Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megamenn

0 bejegyzést írt és 2031 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme az újabb bizonyíték arra, hogy türelem rózsa helyett néha csak nagyon durva gyomorgörcsöt, heveny fejfájást és konstans idegbajt, később komoly anyagi veszteséget és elhúzódó ügyintézést eredményez. A DK Car kivitelező cég monnyon le, ha minden így történt. Kedves Homár Blog! Az építkezés…..
Konzumikusz hungarikusz szürreál. Sziasztok! A barátnőm már régóta nézegeti az elektromos fogkeféket, most végre talált egy tényleg jó akciót a Media Markt online oldalán. Elég speciális eset lehetett, mert ingyenes szállítás nem vonatkozott rá, csak a helyi áruházban átvételi lehetőség.…..
Állati jól hangzik az ELMŰ Gyorsszerviz szolgáltatása: a dugulás, csőtörés, zárrohadás típusú hétköznapi ügyekre kínálnak nem túl magas havi díjért ügyintézést és szervizt olyan extrákkal, mint a 24 órás segítségnyújtás és a garantált 4 órán belüli kiszállás. Kár, hogy ez csak a csillámpónik…..
megamenn 2016.07.11 12:49:16
@nyakira: "Mar a cukraszokat is lenezed?:)"
nem nézem le őket, csak arra gondoltam, hogy a cukrászok és az említett szakma művelői nem érnek rá a homáron okoskodni, mert az új autójukkal a diplomásokkal tömött buszmegállók körül köröznek.
Van, aki kisétkű, van, aki csak spórolna és azért kérne gyerekmenüt. De vajon jár nekünk ilyen egy izgága kiskorú nélkül is? Tisztelt TH! A mai napon  - június 25 – ellátogattunk a Moszkva – ma Széll Kálmán – téren nyílt új hamburgerezőbe, a ZING-be. Megjegyzem, a tér felújítása előtt egy jó kis…..
"Az ügyfél-elégedettség számunkra kiemelkedően fontos, emiatt arra törekszünk, hogy panaszát a lehető leghamarabb kivizsgáljuk." - írja  a CIB. Ezzel csak az a baj, hogy az emberek általában jobban hisznek maguknak, mint egy céges pr-mondatnak, és az alábbi levél alapján az sem sokkal hízelgőbb a…..
megamenn 2016.07.08 13:09:33
@The Crazy One négypontnulla: "köszönöm buzi" :))))
Ahogy a nagy gondolkodó, Lakatos Levente is megmondta: "Nincsenek véletlenek. Aki hisz a véletlenekben, ostoba. Az ostobaságért pedig kivétel nélkül nagy árat kell fizetni."  Arról azért igyekszünk megkérdezni a Vodafone-t, hogy hogy lehet véletlenül törölni valamit a…..
megamenn 2016.07.07 22:37:45
@Rongyosgárda: te még a posztereknél is gyengébb vagy.
anyád nem kommentel? lehet, hogy őt sunáznám.
megamenn 2016.07.07 22:38:42
megamenn 2016.07.07 22:54:06
@Rongyosgárda: na, megy ez!
Arra a kérdésre könnyen tudunk felelni, hogy miért van olyan sok Telekomos poszt a Homáron: a T a legnagyobb ügyfélkörrel bíró szolgáltató, a nagy ügyfélszám pedig óhatatlanul is több problémás esetet hoz. Az viszont, hogy miért nem visznek ki 30 nap alatt sem egy két hétre vállalt tévét, teljes…..
A webshopos vásárlás sok veszélyt rejt magában, így érdemes alaposan utánajárni egy-egy ismeretlen e-bolnak, mielőtt rendelésre adjuk a fejünket. Ez azonban néha nem is olyan egyszerű. Vegyük például a fb-on az elmúlt hónapokban erőteljes kampányt folytató  Ecipő.hu-t, amivel kapcsolatban ezzel a…..
megamenn 2016.07.05 21:25:21
megamenn 2016.07.05 21:26:42
Franciska szerintem azon a ponton kicsit igazságtalan, amikor a jegykezelők ellenőrén kéri számon az ablak és kerete közti váratlan szakítást csak azért, mert korábban az előtt álldogált az illető, de ezt leszámítva az egész helyjegy-nem helyjegy téma elég erős. Kedves Tékozló Homár! Csupán a…..
megamenn 2016.07.05 14:03:01
@Bombaló: és egy utolsó pontban leírhatnád azt is, hogyan sikerült az orbitális faszság ilyen magas fokára jutnod. okoska.
megamenn 2016.07.05 15:31:48
@Bombaló: igazad van, elnézést kérek. de, pl. azt írod:

"Viszonylatra vásárolsz menetjegyet, nem vonatra. A menetjeggyel bármelyik vonattal utazhatsz Kőbánya-Kispest -- Debrecen viszonylatban (annak érvénytartamán belül)."

hát, ha hiszed, ha nem ezt rajtad kívül tudja más is. biztosan elkerülte a figyelmedet a következő -hosszadalmas és bonyolult- rész:

" Már elsőre feltűnő volt a rendkívül kedvező ár, valamint a tény, hogy nem lehetett Hely- és Pótjegyet választani a menetjegyünkhöz.

Amikor begurult a vonat az állomásra, azonnal a Jegykezelő Hölgyhöz fáradtunk, és megérdeklődtük, hogy ennek mi lehet az oka, valamint, hogy nála megvehetjük-e a hiányzó jegyeket? Ő nagyon segítőkészen azt válaszolta, hogy természetesen megvehetjük, de azért nem tudtunk Hely- és Pótjegyet kiválasztani, mert konkrétan nincs ülőhely a vonaton. Ettől függetlenül, elmondása szerint, utazhatunk a vonattal, csak ki kell váltanunk tőle a jegyeket. A helyjegyeket. Arra a vonatra, amin nincs hely. "

a lényeg, hogy volt jegyük a viszonylatra, csak már helyjegy nem volt a vonatra, de azért azt mégis ki kellett volna fizetni. erre kérdez rá a poszter, hogy mégis miért?
mindenesetre kíváncsi vagyok rá, hogy a helyjegyen -ha sikerül váltani- vajon milyen ülésszámok szerepeltek volna?

második pont:
" Ki is választottuk név szerint a Latorca IC-t"
ez már ne csak viszonylat, ez konkrét járat.

harmadik pont:
faszság

negyedik pont:
grand utópia

ötödik pont:
a poszter is fasz

hatodik pont:
ismét okoskodás.

tehát, okoska?
Gyula aztán nem pöcsölt. Dokumentált, reklamált, elállt, fizetési meghagyott és végül bíróságig jutott a céggel. Tanulságos történet.   Lehet, hogy néhányaknak segítségére lesz az én történetem. Rövid verzió a képek kedvelőinek:- Extreme Digitalnál rendeltem fényképezőt- a futárnál beikszeltem,…..
Aki már járt telt házas koncerten mondjuk az Arénában, az biztosan állt már teljesen lekornyadva is a büfék előtt kígyózó sorokat látva, és tuti bele tudja képzelni magát szegény James helyébe.  A problémára azonban szerintem nincs megoldás, főleg mert általában nem csak…..
megamenn 2016.06.30 12:08:55
@sáros_tehén: hisztis buzi szindróma. ezt így hívják.
Tékozló Homár Bulgari bagóért 2016.06.29 15:07:08
Tudom én, hogy jó néha hinni a 2 forintos tévében meg a 60 forintos Bulgari parfümben, de eléggé biztos, hogy ilyenkor nem egy fantasztikus akcióba, hanem egy technikai malőrbe vagy sima elcseszésbe futottunk bele. A webshopokra más szabályok vonatkoznak, mint a sarki boltra, itt épp a…..
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
megamenn 2016.06.29 14:20:20
@szupermacs: namostképzeld, ha mindenkinek, akit sunáznák, szólnák, hogy gyugnom kell...mássecsinyánák...
megamenn 2016.06.29 14:25:17
@Terézágyú: megannyi megkeresés, nulla teljesítés, akárcsak a telószervizekben :)
megamenn 2016.06.29 14:43:58
@nyakira: :)) látom, egy sorstárs :)
Kis túlzással akár egy külön blogot is szentelhetnénk a TMX-sztoriknak, amik leginkább Lenovo és Samsung tulajdonosokat sújtanak. Balázs az utóbbiak közé tartozik, fogadkozik is, hogy soha többet Samsung meg Telemax. Nem akarjuk elkedvetleníteni, de elég nehéz lesz választania, mert a TMX a Samsung…..
A Pizza King évekig nyomult a 49 percen belül érkező pizza ígéretével, majd a szintidőt pár éve 39-re vitték le, amit sokszor nem sikerül tartani. Ezt azokból a levelekből tudom, amik rendszeresen érkeznek hozzánk a témában, csak mivel alapvetően piszlicsáré ügyek (késett a pizza, hideg volt a…..
Vajon miért nem lehetett orvosi igazolással sem elhalasztani az utazást? Olvasónk azért ne csüggedjen, jövőre már úgyis egy újraszabott Erzsébet-program keretében tud pályázni, mivel az EU monopólium miatt megfúrta az eddigi rendszert, vagyis, hogy csak a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány adhatott…..
megamenn 2016.06.28 13:40:12
@Manyecs: nadeatiedé, azbennevót-é? .)
megamenn 2016.06.28 14:48:06
Vajon nincs pénze a MÁV-nak pótolni a nyomtatványait? Vagy találtak egy nagyobb adag elfekvő készletet az angol nyelvű verzióból, és gondolták vidékre jó lesz? Vagy hogy jött létre vajon ez a helyzet? Kedves Tékozló Homár! Május 30-án a Budapestről 8.23-kor induló IC mire…..
Az éppen zajló foci Eb-n elképesztő  magyar focifeltámadás tanúi lehetünk épp, amitől akkora focilázban ég az ország, hogy még a tudjukkik is képernyőre tapadnak esténként. Mivel a szurkolás abszolút közösségi élmény, nem csoda, hogy minden valamire való kocsma beüzemelt magának egy tévét, és…..
Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy T. elővigyázatos vagy csak paranoiás, de a szépen csendben, fű alatt megejtett változtatások mindig gyanúsak, a Wizz Air pontokat gyűjtők meg nem baj, ha értesülnek a változásról. Sziasztok, tegnap (júni. 16.) az Erste egy sunyi húzással, megváltoztatott…..
Hát, ha ez a játék tényleg ilyen hülyén működik, akkor azzal nem szerez nagy rajongótábort a Borsodi.  Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi levelem küldtem a Borsodi részére, amiben minden részletet leírtam az esettel kapcsolatban: Tisztelt Borsodi! A hétvégén a…..
megamenn 2016.06.22 12:45:42
Van olyan, hogy az állami egyik keze nem tudja, hogy mit csinál a másik. Ha több hivatal is érintett egy ügyben, akkor meg pláne sok a kéz. Szegény állampolgár meg bolyong a néha 22-es csapdájának öltöztetett rendszerben. A lényeg ilyenkor a kitartás. És a sok…..
Az is bosszantó, ha az ember nagyvonalúan vagy mondhatni felelőtlenül kezel helyzeteket, és pórul jár, de amikor valaki tényleg próbál körültekintően eljárni, dacol a sürgető idővel, állja a türelmetlenkedő szállítók tekintetét, és a végén mégis a képébe röhög valami álnok hűtőreparátor által…..
megamenn 2016.06.20 15:22:45
@CID.: jaaa, hát téllegolyan, mint bádogemberné pinája.
megamenn 2016.06.20 15:53:07
@Manyecs: nade ki káromkodik?
Ha az ember beruház egy új mobilba, akkor boldogabb, de legalább is kommunikációval- és netes tartalommal bővebben, stabilabban, elégedettebben ellátott életre számít, amit eléggé meg tud hekkelni, ha a telórol kiderül, hogy valamiért nem bír az istennek se a hálózaton maradni. Azt az esetet meg…..