Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klorofil

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
Állami monopóliummá tenné a kormány az időjárás-jelentést. Nyilván csak azért, hogy Orbán Viktornak csakazértis igaza legyen abban, amit a fülkeforradalom másnapján mondott. Nevezetesen hogy még a Nap is másként süt.Lassan nem telik el olyan hét, hogy ne kapnánk hír arról,…..
  A közmédia, kisfiam? Amikor a pénzünkből hazudnak nekünk. Hallgatom a híradót, hogy hadd tudjam már, mi van; gyalogost gázoltak a fővárosban, torlódás az M7-en, a hűvösebb időben kevesebb jégkrém fogy (!), ukztvuz89t ígér a kormány, őüpö89 fordulatra van szükség,…..
Bontják a mellettünk lévő kisváros főterét, mert az eddigi aszfaltburkolatot felváltja a térkő. Na, most aki ki akarja találni, melyik városkához lakom közel, annak gyakorlatilag semmilyen támpontot nem adtam, mert meglehetősen népszerű ma a térkövezés. És igen, valahol…..
Ez a poszt csupa találgatás. Még szép.Kapkodjuk a fejünket. Egyre több információ lát napvilágot alvilági körök és a magyar rendőrség rendszerszerű, igen jól szervezett "együttműködéséről". Amerikai filmeken nevelkedett magyar állampolgárként olyan nagyon nem…..
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
Túróscsusza. Gusztustalan, de legalább van. Ha egy RENDES büféasztalos étteremben a vendég elégedetlen a kínálattal, akkor a tulaj megkérdi, mit enne - és hoz neki valamit a kívánsága szerint.A budakeszi TANNE étteremben ehelyett a tulaj magyarázkodik, ígérget és vádol - nehogy…..
A fiatalok 80%-a azt gondolja, nem éri meg becsületesnek lenni Magyarországon. Az 1000 fős mintán tavaly év végén végzett kutatásnak vannak pozitívabb megállapításai is, mint például, hogy nagyjából ugyanennyi 19 és 26 év közötti fiatal utasítja el a korrupciót.  …..
Tegnap hazafelé jövet a mesterképzéses felvételik esélyét latolgattuk két hallgatótársammal, amikor is egyikük felvetette, úgyse lehet itt még sokat tudni, ha a Corvinust végül beolvasztják más egyetemekbe, itt még elég nagy felfordulás lesz. "Hülye vagy? Ez már rég…..
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
klorofil 2012.04.18 13:34:23
@Rick Astley:
Ha az lett volna még most is csak a bizottságok rágódnának azon, hogy mit kezdjenek a csávóval... Kadhafi nem érti a demokráciát?
klorofil 2012.04.18 13:37:22
@Karipapa01:
Ki a kommenista?
A gyáros vagy a szegényeknek szopósmalacokat osztogató?
comment:com Leváltják a TV Macit! 2012.04.07 12:19:00
Húsvéthétfőtől új macifigurák fogadják az esti mesék előtt a gyerekeket. Maci tévé címmel nemrég kibővült mesesáv indult az m2 csatornán, az ehhez készült új főcím a TV Macik fél évszázados hagyományába illeszkedik. Legutóbb a 80-as években módosította a főcímet a…..
klorofil 2012.04.08 12:08:14
@brucella:
Szerintem is szükség van az esti mesében egy új fideszes tagra, aki egyenlőre szemmel tartja a régit, az ugyanis bizonyítottan nem a CBA-ban vette a fogkefét.
A KARD Ne bántsátok 2012.03.31 20:42:00
Ne bántsátok. Ő is csak közülünk való. Ő is csak addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér. Az persze más, hogy az ő takarója címeres, és nem az óvodai jele van belehímezve, pedig talán az volt az utolsó dolog amit helyesírási hiba nélkül le tudott rajzolni. Ne bántsátok, ő…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
szerző:Fülöp Ádám, epulet-energetika.hu  Elege lett a törlesztőrészletekből, vidékre költözött és készített családjának egy igazi hobbit házat. Egy ilyen mesebeli házhoz még hitelt sem kell felvenni, olcsó, környezettudatos és megdöbbentően jó hangulatú. Így kezelte…..
törökgáborelemez 431. Új nap 2012.01.20 01:00:00
A kockázati felár csökkenése és a forint árfolyamának erősödése egyaránt azt jelzi, hogy a világ a magyar kormány alkalmazkodását olvassa ki az elmúlt napok történéseiből. Lesz megállapodás az IMF-EU párossal, mert az Orbán-kormány végül mégis beadja a derekát, és…..
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
Fülke Miért vannak katolikusok? 2012.01.11 07:00:00
Olvasd a Sárdobálót is!A poszt előzményét itt olvashatod.− Te miért lettél katolikus? − Bonyolult. Majd egyszer elmesélem. Még mindig nem arról fogok írni, hogy én miért vagyok katolikus, de már közeledünk a válaszokhoz. Én azért is vagyok katolikus,…..
klorofil 2012.01.11 11:50:24
@Z-o-g:
és a szülei katolikusok voltak?
A kormány határozata alapján közel 42 ezer egészségügyi alkalmazott kap többletpénzt. Az idén befolyt népegészségügyi termékadóból (közismert néven "chipsadóból") a pótlékra jogosult egészségügyi dolgozók a pótlékalap csaknem háromhavi összegének…..
klorofil 2011.12.17 13:50:28
Mondta valamelyik beszélőgép, hogy azért, mert állami megrendelésre tűzoltóautókat akarnak a Rábával gyártatni. Ez hihető, de azzal a megkötéssel, hogy nem piros, hanem kék színű tűzoltóautókat. Persze kicsit félve írom le mindezeket, abba is hagyom itt, az elején az írást,…..
klorofil 2011.11.12 11:02:58
@hüjehalyó:
Dehogyis Szlovákiát, hanem Szaúd-Arábiát, és az utánpótlás szállításhoz rengeteg tartálykocsira lesz szükség!
Nem számolok azzal első gondolataimban, hogy Orbán Viktor 2014 előtt megbukik. Bár ahogy Európa döntött Papandreu és Berlusconi sorsáról, dönthet Orbánéról is. Jelenleg azonban még erős a parlamenti kétharmad és túlságosan megosztott az ellenzék. Már csak azért sem…..
A tegnapi napon az OVB helyt adott annak az állampolgári kezdeményezésnek, ami a 70 év feletti állampolgároknak lehetőséget adna, hogy szavazati jogukat átruházzák a gyerekeikre. Ehhez kapcsolódik még a TASZ cikke, akik szerint 60 ezer olyan ember van Magyarországon, akiket gyámság…..
klorofil 2011.11.10 11:51:18
@'it's cool to know nothing': Szerintem az intellektuális bűnözők IQ tesztje magasabb lenne, mint a "parasztoké". Vagy tévedtem?
klorofil 2011.11.10 11:54:27
@AnnaKarenina:
Itt egy automatizmus:
IF kormany=FALSE THEN DELETE
A napokban Budapesten, a 9. kerületben végzi az éves lomtalanítást a Budapesti Közterület-fenntartó. Az utcákon a felhalmozott szemét mellett megjelentek a lomizásból élők is. Sokan keresgélnek a felhalmozott hulladék között, hogy pénzhez jussanak. Általában vas után kutatnak.…..