Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artemisia annua

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szépen lassan beleszerettem D.-be. Ő erről nem tudott semmit. Egyszer viccelődött csak azzal, hogy csinálhatnánk hármasban, de ez megmaradt viccnek” – a szövevényes történetből megtudhatod, miért nem tanácsos más férjébe beleszeretni és milyen bölcsek tudnak…..
„Megmondtam neki, hogy öcsisajt, nekem nincs időm rejtvényeket megoldani, ha meg látott engem az interneten, akkor azt is látnia kellett, hogy van pasim, ergo ne akarjon már velem ismerkedni” - egy rejtélyes telefonáló zavarja meg Levélírónk nyugalmát: a hang ismerkedni akar…..
„Kétszer beszéltünk meg randit, és mindkétszer én mondtam le, mert közbejött valami, amit nem tudtam időben máshova szervezni” – ha egy srác rád ír a neten, mert beleszeret a fotódba, az még kevés a sikeres randihoz. Ha még az is kiderül, hogy fiatal kora…..
-Mekkora művész volt ez is, te... miért mindig a jók mennek el fiatalon? Ha nem ide születik, egy második Elvis lehetett volna belőle. Az a baj, hogy nem becsüljük meg az értékeinket eléggé.-Nem tudta túltenni magát a Dombján Erikán, az a baj. Kicsit halkítsátok már le,…..
A Liszt-év alkalmából több hírességet is elneveznek a zeneszerzőről. Június 1-jétől például Liszt Ferenc nevét viseli Elvis Presley. A névváltozás valószínűleg többe fog kerülni a kormánynak, mint a Magyar Köztársaság-Magyarország váltás, mert nem elég a…..
2010. július elején egy karambolban kidőntötték a kisföldalatti Bajza utcai lejárójának korlátsorát.MommoHD - Opel találkozóAz esettel idén februárban a BKV Figyelő is foglalkozott. Az ott megjelent poszt kommentjei között néhány szakmaközeli hozzászóló olyasmi célzást…..
Nem Tarlós István, hanem maga Isten vonta ki a forgalomból és ragadott magához 43 metrószerelvényt az „Elragadtatás napján”. A BKV ellenőrök nincsenek elragadtatva, sajnos. Harold Camping amerikai próféta, és összehajtható kerékpár gyáros jóslata Magyarországon is…..
Jean Loup Sieff zseniális képe Szörnyű ez a kátrányos-nikotinos füstös izé, ez a szög a koporsóba – a cigaretta -, néha mégis hihetetlenül erotikus tud lenni, ha egy szép nő kezében (vagy szájában) látom. Nézzétek csak ezt a doboz Yves Saint Laurent-t. Hiperelegánsan…..
„Öt napra vidékre kellett mennem a szüleimhez. Mivel ennyi időre még soha nem hagytam magára, érdekes próba elé került” – a pasidat úgy tudod örökre magadhoz bilincselni, ha bebizonyítod neki, hogy függ tőled. Csak mond meg neki, hogyan működik a mosógép és…..
Augusztus 10-én Olaszországba látogat a jelenlegi Világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott. Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) még nem döntött a lebonyolítása helyszínről, de nagy esély van arra, hogy végül a nápolyi San Paolo stadionban kerül megrendezésre a barátságos…..
artemisia annua 2011.05.07 15:23:34