Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacapapa44

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 milliárd eurót nyúlhat le Orbán és közben olyan "tudósokat" toborozhat magának, akik boldogan tapsolnak a kormányzati őrülethez...
Lacapapa44 2019.02.10 10:05:30
@neko1967: Azt látom, hogy te pénz nélkül is nagyon hülye vagy A gazda sem a patkányoknak szórja a termés legjavát, hiába sivalkodnak jobban!
• Lengyelország példája azt mutatja, hogy ha a lakosság az unió mellett van, akkor az EU le tudja törni az illiberális próbálkozásokat  • Orbán Viktor a rabszolga törvénnyel még a saját híveit is maga ellen fordította, de egyelőre nem kell izgulnia, bár ha nem vigyáz, könnyen rajtaveszthet  • A…..
Lacapapa44 2018.12.23 12:21:12
@Toportyán Zsóti: Nagyon hülye vagy te Toportyán, ha így beveszed az ilyen liberális baromarcúak hazugságait!
Ne legyen igazunk, de azt vettük észre, hogy az állampárt elkezdte előkészíteni a „Huxitet”...
Lacapapa44 2018.12.22 10:41:40
@Pár dollárral többért: @Orbánék Moszkva fele menekülnek!:
ég szerencse, hogy nem az ilyen alkoholista barmok döntenek az ország sorsáról. Nektek ennyi jut, hogy az ilyen patkány lyukakból visítoztok és fenyegetőztök, és a kannás bor mellet álmodoztok egy régi szép világról, amikor még a hülyék irányítottak!
Lacapapa44 2018.12.22 11:01:23
@Ménár Atya: Gondolod, hogy megértik? Szerintem a patkányok sosem tudják felfogni, hogy miért a sasok repülnek és nem ők!
Lacapapa44 2018.12.22 11:07:24
@taga20: Mondjuk az az eszedbe sem jut, hogy azért nem lehet, mert ilyen szinten vagytok! Elvagytok itt a jó meleg patkány fészekben, egyetlen épkézláb gondolat nélkül, visítozzátok , amit az ATv a szátokba rág, aztán nagyon okosnak képzelitek magatokat!
Pedig , hát azért az ország normálisabb része látja ám, hogy mennyit értek!
Nem kell aggódniuk a világ korrupt és saját népüket hülyítő politikai vezetőinek, ugyanis, ha egyszer már lapogatták Orbán Viktor hátát, akkor bízhatnak abban, hogy szükség esetén menedéket kapnak a magyar kormányfőtől. A Gruevszki-botrány egyértelművé tette a világ számára, hogy Orbán egyedül…..
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
Az alárendelődő ember nem bánja, sőt sóvárogva várja, hogy a hatalom szigorú, vagy akár szadista legyen azzal, aki nem áll be a sorba… A megalázott, megtört ember sokszor nem érzi magát biztonságban egy megengedő, liberális közegben, ahol nem tisztázottak a szabályok és az alá/fölérendeltségi…..
Lacapapa44 2018.10.25 19:26:23
@Magyaur: Ez elég beteges gondolkodásról árulkodik. És úgy látszik elégedett is vagy a saját ostobaságoddal!
Egy olyan kérdéssel nézünk szembe, amin az ember sokszor elgondolkozhat, azonban mégsem tulajdonít neki nagy jelentőséget, mert vagy az egyiket, vagy a másikat választja, sokszor pedig nem is konzisztensen, hiszen egyszer így, egyszer úgy csináljuk. De vajon számít, hogy hova csatlakoztatjuk…..
Lacapapa44 2018.10.23 12:04:12
@Terézágyú: teljesen mindegy
Elemelkedett beszédet mondott a magyar miniszterelnök Tusványoson, amiben mindössze egy-két üzenetet küldött a magyar választóinak, akiknek mindössze egy darab sorosozással kellett beérniük. ..
Lacapapa44 2018.07.29 18:59:13
@taga20: Na, azért ekkora barom szerencsére nem sok van az országban! Te valami retkes cigány lehetsz, akit a testvére csinált az anyjának.
Mészáros Lőrinc volt olyan kedves, hogy szállást adott a rendőröknek...
Lacapapa44 2018.05.08 15:53:51
@Katalin Kovancsics: Te nagyon hülye, tán a kocsmában vagy , ahol valószínűleg sokan vagytok! Hol látsz te tüntetőt, főleg olyat , akitől félni kéne. Most már tényleg égő, amit műveltek, a fotel látomásokkal!
Azok után, ami az elmúlt fél évben történt a magyar politikában nem kell csodálkoznunk azon, hogy a választók az ellenzéki politikusokban sem bíznak már. Sőt, ma már inkább hitelesebbek azok az arcok, akik valaha a jelenlegi kormánypárt színeiben politizáltak, most pedig a legádázabb kritikusai a…..
Az Európai Néppárt vezetői elbeszélgettek egy kicsit Orbán Viktorral, és a magyar miniszterelnök máris erős kereszténydemokrata kormányzást vizionál a jövő Magyarországán. Korábban is meggyőződhettek a Fidesz pártcsaládjának felelős vezetői arról, hogy Orbán rendszerint mást mond, mint amit tesz, de…..
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
Lacapapa44 2018.05.04 23:41:37
@czerka: @Budapest a kutyaszar városa: Milyen vidéket, te nyírségi, tirpák tahó? Azért, mert Pestre mentél kubikolni, azt hiszed már pesti is lettél?
Az Orbán-kormány a menekültek ellen kampányol, de ha a saját embercsempészeinek fizet a bevándorolni kívánó, akkor jöhet...
Egyre másra jelennek meg a cikkek Kásler Miklós – mindjárt emberminiszter – eddigi, szellemi ámokfutásáról. Ezúttal alaposabban szemügyre vesszük, miért is károsak a megszólalásai. És ennek semmi köze személyes hitéhez...
A volt kormányzó karaktergyilkosság áldozata, a zsidóknak jobban kellene méltányolniuk - ezt tervezte elmondani a fideszes parlamenti alelnök az emlékmisén. ..
Lacapapa44 2018.01.30 21:22:28
@mikigyerek: Te tényleg ilyen ostoba vagy? Neked még magyarázni is vétek lenne,
A Fidesz előkapta a sajtókamara ötletét, mert nagyon-nagyon zavarja, hogy még nem minden újságot a propagandaminisztériumból szerkesztenek...
Lacapapa44 2018.01.27 17:15:50
@taga20: már lassan , nyolc éve, hogy lógatni kellett volna,
Lacapapa44 2018.01.27 17:17:00
@werecke: csak az a baj, hogy ezek inkább az igazságtól függetlenek!
Lacapapa44 2018.01.27 18:41:46
@taga20: Mi van bunkókám, már ez a néhány igaz mondat is zavar. Inkább menj vissza a kocsmába, és kérdezd meg . hol is áll a nagypolitika, mert ahogy elnézlek, te még mindig egy álomvilágban élsz. De semmi baj ezzel , egy normális országba kellenek az ilyen hülyék is. Persze , neked jobb volt , amíg nem volt internet, csak a környezeted tudta, hogy hülye vagy, most meg már a fél ország.
A Bizottság módosította véleményt, olyannyira, hogy 2020-tól az EU-támogatásokat nem fizetnék ki, sőt, visszamenőleg megvonnnák, ha egy tagállam semmibe veszi az alapértékeket. Orbán a civilek elleni újabb retorzióval próbálja elterelni a figyelmet menedékpolitikájának hatalmas ellentmondásairól,…..
Lacapapa44 2018.01.20 23:24:38
@NemodaBuda: Ne sirasd, a liberálbolsi korszak nem jöhet vissza, marad a rend, a biztonság és az építkezés!
A fél ország megörült és megőrült a kormány év végi bejelentésével kapcsolatban, aminek a lényege az volt, hogy ha kellően patent leszel az ország családpolitikájába, akkor megdobnak téged egyszer 10 millió forint vissza nem térítendővel, másrészt hozzád vágnak államilag támogatott hitelt 10 millió…..
Kedves Magyar Telekom! Magyar nőként köszönjük, hogy megvéd bennünket Kovács Ákostól, és a nemi egyenjogúsággal összeegyeztethetetlen kijelentéseitől. Az alábbiakban szeretnénk feltenni néhány kérdést, hogy jobban megértsük, miért is jó ez nekünk. Önök…..
Lacapapa44 2015.12.17 18:54:35
@Свобода: Pl, ez a hozzászólásod hüen példázza az ostobaság fogalmát. Köszönjük, hogy tudatlanul is szemléltetted.
„Miközben nagy nyomás alatt épül a déli határon lévő kerítés, Orbán Viktor irritáló beszédet tartott a bevándorlásról” − így kezdődik a német konzervatív-liberális Die Welt cikke a magyar kormányfő idei tusványosi beszédéről. Ezt a cikket osztotta meg nemrég az…..
Lacapapa44 2015.07.28 18:43:22
@freehckr: Gondolom ezeket édesanyádról írtad, patkány!
Lacapapa44 2015.07.28 18:45:47
@freehckr: Az ilyen hülyék, mint te, sosem veszik észre, hogy mennyire magányosak!
Lacapapa44 2015.07.28 20:47:55
@freehckr: Jól van patkány, kb. ennyit vártam, Mehetsz vissza a kocsmába!
A KDNP még a választás előtt szeretné az pontot feltenni a négyéves kormányzási ciklus rájuk eső részére, a köznevelés teljes és totális államosítására átalakítására. Ezek szerint komolyan gondolták, amit a PISA-felmérés romló adataiból levontak, vagyis "a…..
Lacapapa44 2014.01.14 10:18:06
@Tücsök1: Nem is az a legnagyobb baj, hogy egy vastagbőrű, névtelen hülye, kínjában összeírkál minden baromságot, hanem az ilyen ostoba tapsoló kommentelők, akiknek csak az lehet jó , amit a tolvaj bolsik ígérnek. Az ingyen tankönyvbe rögtön beleköttök, de az ingyen bért rögtön elhittétek és várjátok a megvalósító messiást!
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..