Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parductestu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
parductestu 2012.09.28 09:25:50
@veracity: a akommnetedrol nekem az a svajci szerb v. koszovoi focista ugrott be, aki svajci szinekben golhelyzetben a kapu melle guritott, mert o nem lo a hazajanak golt. Szoval ez az orszagvaltas nagyon gaz. A korcsolyazoknal is mar kovethetetlen, oda mennek ahol jobbak a feltetelek.

Puskast is felhozta vki. Nekem baromira nem volt szimpatikus, hogy kint osszefocizta a milliokat, de oregkorara betegen hazajott ingyen gyogykezelesre, mert o magyar.
2012. szeptember 6-án Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár bejelentette, hogy ő maga nyújtja be az előzetes regisztrációról szóló törvényjavaslatot az országgyűlésnek, mégpedig a jól bejáratott egyéni képviselői indítvány formájában. Véglegesen…..
Év végétől már várja a látogatókat Abu Dhabi újabb merész húzása: vízi vidámpark a sivatag közepén. A látványosság újabb adu lehet a turistákért vívott elkeseredett regionális harcban. Van már Ferrari-kalandparkjuk, és évente rendeznek Formula-1-es nagydíjat is,…..