Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fandi

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi poszt után hirtelen elképesztően népszerű lett a Játékvadászat rovat, vagy 30 levél áll sorban, úgyhogy most rögtön kettőt is bedobok - már csak azért is, mert az egyik megfejtésében szinte biztos vagyok. Vera írja, hogy: Szeretném a segítségeteket kérni ahhoz,…..
Fandi 2013.09.16 13:19:14
Fandi 2013.09.16 16:53:36
@Staniol: Ezt találtam még, de ebben nem fehérek a gépek:
www.mobygames.com/game/c64/un-squadron/screenshots
Egyszerűen nincs megállás, ömlenek a levelek, amiben azt kéritek, hogy egy régi játékot, amire már csak halványan emlékeztek, keressünk meg nektek. Egész sorozattá duzzadt már az első pár levél, és eddig mindegyik játékot sikerült megtalálni, hála a drága IDDQD-olvasók…..
IDDQD Az IDDQD ahol tud, segít! 2013.09.09 11:07:20
Volt már ilyen posztunk: a tisztelt olvasó jajkiáltást enged (szégyenünkre túlságosan ritkán nézett) levelesládánk pusztájába, mert bekattan neki egy játék, mi pedig segítünk a tisztelt olvasónak - ha mi nem tudunk, akkor a kommuna elé tárva a kérdést. Volt már, hogy meglett…..
Fandi 2013.09.09 15:28:52
Sziasztok,

Kihasználnám, hogy segítségkérős thread van. Keresek 2 DOS-os játékot:
Celtic legends
www.mobygames.com/game/dos/celtic-legends

Interphase
www.mobygames.com/game/dos/interphase

Rudom, hogy mindkettőnek van fellelhető Amigás verziója, de nekem a DOS-os kellene.
Interphase-ből amit találni, az nem jut túl DOSBox-ban a főképernyőn, mert vmi miatt a törés nem teszi lehetővé.

Köszi előre is mindenkinek.
Geekblog Dog Soldiers 2013.05.01 08:00:00
- You've done this before?- Oh yeah, we glue people's guts together all the time out here.Kezdem az egészet egy pattanásos kockához méltó frusztrált vallomással, talán egyetértünk itt páran: Neil Marshallra valami kurvára dühös vagyok. Éspedig azért, mert a brit horror, vagy felőlem…..
IDDQD Orkazmus? Komolyan? 2012.06.25 20:31:00
Hétvégén nem volt játékcsaj, vigasztalódjatok most Aubrey Plaza amerikai színésznővel, aki 27 éves, dögös és geek (vagy legalábbis annak mutatja magát). Ő játssza Aprilt a Parks & Recreationben (Városfejlesztési osztály), de a Scott Pilgrim-filmben is láthattuk. Amerikában…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.08.08 09:30:00
Amikor Aziz Ansari komikustól egy standup során megkérdezte egy nő, hogy miért nincs piros pont a homloka közepén, a Parks & Recreation egyik legviccesebb szereplője visszakérdezett, hogy a nőnek meg miért nincs a homlokára tetoválva, hogy "hülye picsa".Naya Rivera is…..
IDDQD Hétvégi játékcsaj: Lucy 2011.04.17 11:30:00
Eheti játékcsajunk, az Assassin's Creed sorozat Lucy Stillmanje jó példa arra, hogy egy háttérfigura a későbbiekben hogyan kaphat fontos szerepet. (Vigyázat, innentől spoilerek jönnek!) Az első játékban Lucy még csak az Abstergo vállalatnál dolgozó asszisztens volt, aki az Animus…..
Fandi 2011.04.20 14:45:51
@cho: Vicces. Igazabol az eredeti Reefer Madness parodiaja, kigunyolasa.
A lenti videón a Painstation nevű berendezés látható, ami egy igen érdekes Pong-klón. Két játékos játszhat vele egymás ellen, egyik kézzel irányítani lehet a játékot, a másikat egy büntetőzónában kell tartani. Amelyik játékos bekap egy gólt, annak a Painstation kicsit…..
Fandi 2011.01.31 15:29:47
@Yarner: A Gom Jabbar a méreg neve, nem a dobozé, de nekem is ez jutott róla eszembe.
Nagyon érdekes grafikont tett fel a Redditre egy gortag fedőnevű júzer. Emberünk a Halo: Reach pályáin játszott egy hatperces meccset multiplayerben, miközben egy orvosi műszerrel mérte a szívverése ritmusát. A kapott görbét összepasszintotta a játékbeli történésekkel, és…..
Fandi 2011.01.28 15:19:57
Most komolyan, ahhoz, hogy valaki ennyire kiismerjen egy játékot, mennyit kellett gyakorolnia? És ha évek óta ki sem lépett a szobájából, használt-e katétert? ..
Aki ennél jobb hírt mond ma, az festi magát: a SyFy vett egy nagy levegőt, és belátta, hogy amilyen jó kis dráma lett a Capricából, pont annyira hiányzik belőle a klasszikus űroperai jelleg, az űrcsaták, a küzdelem, a (valahol) agyatlan szórakoztató faktor, mert azt azért lássuk…..
Fandi 2010.10.25 11:13:16
Mark Gattis nem tud a seggén megülni (helyes!): nem elég hogy az utóbbi idők legjobb horrortörténeti sorozatát narrálja és szerkeszti a BBC-n (A History of Horror), feltűnik az új Sherlock Holmes-szériában Mycroft Holmes szerepében, de még ennek a H. G. Wells-klasszikusnak a…..
Az előző rész következményeként Buffy rátör Xanderre és Spike-ot keresi, aki hatalmas bajba kavarta magát. A legjobb barát is a rátörő taktikát választja, csak ő nem Xander-en, hanem Dawn-on gyakorolja ezt. Miközben Sunnydale-ben a gonosz kavarja össze a helyzetet, Angliában…..
Fandi 2010.10.15 09:32:16
@Is: a Billy Idol-os összehasonlítás, az pont ebben a részben van.
IDDQD Szerdai retro: Neverhood 2010.07.28 16:06:00
Egészen egyedülálló játék múlt heti szavazásotok választottja, a The Neverhood (Japánban Klaymen Klaymen néven ismerik). Pedig műfaját tekintve egyszerű kis point-n-click kaland, nem nagyon emlékeznénk rá, ha nem lett volna nagyon vicces és az alkotói nem gyurmából készítik…..
Fandi 2010.07.28 18:06:49
Tessék, ők lesznek a túlélők, akik a zombik uralta vidéken próbálnak életben maradni. Andrew Lincoln meggyőző, Sarah Wayne Callies szexi, a gyerek meg olyan, mint minden horrorfilm és sorozat gyerekszereplője, első látásra kibaszottul idegesítő. Remélem élve zabálja fel egy…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.06 09:31:00
Bret Michaels a People magazinnak elmondta, hogy agyvérzése után a kórházba beérve konkrétan azt hitte, hogy haldoklik. Az orvosok szerint tényleg így volt, egy paraszthajszállal úszta meg. Nahát, micsoda meglepetés, Kendra Wilkinson, a Playboy-villa lányai egyik szereplője is…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.21 09:37:00
Matt Bomer (White Collar) színész létére jó író lehet, mert egy pilot-forgatókönyvet sikerrel adott el a CW-nek, akik a napokban el is döntik, hogy kell-e nekik a sorozat, vagy sem. A színész jóelőre kijelentette, hogy nem hajlandó szerepelni benne. A Rescue Me hatodik évada…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Az alábbi e-mailt kaptuk ma a Sziget szervezőirodájától: "Az idei Sziget „mínusz egyedik” napján, a fesztivál nagyszínpadán – több mint 20 éves aktív zenélés után - egy majd’ háromórás megakoncerttel, zenészbarátaik társaságában búcsúzik…..
Fandi 2010.03.30 15:39:46
@levi7777: Hubazz! A Satöbbiről nem is tudtam. Köszönet az infóért.
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.19 09:35:00
Az ABC fejeseit megdöbbentette Paula Abdul döntése, miszerint nem fogadja el a Star Search című új tehetségkutatóban (illetve régi, csak most újították fel) az egyik zsűritag szerepét. Iparági pletykák szerint Abdul az X-Factorhoz tart, Simon Cowell mellé.Úgy tűnik, Sarah Palin…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.18 09:37:00
4,16 millió nézővel nyitott a Justified című Timothy Olyphant-sorozat az F/X-en, ami a csatorna történetének második legjobb nyitányának számít EVER, csak a Kemény zsaruk előzi meg 4,6 millióval. Kritika még a héten. Míg egyesek (Coldplay) elzárkóznak a Glee-től, mások…..
Nem hiszem, hogy van olyan BSG-fanatikus, akinek a szíve nem dobbanna meg egy ilyen hír hallatán: a SyFy ősszel beindítja a Battlestar Galactica Online nevű játékát, amiben lehetünk emberek vagy cylonok (természetesen ez utóbbinak faszább lenni), és 30 napon át lehet majd játszani a…..
A geekek egyik istennője, Felicia Day színésznő, akit legutóbb a Dollhouse-fináléban láthattunk, a SyFy-nál forgat majd egy filmet, mégpedig a klasszikus Piroska és a farkas történet ezredik feldolgozását. A Red (Vörös) címre hallgató project 2011-ben kerül majd képernyőre. A…..
Egy temetkezési vállalkozó szalonjában vagyunk; a gyászhuszárok főnöke épp begyújtja pöpec gázlámpáját, hogy megfelelő hangulatvilágítás közepette bombázhassa válogatott közhelyekkel a nagymamáját gyászoló klienst. Például, hogy "nem halt meg, csak alszik". A…..
Nincs pénze csokira? Kevés a tojás a sütihez? A macska megcsócsálta a húst? Sebaj, minden alapanyag helyettesíthető. A nagyszülők háborús tapasztalatai alapján összeszedtem néhány trükköt, mert a gazdasági válságban sem árt a kreativitás.  Rengeteg jó indokunk lehet…..