Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutanmikozis

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..
És ha az a majd egyszer kilenc hónap múlva lesz? Nem válaszolt, csak nézett. Sziasztok! A tegnapi kommentek között olvastam, hogy egy csaj elvetette a gyerekét, csak mert azt hitte, a pasija nem akarja. Hasonló volt a szitu nálunk is, megosztom veletek. Két éve voltunk együtt a…..
A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. angolnahalászattal próbálja túlélni a vészes harci időket a következő költségvetési időszakig. Mi gyűlöljük az angolnát.Idén a Zrt. eddig nem kapott pénzt az államtól. Pontosan úgy szól a megállapítás, hogy a Zrt. által vitt…..
Gyorsan telnek a hónapok, hamarosan letudhatjuk májust is. Mindjárt fél év telik el ebből az évből, és nem sokkolásképpen mondom, de hipp-hopp ránk zuhan a karácsonyi készülődés. Persze előtte még nem maradhat el a nyár, ami üdítő lehűlésekkel tarkítva, kellemesen korán…..
 Néhány ilyen alternatív hangoskönyv irodalom érettségi előtt is jól jött volna...  Hanggal nézze mindenki a videót, nagyon nagy a forma! Forrás: youtube ..
Egy elképesztő vörössel (borral, nem nővel, ez utóbbi legyen inkább szőke) egy toszkán domb tetején ülni, bámulni a tájat, közben lötyögtetni a tintaszínű italt a pohárban – ez a kép jut eszembe pár évvel ezelőtti toszkán és az olasz keleti partot érintő…..
 „10 csodálatos év után távozom, s ezúton szeretnék köszönetet mondani a klubnak és a szurkolóknak az együtt töltött évekért. Nem tárgyaltam ezidáig a Juventus-szal, egyetlen ok miatt vagyok most itt, hogy elbúcsúzzak.” nyilatkozta Andrea Pirlo a Sky Sport…..
A Magyar Telekom idén elég sokat várt a Kapcsolat koncert bejelentésével. A szerdán tartott sajtótájékoztatón viszont filmbe illő módon az utolsó pillanatban jött a visszaigazolás, úgyhogy elárulhatták: az idei ingyenes koncert sztárvendége Kesha lesz június 25-én az 56-osok…..
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
Aki nem tudja, mihez kezdjen magával a hétvégén, annak segítek: idén is lesz Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál a Bolyhos Pálinkafőzde jóvoltából május 21-én, szombaton. Napfény lesz és meleg is, úgyhogy menjetek oda! Hatodik alkalommal rendezik meg Bolyhosék a fesztivált,…..
A Sikoly 4 (Scream 4) a franchise leggyengébben muzsikáló darabjává vált, Weinsteinék azonban nem zárkóznak el az ötödik felvonástól és biztosak benne, hogy Wes Cravent is érdekelné a dolog. Harvey Weinstein azt is elmondta, hogy a nemzetközi területen szépen hozott a film, így a…..
  Vilnius közelében, a névadó Vilnia folyó völgyében fekvő pavilniai természetvédelmi parkban áll ez a bravúros ház-a-házban, vagy még inkább ház-a-ház-körül megoldás, ahogy a forrás nevezi, "történelmi és modern magabiztos fúziója."     Amikor a tulaj, egy antik…..
Tegnap délelőtt és késő délután néhány percre megálltak a tollak a kezekben a Bank Centerben, abbahagyták az elemzéseket a Nemzeti Bankban, és kis híján kiköpték kávéjukat a turisták a Szabadság tér éttermeiben. Egy 5 tonnás ezüst monstrum ereszkedett alá óvatosan…..
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
A Duna TV rágyúr a trapéznadrág sokadik feltámadására, ma estétől három részben leadja a Woodstocki naplót (22:50). A 94-es, amerikai dokfilm különlegessége, hogy nemcsak a legendás fesztivált és annak fellépőit mutatja be korábban sosem látott archív felvételek…..
Az elmúlt öt évben nagyjából stagnált azok száma, akiket a tévé elér, 2010-ben Magyarországon mintegy 7,3 millióan ültek le készülékeik elé naponta legalább egy percre. Eközben a 2009-es 265 percről 285-re növekedett az egy nap alatt tévézésre fordított átlagos idő -…..
A Volt fesztiválon is fellépő Moby megosztotta a május 16-án megjelenő Destroyed című új nagylemezét a Soundcloud oldalán, így ezt most mi is megtehetjük itt a Lángoló Gitárokon. ..
Az all-star évadokkal szemben táplált ellenszenvem egy kicsit alábbhagyott a TAR legutóbbi kiadását látva, de a termékelhelyezésekért felelős marketingvezetők ámokfutása mégis megkeserítette a szám ízét, és Snapple-t akkor sem fogok fogyasztani a büdös életbe', ha ingyen…..
Még talán nem is így hívták, én már szerettem ezt a helyet. Kábé hét éve lehetett, hogy csóró egyetemistaként minden nap a Károlyi Mihály utcai étterem előtt vonszoltam el magam, és a hatalmas ablaktáblákon keresztül lestem azokat, akik megengedhették bent maguknak az ebédet,…..
Varga Péter! Múlt héten volt ugye az a poszt, amiben a jövő MacBook Prójáról írtunk, pontosabban arról, hogy átalakulhat a dizájn, és arra kértünk titeket, hogy küldjétek be pályaműveiteket, elképzeléseiteket a jövő laptopjáról, értékes nyereményekért. Nem szakadt bele a…..