Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacUS

56 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alfa Romeo 75 SSA Ennyi volt. 2016.06.29 12:40:57
Egy nap jött egy lehetőség,hogy a 2 összkerekes olasz álomautómból (155Q4, Integrale) hozzájuthatok egyhez.Ez viszont egy költözés mellett azt jelentette,hogy valaminek mennie kell. Sokat gondolkodtam, majd felidéztem a 155 Q4-emet és megszületett a döntés, Integrale jön, 75 megy. Az új tulaj SP…..
Újabb izgalmas részlet derült ki a dinós filmről. Valószínűsíthető, hogy nagyot nézünk a moziban! Láttuk már dinós témával csajozóst, meg vérszomjas vadállatokkal játszó képes beszámolót, ahogyan posztereket is, meg persze elérhető már a trailer is, a fődinóról van…..
LacUS 2015.05.01 15:10:46
@Jegkoko: A második rész másik szigeten játszódott ;)
Multimilliomos, playboy, úriember, bajnok. Sok szó juthat az ember eszébe, ha a UFC valaha volt legnagyobb váltósúlyú sztárjára, Georges St-Pierre-re gondol. A tömegek számára csak GSP-ként ismert harcos a hétvégén minden rekordot megdöntve kilencedszerre védte meg övét. Az…..
Hajnalban jön az UFC 164: Henderson vs Pettis gála, melynek lehozták a hivatalos mérlegelését. Lesz pár izgalmas bunyó, melyek közül kiemelném Nikita Krylov bemutatkozását nehézsúlyban az UFC-nél Soa Palelei ellen, vagy mondjuk Koch és Poirier küzdelme is biztosan pörgős lesz. Ez…..
Amikor a Strikeforce végleg leköszönt, nem volt igazán kérdés, hogy a holland melyik szervezetnél folytassa tovább a pályafutását. Allistair az UFC-ben landolt, ahol debütálásként szembetalálta magát Brock Lesnar-ral, akit addigra igencsak megtépázott két komolyabb betegség, sok…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
  Menj innen, te troll Tudom, mi lesz az első kérdés azoktól, akik végigkövették az idén már ötvenedik évét taposó, majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt Svédországból behozott öreg Mercim sorsát: készen van-e már végre a fényezés?  Most már rajta van a…..
...akkor bizony elmegyek a híres Zöld pokolba. Mondjuk ahogy az a GT2 vagy 3-as Porsche elvillan az azért nem semmi... ..
Mielőtt a kompresszor a helyére kerülne, használt darabról lévén szó, szeretném felújítani, noha semmi lógás nem látszott/érződött rajta. Mégis ha már egyszer majd nagy neheze felkerül, egy jó ideig nem szeretném leszedni :) A snout-ot pár csavar és az olaj előzetes…..
Sokat gondolkodtam,hogy hogyan lehetne az eddigi ménest a legköltséghatékonyabban növelni. Első megoldás egy erős szívó lett volna, viszont egy értelmes 300 körüli (tényleges) lóerőhöz lökettérfogat növelés 6 pillangó és egy komoly tengely kellett volna, ez finoman…..
LacUS 2012.01.11 20:50:44
@kariking: Hát van rajtaegy nyomásszabályzó, meg a tetejére van rakva az olajhűtő a kábelköteg maradványaival. :)
LacUS 2012.03.04 18:27:10
@leven: Szia! A csövezést Varga Balázs csinálta akkor még Varga Racing, most talán V-Sport Racing néven. Nehéz szülés volt, és nem is minden olyan mint kéne,de az ár az jó volt.
LacUS 2012.03.16 14:58:50
@leven: Igen, az jól is hangzik, csak vegyél hozzá szállítási költséget és valakinek be is kell hegeszteni. És akkor már többe van mint mondjuk az én trélerrel mindennel együtt 180e Ft-os szintén homológ csövem.
A hátsó fék konzolhoz sikerült anyagot szerezni, ami hát egy "picit" kemény... Hát nem egy élmény vele dolgozni, de lassan azért alakul. Elkészült a főfékhengerek sablonja is a mai napon fel is raktam rá próbaképp a főfékhengereket és pedálgép házát is…..
Jó ideje nézegettem a lecserélt első brembo nyergeimet, és az az ötletem támadt,hogy ha már lent van a váltó és úgyis hátsó fék frissítést kell tartanom mi lenne ha valamit fejlesztenénk rajta. Így kezdtem azon gondolkodni,hogy fel lehet-e rakni hátra a nagyobb nyergeket. A…..
LacUS 2011.11.24 22:36:27
@kariking: Mindenképp jelzem és természetesen odaadnám egy kicsit ;)
Ma bekerült a motor, és hogy a későbbiekben könnyebb,gyorsabb legyen a kiemelés a zárhidat szétvágtam és csavarokkal oldhatóvá alakítottam. Szóval a motor a helyén következik a váltó majd legközelebb.Utána elektronyosságilag helyre tesszük az autócskát, és utána már…..
Racing Dream Ez a DTM, nem az a DTM 2011.11.20 06:30:00
Mindannyian örömködünk, hogy a BMW visszatér a DTM-be. De biztosan visszatérés ez? Sőt, ez a DTM az, amitől mi elaléltunk, amikor bekötötték a műholdat, vagy amit láttunk a külföldi autós újságokban a 80-as években? Hát nem egészen. Vagy inkább egészen nem! Ha azt halljuk,…..
Nézettségi rekordokat döntött, de szakértők szerint nem volt meggyőző az Ultimate Fighting Championship (UFC) Fox-on vetített hétvégi bemutatkozó gálája. A látottak alapján az alapvetően pay-per-view (alkalmanként fizetős) ketrecharc-viadalokból élő promóciós szervezetnek…..
Szóval adott volt a jó idő, meg pár szabadnap, így nekiálltam és elkezdtem a garázsban és melléképületben lévő alkatrészekből autószerű képződményt varázsolni. Még múlthéten lefújtam az alját a Body fehér alvázvédőjével meg egy réteg matt fehérrel, messziről…..
LacUS 2011.10.27 06:01:02
@kariking: Hát igen, csak ha tudják hogy utána fújva lesz, akkor rakták volna vissza és akkor nem verődik le utólagosan a felrakáskor a festék. Mellesleg az első ajtóknál nem is tudtam a felső stifteket visszarakni, úgyhogy ott csavar tart, meglepően jól :)
Nem igazán voltam megelégedve a nagyobb főfékhenger és Brembo féknyergek összhangjával, valahogy nem jött az a betonkemény határozott fékhatás amit vártam. Kinti fórumokon az általam etalonnak tartott JungleJuctice 3.7 l V6 Americája vettem az ötletet,hogy a gyári pedálgépet…..
LacUS 2011.09.24 09:38:54
@kariking: Állványt nem rendeltem a gyári helyen lesz a két főfékhenger, mint a JJ 75-ben a linken.
Ma volt az első olyan hétvége Zea születése óta, hogy áttudtunk menni a szüleimhez úgy hogy én a garázsba töltsem a napot. Szóval nekiálltam összerakni az első futóművet. most bekerültek az új gömbfejek és az alsó lengőkar szilentek is.   Ez utóbbiak…..
LacUS 2011.09.23 23:53:26
@Spica: Hát tényleg nem egy nagy dolog, ha csak elöl veszem le a lengőkart. Bár ahogy olvastam a rendes ültetéshez az egész torziót ki kéne venni.. Valahogy nekem nem volt kedvem hozzá :) Az eleje nekem is csattos volt, de a futóműig nem jutott belőle, úgyhogy elvileg nem lesz majd gond.
LacUS 2011.09.23 23:51:27
@kariking: Az nem baj, ha nagyon lent lesz, én aszfalton akarok nagyrészt menni. :) Meg van elől kis coil over, ami itt ellenkező módon tudok használni, ha jól gondolom, akkor tudok ellen feszíteni tehát nem engedi totál beülni. Persze majd kiderül :)
Az autó nagy része már otthon van,de néhány elem (lökösök,küszöbök) még lent vannak a fényezőnél..Időhiány, ez van. Azért lassan de haladok.Saját magam festegetem a belsejét, és bár nem profi, de egy "versenyautóba" azért jó lesz.    Közben…..
Hát ilyet én még nem láttam.... A kasztni lakatolását 4 napban határozta meg Mátrai Balázs a B-Autó Kft.-nél és tényleg 4 nap alatt végzett. Ilyet én még lakatostól nem láttam, és az ár is annyi volt amit előre megbeszéltünk. Szóval nagyon elégedett voltam, a minőséget…..
LacUS 2011.06.18 18:55:14
@kariking: Köszönöm :) Remélem ha egyben lesz akkor is jól néz majd ki.
LacUS 2011.06.26 23:20:17
@Spica: Köszi. A lökösök is mattperosak lettek. Egész alakost pár hét múlva rakok fel, ha egyben lesz :) Most még szét van borítva :)
Belsőség Kend el a szájukat! 2011.05.14 17:17:00
Alig értem haza az Opel buliról, máris a Zengő Dension Team honlapjára vetettem magam. Vannak, akik sejtik már, miért, a többieknek elmondom, hogy a hétvégén a motorsportok Mekkája ad otthont a WTCC-nek, márpedig Monza nem vicc. Monza maga a történelem, a legenda, patinás helyszznek…..
Elkészült az előkészítés, most már csak elviszik valamikor és vissza hozzák nem lyukasan :D       Ahogy az a képeken látszik, nagy dolgok nincsenek, néhány kezdődő rozsda folt, de alapvetőn elég jó állapotú a kasztni. Ha minden igaz jövő…..