Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V.Alice

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kíváncsi vagy arra, hogy sikerülni fog-e ezzel a 3 ötlettel, vagy legalább eggyel vállalkozóvá válni, akkor kövess a Facebookon, ahol most arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mit jelent az, hogy vállalkozó? Ki mikortól, pontosabban havi hány forintos bevételtől, nyereségtől…..
A napi statisztikában még nem nagyon tudok mit írni, mert egy hét elteltével még csak az időráfordítás van, de a többi elég gyér. Hanem ez a poszt most arról fog szólni, hogy felelevenítsen azt, hogy tulajdonképpen mik is a vállalkozási ötleteim. Nagyjából egyébként…..
Kissé lelankadt a kezdeti lelkesedésem a az elmúlt laza másfél évben... Nem is lettem online vállalkozó, sok minden közbejött, de nem adtam fel, hogy számomra a jövő megélhetésének ez az útja, ha online vállalkozó leszek. Ezért ezennel újraindítom a blogot. Semmi bla-bla, csak…..
Tegnap eléggé elöntött a kétely, ezt a post végén a napi kételyben meg is fogalmaztam. Ezért a mai bejegyzésem erről fog szólni, hogyan küzdöm le az ilyen érzéseimet, amik ha akarom, ha nem időnként úgyis előjönnek.Nálam a leggyakrabban akkor jönnek elő bennem ilyen…..
Vállalkozás indításnál nagyon fontos, hogy legyen az embernek motivációja. Az pedig még fontosabb, hogy ezt a motivációt folyamatosan észben tudja tartani és a lelkesedése ne lankadjon. Ez egy nagyon nehéz feladat. Különösen az elején, amikor még csak te vagy az egyetlen, aki…..
A második vállalkozási ötletem, egy öszvér dolog abból a szempontból, hogy félig online félig offline. Mert tulajdonképpen ez is egy online tanfolyam, de ehhez a tanfolyamon résztvevőket elsősorban nem a neten fogom tudni megszerezni, vagy legalábbis azt hiszem. Ez nem lesz egy…..
Az online vállalkozás sikeres működésének nélkülözhetetlen kelléke egy jó számítógép. Jó számítógépet nem nagyon nehéz vásárolni, mert megnézed a fő paramétereit, processzor típusa, sebessége, winchester méret, dvd író tulajdonságok, képernyő felbontás,…..
V.Alice 2011.07.12 08:05:31
@Bambano: Hmm. Ezek szerint az asszonynak jó a gagyi, ótvaros gép, gyenge procival, ami rögtön lemerül? Nem is túl meglepő férfiúi vélemény! Jobban örültem volna, ha az a vége, hogy "oda is adtam az 'embernek' én meg vettem helyette egy másikat".:-))
Nos kisgyerek mellett vannak napok, amiket egyszerűen hagyni kell, hogy úgy történjenek ahogy éppen nem mi akarjuk, hanem a gyerkőc. Ez történt velem is, mivel hiába terveztem el, hogy írok egyet a kedvenc laptopomról, annyi időm se volt, hogy leüljek a gép mellé. De ennek kapcsán…..
De mit adjak el? (Ha nem tudod a poszt végén vállalkozási ötleteket is adok!!:-)) Te is feltetted már magadban ezt a kérdést! Ez nem kérdés volt, hanem kijelentés. Igen, feltetted. Na és miért nem azt a kérdést tetted fel magadban, hogy na és kinek akarok eladni valamit? Hmhm. Ez itt…..
A vállalkozásomat nemcsak nehezítik, hanem segítik is bizonyos tényezők, ezért nem lenne teljes a kép, ha ezeket elmulasztanám megemlíteni.Van egy tünemény gyermekem. Hogy ez eddig nehezítő körülmény volt? Persze, de egyben könnyítő is, mert egyrészt csak rá kell néznem…..
V.Alice 2011.06.27 12:01:50
@C4rt3r:
Köszönöm a kérdést, ez egy kulcs fontosságú dolog, ezért röviden csak annyit válaszolok, hogy azért használok laptopot, mert mobil. De valójában ettől sokkal több, ezért a következő postok egyikében részletesebben is írok az én választottamról.
Állítólag sokkal több mindennel, mint gondolnád... mint gondolnám... Amikor elhatároztam, hogy a neten keresek pénzt, akkor először is végiggondoltam, hogy miből lehet pénzt szerezni otthoni munkával, aztán elolvastam néhány (néhány???!!!) tanácsadó oldalt, hogy okosodjak.…..
A vállalkozás indítása szerintem nagyban függ a környezettől, mert nem véletlen az, hogy előszeretettel mondjuk azt a sikeres vállalkozókra, hogy hát persze neki azért megy, mert  jókor volt jó helyen. Nahát a saját helyzetemről azt gondolom, hogy mivel eddig nem sikerült…..
Először is tisztázzuk, hogy honnan indulunk. Mondhatjuk, hogy a nulláról indulunk! Vagyis jelenleg semmilyen vállalkozási tevékenységet nem végzek, nincs semmilyen bevételem a gyeden kívül, ezért a blog a valóságot fogja megmutatni, hogy mit lehet kihozni a netes pénzkereseti…..