Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spartáéskus

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy történelmi jelentőségű dokumentumfilm, melyet a napokban osztott meg Qanon! Ő az év legjobb dokumentumfilmjeként jellemezte. Azért történelmi jelentőségű ez a film, mert eddig az összes riportot, dokumentumfilmet azonnal törölték a YouTube-ról, ami a Hollywodi pedofíliáról akár csak említést is…..
spartáéskus 2020.04.15 17:46:58
Úgy gondoltuk, hogy feltudjuk ismerni az igazi bűnözőket a szavaik és a tetteik alapján, de meg lettünk tévesztve…” 0:36-nál olvashatod!
Hangzik el ebben a videóban vissza igazolva engem a kis porszemet aki útjára indította a marnemfelek ..(2009) és a modern világ spartakusai oldalakat – mi magyarok éreztük és szenvedtük bátrabbjai írták terjesztették meglátásaikat….melyben minden szellemi és fizikai érték előállító ember szenvedő részese ma már tudjuk! és aki – ha tudja ha nem, az is! – írtam le akkor régen…. ez a tény!
és itt a videó hallgasd, illetve olvasd, és soha ne feledd el és ad át gyermekeidnek és az majd megint gyermekeinek – sorba az idők végezetéig… , hogy soha feledés homályába ne űzze az amnézia!
www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=MRtEgdgj_XQ&feature=emb_logo
Kérdés - Mi vagyunk a terv
2 013 032 megtekintés
• 2018. okt. 17.
39 E
1,1 E
Megosztás
Mentes
Joe M
258 E feliratkozó
Ez nem fantasy. Csak arra késztettek minket, hogy gondoljuk. ÉBER! Minden hazugság. Arra készülünk, hogy lemenjünk a WC-be, és csodálatos módon megmeneküljünk - mindegyikre összpontosítva, de mi az, ami a legjobban átalakító esemény az élő történelemben.

greenskeeper59
4 hete
Még jobb, ha ma nézem, ebben az időben, amikor a COVID show zajlik. Valóban a Viharban vagyunk. "
Ma jegyeztem: 2020. 04. 15.-én id. Kiss László Bázakerettyéről!
Még nem ugrottuk át a küszöböt, de egyértelműen haladunk az irányába! Mostanság már nem is telik el hét történelmi eseményektől mentesen. Egyértelműen a világ hatalmas ütemben zajló, megállíthatatlan átalakulását láthatjuk, és mindezt nap mint nap! A valóság megváltozik, és már senki sem tagadhatja…..
spartáéskus 2020.04.12 05:52:45
Egyesek szerint az Általános Isten definíciója egyenlő magával az istenhittel. Ezt a hamis vélekedést cáfolom kiegészítéseimmel és innentől már tudhatjuk is, hogy mi Isten, mi az Általános Isten. Annie Wood Besant (1847-1933) ”Eddig…..
spartáéskus 2019.12.18 15:01:07
@IGe: ZOLI írására írt válaszodra ma 2019.december, 18-án 14:56 órakor válaszolok - ne kifogásokat keresve írj ha nem értelmet - az ISTENRŐL - Ő az első mozgató MINDEN HOL A VANBAN SUGÁR - HULLÁM STB. MOZGÁS ÁLLANDÓAN TERJED ÉPÍT NÖVEKSZIK... - nem tudjuk hogy ki vagy mi így magyar szóval ma ISTENNEK NEVEZZÜK!
spartáéskus 2019.12.19 13:12:28
@IGe.: Igen az 1.nél: több istenhívőknél mítoszlények…a válaszom! 2.-nél igen kényszerképzet akinél nem volt egy Isten megtapasztalás!
György Váradi   "GONDOLTAD VOLNA?...Ha az Aranybullát máig érvényesnek tekintjük – a Szent Korona folytonosságára a jelenlegi alaptörvényünk is utal - 1920 óta jogilag nincs valódi vezetője az országnak, hisz a hatalmat kizárólag a Szent Koronával lehet gyakorolni az…..
spartáéskus 2019.11.27 07:17:08
véletlenek már pedig nincsenek - ma 2019.NOVEMBER 26-ÁN --ide tévedtem: HOZZUK MŰKÖDÉSBE ARANY BULLÁNKAT!
JÖVŐKÉP vers

László Kiss
5. Szeptember 2018 ·
JÖVŐKÉP ÉS A KIÚT! KÜLÖNÜLJ EL AZ ÖNPUSZTÍTÓ ÁLLAMHATALOMTÓL!
ŰZD ÉS KÜLD AZ ÉLLEL!
Igen talpra magyar még nem késő, rabszolgák hada hív téged most a csatatérre!
Mert tudd rabszolgatartó és rabszolga van ma mindenhol a földön!
Hív a szabadság – gyere és vívd ki valódi éned, édent tegyél meg magodnak!
Többet ne higgy az ármány szónak – körülvesznek és áltatnak a hamisak!
Egy kiutad van és az a rabszolgatartód legyőzése, most a XXI- században!
Adva van neked hozzá minden az erény a bölcsesség a tisztesség és a szeretet!
Használd, de ne kíméld karod, ha annak szükségességét emuszájból igénybe veszed!
Űzd rabtartód örökre a pokolfenekére – tűzzel, vízzel, égi - földi dörejjel a föld mélyébe!
Soha ne hidd – tudd, a valóság igazzá tesz – melynek ereje elsepri a gonoszt életedből örökre!
Add meg uram szabadság harcosainknak, azt végre már, hogy boldogságban-szeretetben éljenek!
Ma 2018. augusztus 30.-án amikor e szózat feléd száll, megértsed a földi idő szavát!
Intő – segítő – rezgés fut, halad – átmegy mindenen, elér, késztet tegyél!
Ne tűrd tovább e rezgésben az alantas gyenge bántó – megalázó rögöt, melyet rád rakott!
Szakítsd le erővel – szabadítsd ki magod belőle és emeld melléd a hasonló még bent levőket!
Az egy élő Isten e világban vezérleje tetteidet – amit sugall mindig megtegyed és tiéd lesz az örök élet!
Kelt Bázakerettye, 2018. augusztus 30. id. Kiss László
Van az ISS-en egy kamera, mely kifejezetten gyenge fényviszonyokhoz készült. Ezzel az űrhajósok a Föld éjszakai oldaláról készítenek felvételeket: a városok, viharok, aurórák fényeit örökítík meg. Emellett a légkör saját fénylését, az airglow-t, és kellően érzékeny…..
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
spartáéskus 2011.10.19 17:24:19
@Zka: Szevasz biztos vagy benne?

Magyar vagyok és magyarul beszélek és írok!

Mindenki számára érthetően - tehát:

"arcpálma: Az angol facepalm (szó szerint: arctenyér) magyarosított, hazai fórumokon egyre inkább terjedő verziója. Szófordulat, reakció, amellyel egy ostoba, nevetséges kijelentést minősít a használó. Nem ritka, hogy a használó képes illusztrációt is csatol hozzá, általában egy közismert személyt, amint az arcát a tenyerébe temeti."

szeretettel: id. Kiss László
Jómagam ezt a blogbejegyzésemet kinyomtatva teszem a népszámlálási borítékba. A kitöltetlen kérdőív az nálam marad. A borítékot leragasztva adom oda a számlálóbiztosnak. A boríték átlátszó ablakában az állandó lakcímem helyett a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" szöveg fog szerepelni. Kérem a…..
Világnézet Jézus szexelt? 2010.02.15 10:17:00
Társadalmi kísérlet. Mi történik egy ilyen karikatúra hatására? Mivel mindig is érdekelt a nyilvánosság és a társadalmi tűréshatár maximumának a kutatása. "Lássuk nálunk mekkora balhé lesz, az ízlésvilágon uralkodni próbáló ókori mítoszalak pikáns karikatúrája miatt."…..
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..