadó kiterjesztését a főnyereményre, az autóból is csak az ablaktörlő lapátokat kapja meg a győztes!