Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leooo

0 bejegyzést írt és 444 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felmerülhet a kérdés mit reggelizik a magyar és mit a német? Kicsit olyan homályos a kérdés, ez a poszt most ilyen találgatós, filozofálós lesz tehát nem kell készpénznek venni az itt leírtakat, de egy jó iránymutatónak talán lehet használni. Ugye tudjuk minden szokás háztartásonként változik, de…..
A parlamenti választás ismét sokakban előhozta a külföldre költözés vágyát (ez már nem az első alkalom, hogy aztán némi idő elteltével visszaálljon az alapállapot). Legalább ilyen érdekes, milyennek látják a Magyarországhoz fűződő viszonyukat a már hosszabb ideje külföldön élők. Közéjük tartozik…..
Leooo 2022.05.04 06:39:16
@Andy73: Áltassátok csak magatokat a meglehetősen korlátos buborékotokban...a többiek meg megkísérelnek a fehérek között európainak maradni...
Leooo 2022.05.04 06:39:29
@Nancsibacsi: Akkort ne élvezz rá --> többek között azért mert zsenánt. Az is, amit kötélbarátaiddal kiegészülve itt műveltek.
Mozdonyvezetők nyílt levele itt érhető el. A mozdonyvezetők nyílt levelet írtak az autósoknak, annak apropóján, hogy idén már rekordot döntő - 39 vasúti átjárós baleset történt, köztük tizenhét halálos áldozattal. A baleset során nemcsak a gyászoló család érzi meg a tragédiát, hanem a…..
Leooo 2022.05.03 23:45:54
@CSOKKI MÁLNA: Ön dönt , iszik, vagy vezet! Mind a hármat egyszerre ne csinálja, mert az sok(k) lenne...
Nagy bűvészmutatványra készül az Orbán-kormány, hiszen a felszínen meg kell őriznie harsány nyugatellenes és csendes oroszbarát kommunikációját, miközben szinte minden szankciót megszavaz, melyeket az EU kiszab az agresszorral szemben. Az utolsó nagy próbatétel a gáz- és olajembargó kérdése, melyet…..
Leooo 2022.05.03 22:15:07
@Bryan élete: Valahogy így; "Olyan egyedül érzem magam a nyeregben, mióta kidöglött alólam a ló..."
"Ha nincs lehetőségük arra, hogy otthon töltsenek, akkor ne vegyenek maguknak villanyautót" Ezt nem más, mint Luca de Meo nyilatkozta pár napja a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak.Miért mondott ilyet annak a konszernnek a vezére, amelynek elektromos kompakt autója, a Megane E-tech Electric…..
Nápoly fantasztikus hely, jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki képes megbirkózni azokkal az idegesítő tulajdonságaival, mely hozzátesz a nagy egészhez, de senki nem sírna, ha végre változtatnának rajta. Sok helyen olvastam, hogy „bolondos forgatag”, „mediterrán káosz”, „fantasztikus sokszínűség” és…..
Az egyetlen Magyarországon született Habsburg-uralkodó, Habsburg Albert fia, akit V. László néven koronáztak királlyá, 1440. február 22-én született Komárom városában. Mivel apja halála után négy hónappal született, ezért gyakran Utószülött (Postumus) Lászlónak is nevezik...
Leooo 2022.02.19 22:01:00
@gigabursch: "Feheru Varu hadi utu rea..." Ennél autentikusabb meghatározás van?
1908. Felix Wehrle, a hihetetlenül rugalmas bőrű férfi. A látványos és egykor cirkuszban mutogatott betegséget a bőr magas elasztántartalma okozza..
Leooo 2022.01.24 20:08:13
@jamboox: Hogyne lenne olvasható! Gót betűk. Ha tanultál (volna) németül és vetted (volna) a fáradtságot a gót betűs írás olvasásának elsajátítására, akkor menne az! ;-P
Túl hidegben megfázunk, de a túl melegre fűtött otthonok is árthatnak az egészségnek...
Leooo 2022.01.13 10:50:01
@Visceroid: Zakkant hülye!
Pierre Kóstolgat Krúdy maszkban 2022.01.08 15:10:00
  Én is olyan vagyok, mint Privát úr, aki, ha leül egy vendéglői asztalhoz, egy kicsinyt átrendezi az előtte lévő asztali tereptárgyakat. Csak éppen pár centit arrébb tolom baloldalt a villát, jobb oldalt megemelem a kanalat, belenézek, hogy vajon megfelelően tükrözi-e az ábrázatomat. A…..
Ha 10 éve gyötrődsz egy olyan kapcsolatban, ami igazából kapcsolatnak sem nevezhető, talán könnyű a döntés, amikor azt latolgatod, hogy most a maradék cuccaidat hozd el a pasitól, vagy vigyél még hozzá?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
Még mindig a Függetlenség sugárúton sétálgatva, felmerült bennem egy igen fontos kérdés. Aranyoskáim, Ti hol vásároltok? Na, csak azért kérdezem, mert én ott vásároltam minszki életemben, ahova korábban Lee Harvey Oswald is járt. Igen, igen, az a Lee Harvey Oswald. Vásárlási szenvedélyünk közös…..
Leooo 2021.12.21 21:09:38
@kewcheg: Az ellene rendszeresen megtartott tüntetések tükrében ölég egyértelműen...
Leooo 2021.12.21 23:57:50
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Nem baj Birca, elmúlik...remélhetőleg te is, előbb-utóbb a delirációs rémálmaiddal együtt! ;-P
Halló, Nirvána, Vígmatróz. Testisértés, robbantás, lövöldözés, emberrablás és a külföldiek lehúzása pikáns showműsorral...
Leooo 2021.11.29 16:29:36
@Fue: Dehogy. Voltak szép számmal - igaz viszonylag fiatalabb emberek - akik a németet, angolt nem (közép)iskolás fokon beszélték.
Románia hírhedt, magyar-ellenes kommunista diktátora, Nicolae Ceausescu közel negyed évszázadon keresztül vezette keleti szomszédunk népét 1965 és 1989 között, a hidegháborús korszak utolsó évtizedeiben. Hatalma megdönthetetlennek tűnt egészen 1989 decemberéig, amikor villámgyorsan söpörte el a…..
Leooo 2021.11.20 00:08:34
@Millerdraft: Áááá, dehogy! Szakma csak kettő van, az összes többi az mind foglalkozás! ;-P
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
Leooo 2021.11.05 23:27:15
@zsocek: szarom le, de tényleg!
Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál...
Leooo 2021.11.04 14:59:12
@Örömhernyó: WTF??? Nem kellene ezt az egész hülyeséget először az ADOTT személy genetikájának és életmódjának figyelembevételével megvizsdgálni érdemben, ahelyett, hogy ilyesfasjta áltudományos frazeológiát nyomatnak, mint a cikkben...?
   Legelőször az Autoimmun Protokoll diéta során találkoztam a hosszan főtt húslevessel. Már az első kanál után tudtam, hogy a kedvenc ételeim között mindig ott lesz ez a leves! Hihetetlenül mély, intenzív íze van a hosszú főzési idő miatt, beltartalmi értékeit pedig végnélkül lehetne felsorolni! A…..
Leooo 2021.10.09 00:34:23
@egyinges: Mert nem figyeltél, hogy MI IS AZ A VEGETA, amit a szerző ajánl!!
Ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kellettek a magyar nyomorúságos valóságot tagadó politikusok, akik a szorgalmas építőmunka helyett a feltűnősködést és nagyzolást választották. Bár szavakban az orbánista politikusok a „munka…..
Leooo 2021.09.17 21:27:54
@kárárámaispj: : Tekintve, hogy a világkiállítások koordinációs irodája (tudod, akiknél 10 évre előre be kell jelentkezni és ők, az általuk elvégzett vizsgálat alapján odaadományozzák valamilyen tematikájú 'Világkiállítás' lehetőségét egy-egy országnak...) semmit sem tud arról hogy megfáradt honunkban miféle un. 'vadászati világkiállítás' megrendezéséről delirál a semmilyenzsóti, meg a többi agyeldobós, egyszer használatos fidióta, mert jelentkezés az nem volt, pöffetegéknek minek az...Legfeljebb majd e tárgykörben is kiírják a vonszolt turulkakiban fogant, lendkerekes szentpistával pántlikázott landot a kultúrországok közül! De ez nem baj, a baj az, ha döglenek a nyulaink! ;-P
Leooo 2021.09.19 00:36:13
@kárárámaispj: : Figyu, az, hogy egy zakkant farok vagy és fogalmad sincs mi miről szól, arról én nem tehetek. A világ így működik és ezen a fidióták erőlködése sem fog változtatni! Nem kell nekem hinned nézz utána magad, mi a feltételrendszere annak, hogy Világkiállítást rendezzen egy ország, és így is hirdesse, bárhogy is.
Az egy dolog, hogy személy szerint neked mi nem tetszik, vagy miről mit delirálsz...A kutya ugat, a karaván meg halad(mert ez a dolga!)
A világ első digitális fotóját Russell Kirsch, az USA Nemzeti Szabványügyi Hivatalának (National Bureau of Standards) mérnöke készítette 1957-ben. Russell Kirsch kutatócsapata segítségével kifejlesztett egy eszközt, mely képes volt fényképeket számítógépre szkennelni. Az első szkennelt fotón Russell…..
Bizonyára a legtöbben Pándorfalut, azaz Parndorfot az outlet centerrel azonosítják, ugyanakkor az apró község és környéke tartogat még meglepetéseket. A hely történelmébe és adottságaiba ne menjünk bele, mert bevallom, mi sem gurultunk messze a bevásárlóközponttól, ellenben ahova ellátogattunk, ott…..
Leooo 2021.09.02 00:34:52
A Groupama Aréna közelsége, a Fradi utánpótlás-bázis és kézicsarnok szinte összeforrasztotta Ferencvárost a Népligettel...
Leooo 2021.08.30 23:47:11
@horrorpornó bábszínház: Ha elolvasod az egészet, akkor te is tudhattad volna, le van írva a blogbejegyzésben szépen...és akkor nem kell az utolsó mondatod!
A bank és a tőzsde intézménye a digitalizációnak köszönhetően hatalmas változásokon megy majd keresztül a jövőben. A szolgáltatások átalakulásán kívül maga az ügyféltér és az iroda is másképpen fest majd, és más funkciókat lát el. „A készpénz használatának csökkenése mellett a pénzhelyettesítő…..
Leooo 2021.07.31 09:37:09
@Real_Time: Ha a piacon is kikényszerítik a pénzhelyettesítő alkalmazások használatát a kereskedőknél, akkor más lesz a dolog...ma már létezik okostelefonra alkalmazott kártya- terminál, amivel telefonra telepített, meg normál bankkártyával is lehet fizetni plödö.
Ha már minden cseresznyés süteményt megsütöttünk, annyi gyümölcslevest ettünk, hogy már a fülünkön jön ki, akkor érdemes elrakni télire. Számtalan elkészítési módja van, én most egy olyat mutatok, amihez nincs szükség tartósítószerre. Hozzávalók: - 800 gramm cseresznye - 6 dl víz - 5 csapott…..
Nagyon nagy kedvencem, amikor olyan panel tömbben dolgozunk, ahol szemben is egy másik tömb van. Ilyenkor nemcsak a szemközti tömb lakóinak mindennapi életét tanulmányozhatod azon a héten, amikor ott dolgozol, hanem azt is könnyedén megszámolhatod, hogy hány klíma van az adott lépcsőházban. Nem…..
Leooo 2021.07.17 17:28:28
@Wildhunt: : Naaa...az ökölszabály szerint a széria háztartási splitklíma teljesítmény-igénye HŰTÉSRE(!) a hűtőteljesítményének 1/3-a. Tehát egy 6 kW-os split villamosenergia-teljesítmény igénye ~2 kW, ami ~9A. Persze más a helyzet, ha valaki azzal akar fűteni is, mert a fűtési teljesítmény igény xkW=xkW
   Gyakran lehet hallani a gyanúsan j ajánlatként feltüntetett kínai telefonok kapcsán, hogy "Olcsó húsnak híg a leve!", vagy, hogy "Kínai kacat, egy hónap után besz*rik úgyis!", ennek ellenére tagadhatatlan, hogy sokakat győznek meg a másod vagy akár harmadvonalas gyártók az alacsony árakon kínált…..