Regisztráció Blogot indítok
Adatok
assepoester

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A napokban megismertem egy másik lányt, és kicsit kijózanodtam. Úgy éreztem, ez a 10 hónap egyfajta vakságban telt” – igaz, hogy a celebek világát éljük, de ha a csajod is annak képzeli magát, akkor ideje kilépned a Villából. A srác megismer egy magát sztárnak…..
Motoszkál bennem egy ideje a gondolat, hogy az előző Való Világ előkészületeibe hiba csúszhatott, és így kerültek be olyan karakterek is, akikre a reality-néző nem számít. A VV4 ugyanis nagyjában-egészében nézhető - élvezhető volt, míg az első három szériából számomra…..
Szerintem ha tényleg olyan jól érzi magát velem valaki és 5-6-7 randi után megvan az összhang, akkor nem keres tovább, nem udvarol másoknak. Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, a sok alázás mellett (vascső szerintem mindenkinek kijár olykor az életben, azt hiszem)…..
Jó alaposan kimostam a számat, és arra gondoltam, hogy ha ez a csókolózás, akkor többet nem akarok ilyet.Sziasztok! Az én említésre érdemes szakításom kb. 10 évvel ezelőtt történt, 15 évesen. Eddigre a korombeli lányok nagyrésze átesett az első csókokon, vagy szexuális…..
 Itt a nyár, nyitva lehet hagyni a bejárati/erkélyajtókat. A szokásos fadarab vagy papucs, netán összhajtogatott újságpapir helyett ime néhány designosabb támasz...
 Időről időre nekifutok a „tökéletes csokoládé mousse” elkészítésének. Most is így történt, és – bár kiváló részeredményt produkáltam – még van hová fejlődnöm. Túl sok tojássárgáját tettem bele, így tömörebb lett a kelleténél, a „mousse”, azaz hab állagnál…..
A Macaroni & Cheese a Kraft egyik ősrégi terméke és amerika-szerte ismert és kedvelt márkája. Hasonló félkész tésztákat itthon is lehet kapni, de szerencsére fele ennyire sem részei még (egyelőre) a hazai konyháknak. A termék nekem nem különösebben szimpatikus, a hozzá…..
Ő nekem tartogatta magát és soha senkivel nem volt még” (33 évesen!)Üdv! Életem egyetlen sms szakítását írom meg nektek. 2007 során találkoztam vele. Nagyon ápolt, igényes, kellemes, bár mesterkélt modorú hölgy volt, egy évvel idősebb nálam, de (és ez fontos) azt…..
Azóta már a negyedik barátnőnél tart, ugyanez a forgatókönyv mindegyiknél. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Közhelyes vagy sem, régóta olvaslak titeket, és régóta le akarom írni a történetemet. 20 éves lány vagyok, történetünk idején…..
„Akkor kezdenék aggódni, ha szerszámokat, mobilokat meg laptopokat kezdene hazahordani, ne adj isten, lóvét!” – írja Csilla, aki nem is amiatt aggódik, hogy barátja génállománya összekeveredett egy szarkáéval, hanem amiatt, hogy porszívózás közben gyakran kell…..
Csikós küldte be reggel a levelezőlistára ezt a megdöbbentő videót, amely Theo Jansen, ez a holland fizikus és kinetikus szobrász mutatja be széllényeit. Azon felül, hogy már önmagukban is szürreális látványt nyújtanak, a tisztán PVC-ből készített gépek mögött komoly…..