Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devon.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs autód, amivel az Oldtimer Premieren felvonulnál? Túl drága (és túl havas) volt az OT Show? Zavar a tömeg, esetleg a nagyzolás? Maradt hely neked is a nosztalgiázók univerzumában – jöttem rá tegnap, amikor ellátogattam a Veterán Zsiguli Egyesület által szervezett…..
devon. 2013.04.30 19:03:00
@RÁJA: ezt érdemes figyelemmel követni pl:
veteran.hu/esemenynaptar
Ma délután hirtelen támadt némi szabadidőm, úgyhogy a szemerkélő esőben kitekertem hűséges Peugeot kerékpárommal Führer Zoliék műhelyébe. Nyúl úr kissé bánatosan és erősen hiányosan álldogált a műhely előtt, míg benn a motor, a váltó és környéke, s persze a hátsó…..
Prodigy @ Papp László Sportaréna, 2012.04.28. Legyünk túl itt a legelején a coming outtal felérő vallomáson: az elmúlt évek hazai és környékbeli Prodigy-koncertjein szinte egytől egyig jól szórakoztam. Persze egyik sem volt valami szofisztikált zenei élmény, de a Prodigy nem…..
Új év, új OT Expo, új helyszín, új időpont, csak az autók nem újak. Valami állandóság azért kell a dolgok folyásába. Renault-k, de nem átlagosak: R17 TS Rallye, A310, R4 Plein Air Holnap nyit a rendezvény, ami most nem a rettenetesen megdrágult Vasúttörténei Parkban, hanem a…..