Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meszi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tűzoltáshoz szükséges eszközök nagy része a jármű jobb oldali málhaterébe került, amit szintén könnyen ellehet érni a lenyitható fellépőnek köszönhetően. A málhatér hátsó felének felső részére került a földalatti tűzcsap illetve a sugárcsövek és egyéb toldók.…..
A Darktac egyik előnye, hogy egyéni megrendelés alapján, kifejezetten az egyénre szabva is készít taktikai felszereléseket. Ennek az egyik példája a képen is látható plate carrier. A mellény alapján a Diamondback Fast Attack Plate Carrier adta, de attól elég sok ponton eltér, sőt…..
Meszi 2013.04.05 17:42:43
@Spykehun: Blackhawk! S.O.L.A.G -nak nézem
A TMK soron következő darabja a tárdobáló zseb, amely szerintem talán a legkevésbé sikerült jól. Szinte minden létező és megegyező kategóriájú zseb széles és hosszúkás alakú, de a TMK tervezői szakítottak ezzel a "designal", és újítani próbáltak. A zseb teljesen…..
Meszi 2012.07.23 15:47:49
@vizsla_barat: Ne vedd sértésnek, de ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
Combat Gear Blog Veszélyben - KFOR 2012.04.19 10:17:00
Ide haza a Honvédséggel kapcsolatos dokumentumfilmek vagy riportok valljuk be, általában elég gagyik és ritkák is voltak. Rossz kérdések vagy csak simán idiótán viselkedő riporterek jellemezték ezeket. A minap találtam rá a veszélyben sorozatra, amely kizárólag a youtube-on…..
Combat Gear Blog Belleville 550ST 2012.04.17 08:00:00
A Tengerészgyalogság új egyenruhája mellé új bakancsokat is rendszeresített. Az új bakancsok több gyártótól érkeztek, és közös jellemzőjük, hogy hasított bőrből készültek, és coyote brown színűek, amit egyébként olive green-ként jegyeznek mindenhol.   A Belleville…..
Előző bejegyzésben szó volt a Blackwaterről. Találtam pár videót, amit Irakban készítettek, és az ő mindennapi munkájuk során készültek. Talán jól szemléltetik a velük szemben táplált ellenérzéseket. Noha a másik oldalról el kell mondani, hogy nem minden az aminek…..
Meszi 2012.04.15 14:12:31
@wape: Két kismadara volt a cégnek, Najaf incidensnél is azokkal menekítették ki a sebesültjeiket. Travis Haley is vitézkedett rajtuk.
Nem kifejezetten civil gépek attól még, hogy nem volt rájuk fegyverzet aggatva a kézifegyvereken kívül.
    Az '58-as mintájú málhafelszerelés a brit hadsereg rendszeresített felszerelése volt az 1950-es évektől egészen a 90-es évek elejéig. A 90-es évek közepén használták még kiképző központokban, tartalékos alakulatoknál és kadét iskolákban.   Az '58-as málha…..
Az orosz hadsereg 2008 januárjában mutatta be az áttervezett, új uniformisait. Ami igazából ezekből számomra érdekes volt, az az új gyakorló ruházat, amely modernebb szabásminta alapján új digitális "flora" terepmintában készült el. Rendhagyó módon nem csak a katonákat…..
Meszi 2011.10.13 09:48:43
@Ice pick: A feketét a kontrasztok megváltoztatása miatt használják. Ha megnézel egy terepmintát a világos foltok közelebbinek a sötét foltok távolabbinak tűnnek rajta. Ezért festik az orrot általában feketére, látszatra kevésbé emelkedik ki az arc síkjából.
Combat Gear Blog Back in busniess 2011.09.05 12:36:00
A fenti fiatalembert ma szúrtam ki. Egyből beugrott az arca, ugyanis ő volt a Restrepo egyik főszereplője. Azóta feljebb is lépett a ranglétrán, ugyanis mostmár őrmester, illetve alakulatot is váltott, a 25. Gyalogos Hadosztály 27. Gyalogos Ezredénél van.A fotók tegnap készültek…..
Mivel hétvégétől jövő szerdáig nem leszek itthon, ezért egy kis változtatásra került sor. A tizenhetedik hét végéig a fekvőtámaszok és a lábemelések 1 alkalmas fölényben voltak a húzódzkodásokkal és a guggolásokkal szemben, és mivel alapvetően 2 hét alatt egyenlítődnek…..
Meszi 2011.05.24 17:43:59
@RoboBender: Én ki szoktam fordítani a lábfejemet, úgy, hogy külső lábélen támaszkodok nem a sarkamon.
Meszi 2011.05.25 16:14:28
@RoboBender: Lehet, hogy nem egyértelműen írtam le. :) Úgy próbáld, hogy kicsit behajlítod a térded és mindkét bokádat kifelé fordítod mintha a talpaidat akarnád összeérinteni. Ettől o alakot formáz a láb, összezárva nem nagyon lehet megcsinálni,de nekem működik így. Talán kötöttebb a bokád.
Kiterjesztettem a hídsorozatot a keddi napokra is. Úgyis magas a haladó ismétlésszám, jól jön majd a gyakorlás. Ezen a héten ismét volt swingelés: kedden és szerdán csak kétszer huszonöt, csütörtökön és pénteken ennek a duplája. 1-2 hét eleji gyakorlatnál a múlt heti enyhe…..