Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erdőjáró

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Ami működik, azt ne akarjuk megjavítani, - mondta egy apa a Munkácsy  Mihály Általános Iskola  szülői fórumán. A mondás remekül illik a Munkácsy igazgató választására, és különösen az óvoda bokrosítási elképzelésekre is.Az ovik kapcsán a…..
Erdőjáró 2011.05.05 09:21:15
@at17: No, ez elképesztő! Éppen a mi óvodánkat zárják be (Erzsébet királyné útjai Herminka óvoda), miközben jelenleg NINCS képviselőnk a testületben, hiszen a képviselőnk: Pusztai Péter lemondott, az időközi választás pedig csak május végén lesz. Várnai úr, nagyon kérem, tegyen meg mindent a saját körzete óvodájának megmentése érdekében! Ez legyen az egyik fő kampánytéma az időközi választáson, mentsük meg azt az óvodát, ami az egyik legkedvesebb óvodája a kerületnek, ahová minden évben óriási a túljelentkezés!
Az pedig egészen elképesztő, hogy az óvodai beiratkozások UTÁN akarják meghozni azt a döntést, hogy az intézmény, ahová a szülők beíratták a gyerekeiket, szeptembertől megszűnik.

Kérem, álljon ki az óvodánkért!
Erdőjáró 2011.05.05 19:43:26
@varnai: No, úgy néz ki, ez csak egy rövid ideig tartó aggodalom volt, mert ma este Ferdinandy István alpolgármester úr többtucat aggódó szülő (részben szmk-tag) előtt kijelentette, hogy "Hát ha Önök szerint az Erzsébet királyné útjai óvoda a világ legjobb óvodája, akkor ez az óvoda marad, biztosan nem kerül bezárásra."

Amen!