Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lapterjesztő

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újrapapír újra és újra Mint minden szakmába mi is számtalanszor találkozunk félelmekkel.De ha a félelem visszatartott volna mindenkit, nem tartana ott az emberiség, ahol ahogy él napjainkban!Mire utalok? De a szóróanyag terheli a környezetet! Valóban, de a…..
Az Ön véleményére vagyunk kíváncsiak!Kérjük szavazzon hol látná szívesebben a szórólapokat! Van alternatív megoldásunk, hogy csak Online postaládája legyen tele!..
" Tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek! Arra gondoltam, mit is adhatnék Neked?!" Úgy érzi túl hamar szólunk a közelgő ünnepekről? Az előrelátásunk nem véletlen, hosszú évek tapasztalata. Mert mint a kosztpénzt, az utolsó negyedévre tartalékolt marketing…..
Mióta megszüntek a határok és az EU égisze alatt vígan szomszédolunk, hol mi ugrunk át shoppingolni, hol a szomszéd érkezik üres kocsival, majd távozik tele autóval. A jelenlegi árfolyam mellett Magyarországon szinte minden olcsóbb a Szlovákiából érkező vevőnek, mint otthon,…..
Kedves játékos kedvű Partnerünk, Barátunk, ismeretlen Ismerősünk!  Titkos üzenet, száll a szélben… Örömmel üdvözöljük nyereményjátékunkban! Ugye milyen ámulatba ejtő a modern technika? Bemutatnánk a kereskedelmi termékek új grafikus azonosítójelét,…..
Nincs oly titok, amit az idő fel ne fedne vagyis bújtatott reklám a mindennapjainkban.A tévénézők jelentős része találkozott már termékmegjelenítéssel, és ezt sokkal szívesebben nézi, mint a reklámot. Mármint a televízióban sugárzott filmek legváratlanabb pillanataiban…..
Múlt heti hírlevelünk a FACEBOOK+ KERESZTMARTKETING= FORGALOMNÖVEKEDÉS címmel és tartalommal íródott. Nem kívánjuk plagizálni a „ legkisebb is számít” szlogent, hisz egy multicég már lecsapott rá.. De mi örömmel nyújtjuk a kezünket a mikrocégeknek is, hogy…..
  A papír szó egy ókori egyiptomi írásra használt anyag görög elnevezéséből, a papiruszból származik, mely az alapanyagául szolgáló növényről kapta a nevét.  A papír vékony anyag, amelyre írnak, rajzolnak, csomagolásra használnak, vagy nyomtatnak rá. Rostok…..
Így abban a szent pillanatban, hogy megalapítunk egy céget, és tegyük fel, meg is kívánunk élni belőle, gondolnunk kell arra is, hogy hol, milyen formában, és mennyiért kívánjuk propagálni magunkat. Egyes gazdasági lapok szerint a Facebook céges weboldal funkciójának…..
Kemény, bár igaz szavak ugye? Mint tudjuk minden iparágnak megvannak a maga „piszkos kis trükkjei”. Nagy különbség, hogy élünk-e velük, vagy csak tudunk róluk, és megpróbáljuk elkerülni. Az viszont roppant fontos, hogy tisztában legyünk velük!16 év negatív…..
 Már „ismerjük a múltat”, tudjuk, hogy keletkeztek a szórólapok. Kik hívták életre, és mily okból. De napjainkban? Hazatérve automatikusan kézbe vesszük, átlapozzuk, van ahol karikázunk is, majd a tudással felvértezve irány a bolt! De azért van még pár…..
Reklamálunk a felhangosodó tv reklámok miatt, vadászunk az akciókat hirdető szórólapokra, az újságok minden második oldalán elénk tárnak valamit, amivel „teljesebb életet élhetünk”. De tudjuk-e, hogy honnan ered mindez, milyen termékeket, márkákat ringattak korai…..