Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmhuszar

25 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az oldal neve FILM-huszár, nem csak filmeket, hanem sorozatokat is nézek, és van, amiről érdemes írni. idén a tehetségkutatók vannak soron, abból is az egyik leghíresebb, az X-Factor. Tavaly még csak angolt, illetve a magyart követtem nyomon, idén megdupláztam az adagot: az…..
A Marvel nyert. Teljesen egyértelmű, hogy az idei szezon a Marvel képregények megfilmesítésének jegyében telt. A DC is próbálkozott a Zöld lámpással, a bevételek nem voltak rosszak, maga a film viszont, hát nem a legjobbak közé tartozik. Képregényből filmet csinálni nehéz…..
Teljesen biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van vagy volt főnöke, akit legszívesebben eltett volna láb alól. Vagy ha nem is kinyírni, de jól szétszadizni, és egy kicsit visszaadni neki azt a sok rossz dolgot, amit vele csinált. Akik ebbe a körbe tartoznak, azoknak kötelező ez a film.…..
 Véget ért. Nincs tovább. Tíz évnyi varázslat után elérkeztünk az utolsó részhez, a fináléhoz, ahol eldől az egész varázsló világ sorsa. Még maga, J.K. Rowling sem gondolta az első kötet kiadása után, hogy ez lesz. Világjelenséggé nőtte ki magát a tragikus sorsú…..
Nagy Sándor volt Ördög Nóra partnere a Csillag születik 3-ban, de az ősszel induló X-Faktorban az RTL Klub nem számít rá. "Az biztos, hogy nem én vezetem a műsort, de ezen nem sértődöm meg – mondta a műsorvezető a Borsnak. – A tehetségkutató elején lehetett…..
filmhuszár Zöld Lámpás (2011) 2011.07.07 19:25:00
Kis hazánkban majd csak augusztustól kezdik majd játszani a mozikban, de néhány környező országban már meg lehet nézni. Mára nagy divattá váltak a képregény filmek és meg kell, hogy mondjam eddig nem okoztak csalódást (Thor, X-Men), de ez… ez… Nem nagyon ismerem a…..
filmhuszár Transformers 3 (2011) 2011.07.01 17:09:00
  Ez nem egy olyan cikk lesz, ahol mélyen belemászok a történetbe, hanem ez inkább amolyan élménybeszámoló –féleség lesz. Azért döntöttem így, mert nem mindenki szeretné a történetet elolvasni, inkább csak a vélemények érdeklik. A sorozat még 2007-ben indult, és…..
filmhuszár Felejtés (2004) 2011.06.22 19:19:00
A napokban eléggé magával ragadott a nosztalgia, és mivel nem sok (jó) új film érkezett, ezért felcsaptam a DVD-s bőröndömet, és a célpontom ezúttal egy sci-fi, akció, dráma kombó, a Felejtés című film került terítékre –vagyis a lejátszóba. Ezentúl próbálok nem…..
 Amikor megtudtam, hogy a V-t és az SGU-t (Stargate Universe) is elkaszálták, először rohadt mérges, dühös lettem, aztán kicsit kétségbeesett, majd csak szimplán szomorú, hogy nem maradt semmi sci-fi jellegű sorozat, amit nézhetnék. De felcsillant a remény a Terra Nova és a…..
Őszintén szólva, fogalmam sincs, mit vitt rá, hogy írjak erről a filmről, de a napokban láttam, és gondolok a hölgy olvasókra is, mivel ez a film részben a divatról is szól. Másrészről meg New York legnépszerűbb, és legbefolyásosabb divatlapjáról, a Runway-ről, annak…..
A Nagy Hal után, ismét jöjjön egy film ami "mester", Tim Burton nevéhez kötődik. Ha jól emlékszem ezt a filmet csak az HBO adta le tévében, és talán éppen ezért nagyon kevés ember láthatta ezt a remekművet. Ezt a filmet elég nehéz behatárolni műfajilag, ugyanis…..
Második cikkemhez érve talán el kéne döntenem, hogy milyen rovat keretében fognak megjelenni az írásaim. Az isteni szikra a cikk írása előtti napon, este érkezett meg, mikor is a kedves Szerkesztő úrral folytatott gyors eszmefuttatás során megállapította, hogy bizony, a filmek,…..
 Kijelenthetjük, hogy ez a nyár a képregény-filmek nyara, azon belül is a Marvel-é. Láthattuk már Thort, most az X-Men-ek, majd a nyár végén jön a bosszú első angyala, Amerika Kapitány. De aki inkább a DC-s képregényekre gerjed, annak is lesz nézni való, mert jön a…..
 Ismét büntetik a szerencsétlen magyar népet! Nem ezúttal nem "szeretett" miniszterelnökünk és annak kormánya talált ki valami kedves dolgot, hanem az amerikai filmstúdiók. Nevesen azt, hogy -most őket idézem- megelégelték, hogy a premier filmjeik kalózverziói…..
Itt az idő, hogy kibővítsük az oldal tartalmát, az első sorozatos bejegyzéssel. Hamarosan indul a True Blood 4. évada, és biztos van olyan, aki már nem nagyon emlékszik mivel is lett vége tavaly, vagy éppen egyáltalán nem nézi a sorozatot. Most itt egy kis gyorstalpalóval…..
filmhuszár Nagy Hal (2003) 2011.06.08 13:00:00
Egy vendégblogger kóródi cikke következik, aki szeretett volna írni egy cikket egy érdekes filmről. Remélhetőleg visszatérő vendég lesz belőle. Mivel nem egy zárt oldal vagyunk, így természetesen mindenki akiben benne van az írhatnék, az csak dobjon egy mail-t! -filmhuszár2…..
Csak úgy, mint a Fekete Hattyút, a Király beszédét sem akarták nekünk megmutatni a mozikban. Többször is eltolták a premier dátumát, ebből volt is felháborodás, mivel egy olyan nagyszerű és fantasztikus filmet mutattak be helyette, mint a Gnomeó és Júliát. Ezt a filmet is…..
Talán ez volt az év első olyan filmje, amit anno nagyon vártam, hiszen a trailertől és a poszterektől csorgott a nyálam. Mindent jól összevágtak, az idegenek érkezését, a harcot, űrhajókat, és a szomorú robotzene is nagyon feelinges bemutatót eredményezett. Akár egy kis…..
 Az ötvenes évek divatja inspirálta ezt a kalapot, amelyet a Drake's London kínál. Igazán remekül néz ki, ezzel a barna színnel sikerült feldobni. Egyébként pedig a kidolgozása is nagyon szép, bár ez elvárható 120 fontért. Azért nem kell Londonig menni, ha az ember egy…..
 Bár tavalyi film, mégis megéri írni kicsit, hiszen elég hánytatott sorsa volt kis országunkban, de most eljött az ideje hogy jóvá tegyék, hiszen hamarosan megjelenik DVD-n és Blu-rayen, magyar szinkronnal. A filmet először 2010 Szeptember 1-én mutatták be az Olasz…..
filmhuszár Másnaposok 2 (2011) 2011.05.29 10:40:00
Nos itt a következő folytatás film. Ez a nyár egyébként a folytatásokról, kezdetekről vagy zárásokról fog szólni. Nem túl sok kreativitást mutatnak az egyes stúdiók. A Karib-tenger kalózai folytatása sem olyan lett, mint vártam. Vígjátéknak egyébként sokkal nehezebb…..
filmhuszár Rio (2011) 2011.05.26 16:35:00
 Bár nem a legfrissebb filmek közé tartozik, de még nekem is van olyan ismerősöm, aki nem látta úgyhogy gondoltam, írok róla. A következő kijelentésemmel biztos nem leszek túl népszerű, de nekem nem nagyon jönnek be a Jégkorszak filmek. Az első és a harmadik részt láttam,…..
 Utoljára 2007-ben láthattuk a részeges Jack Sparrow-t a mozivásznon, most négy év múlva visszatért, hogy újra elvigyen minket a Karib-tenger mélyére. Na ez lehetne mondjuk egy tipikus reklámszöveg. A valóság azonban a következő: Az Ismeretlen vizeken a második legunalmasabb…..
filmhuszár Paul (2011) 2011.05.19 10:19:00
 Gondolom mindenki emlékszik még Steven Spielberg aranyos, kedves kis tömzsi idegenjére, E.T.-re. Na most akkor mindent amit E.T.-ben szerettünk, azt felejtsük is el, mielőtt nekiállunk megnézni a Paul-t. Ez az idegen rondán beszél, piál, füvezik, böfög, fingik. Persze vannak…..
Nem, nem fogom egyből az eredményt elemezni -arra várni kell a poszt végéig. Kezdjük ott, amikor még minden szép volt, amikor még tele voltunk reménnyel, és vártuk, hogy élőben is megmutathassuk Európának mire képes Wolf Kati. A What about my dreams című dal egyébként jól…..
filmhuszar 2011.05.15 20:27:58
@katolnai: nos igen a "minket mindenhol utálnak" talán nem a megfelelő kifejezés, de Európában mindenképp, és a tegnapi eredmény is ezt tükrözi, és egy ilyen övön aluli ütés után valahogy a kétségbeesés és a reménytelenség lesz úrrá az emberen.