Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tunya

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszméletlenül szar játék! A videó jó, csak az oroszlán nem kellett volna...Szerintem. Ja, és a Nerd tőlem lopott a videó elején ;) 100000% :P ..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Tunya 2008.03.01 12:22:51
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Rossz PC Juniorok XIII bemutatása 2007.11.10 20:30:00
Íme MARCI92 XII-ról szóló játékbemutatója. A goodpcgames.blog.hu -n megtekinthető a másik videója is :) Megyjegyzem aki szereti az amnéziás történeteket ajánlom a  Chaser nevű játékot...
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Tunya 2007.11.07 19:15:33
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Tunya 2007.09.18 21:32:35
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..