Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lavórparty

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem tanulsz rendesen, mehetsz utcaseprőnek! Ezt a mondatot szinte mindenki hallotta gyerekkorában, ha becsúszott egy-egy rosszabb jegy. Úgy tűnik, szüleink generációja akkoriban még semmit nem érzett a jövő szeléből. Ne tanulj rendesen, hátha felvesznek utcaseprőnek!…..
Silver Fox Mea culpa 2011.05.11 11:29:00
 A héten castingoltam. No, nem egy filmre, vagy valóságshowra, hanem magára a való világra. Munkatársat keresek. (Kerestem. Már ne jelentkezz, kérlek!)Volt már így máskor is. Válság ide, egekbe szökő munkanélküliségi mutatók oda, valahogy mégsem ment könnyen. A…..
Silver Fox Doktor Hazai 2011.05.10 09:25:00
Akkor most nézzük a jó oldalát: ha Ausztriában síbaleset ér, kórházba kerülök, ám nem beszélek németül, sebaj! Simán megértem, mit beszélnek az orvosok, lazán eltrécselek a nővérkékkel. Ha Norvégiában megfázom, fáj a torkom, bedugul az orrom, és nem beszélek norvégul…..
Szoftverfejlesztő mérnök, kontra olajfúró munkás. Az amerikaiak már megint listáztak, ezúttal azt, hogy melyek a legjobb, és legrosszabb munkahelyek. Eszerint az olajfúró munkásoknak van a legrosszabb dolguk. El is hiszem, láttam a Discoveryn. Veszélyes, mocskos, fizikailag, lelkileg…..
Silver Fox Kor-kór-körkép 2011.05.05 10:20:00
A fiatalnak lenni jó, kivéve, ha a munkaerőpiacról van szó. Ezt persze az utóbbi években anélkül is sejtettük, hogy világraszóló hivatalos statisztika készült volna. De most már az is van. A Gallup mérte fel 131 ország munkaerőpiacát, és megállapította: kifejezett hátrányt…..