Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eagle-r

1 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotókönyv Mi az a fotókönyv? 2010.11.23 18:49:00
A fotókönyv tulajdonképpen saját fotóinkból készült könyv. A különbség a fotóalbumhoz képest, hogy képeinket a könyv lapjaira nyomtatják vagy hívják elő. A fotókönyv tulajdonképpen egy „valódi” könyv, melynek lapjait saját magunk szerkesztjük meg. A…..
Bizonyára vannak, akik emlékeznek mér arra, hogy tavaly szeptemberben végre az Indexre is kikerültek az addthis-es megosztási funkciók, a cikkek alá. Ám ugyanazzal a lendülettel - néhány nappal később - le is kerültek onnan.Állítólag azért, mert az Index saját megosztási…..
A látogatottsági és elérési adatokból kiválóan látszik, hogy a magyar internetező nem szokott rá minden olyan közösségi szájtra, melyek amúgy tarolnak a világ különböző piacain. Mi az adekvát válasz, ha online fotómegosztás a téma? A Flickr. És egy zenekar honlapjának hol…..
Mint az elmúlt napokban kiszivárgott, a Google ismét megpróbálkozik a social network iránnyal. Valószínűleg ez is témája lesz a mai, magyar idő szerint este 7-kor kezdődő élő sajtóeseményüknek. Ha egy kis szerencsénk van, már most bejelentik, hogy újabb országokba is…..
eagle-r 2010.02.09 18:48:53
Onlinemarketing blog Esemózni 2009.10.21 21:21:42
A főnököm olyan öntevékeny autodidakta. Kiadja nekünk a melót, mi majd meggebedünk, közben ő meg a webet bújja egész nap. Aztán meg jön hozzám a mindenféle ötleteivel. Érted, hozzám, marketingeshez, és mondja az okosságokat! Napról napra feltalálja a spanyolviaszt.Tavaly…..
eagle-r 2009.10.21 21:41:38
Rocko küldte a videót tegnap, hogy azonosítsam a motorokat, hátha eszembe jut valami érdekes róluk, ha van kedvem, írjam meg. Kattintottam, megnéztem egyszer, aztán még egyszer. Elsőre ugyanis nem esett le, hogy mitől van ilyen szép hangja a vasaknak. Gondolkozz, ember, gondolkozz,…..
Írtam már egy cikksorozatot a webanalitikáról, mérésekről (Webanalitika – mérjük, mérjük, de mivel, mit, minek és hogyan? I. rész és II. rész). Most szeretném felhívni a figyelmet egy olyan dologra, problémára, amibe mi is belefutottunk, azért, hogy más elkerülje (hátha…..
Onlinemarketing blog Látogatók 2006.10.12 10:50:50
Sokat írtam már a látogatottság-mérés fontosságáról. Kell ismernünk a statisztikákat és kell ismernünk minőségi adatokat is. Azaz tudnunk kell hányan és mit néznek, és azt is, kik nézik. Ha jól értelmezem, a Szonda Ipsos és a Gemius Hungary pont ezeket igyekszik ötvözni egy…..
December 29., Koncz Zsuzsa koncert, Papp László Budapest Sportaréna. Kb. nyolcezer látogató. Kint kurva hideg.A szektorhoz tartozó ruhatárban két kislány, ránézésre amolyan szedjük-össze-az uv-ra-valót típusú beugró segéderő. Ruhatár 200,- Ft/fő. Cucc bead, biléta eltesz,…..
eagle-r 2009.01.12 23:03:22
Mint korábban már olvashattátok a Webisztánon, jönnek az iWiW-minialkalmazások. Az Origo Zrt. erről ma adta ki hivatalos közleményét. Ebből a lényeg: 2009-től akár három és fél milliónál is több iWiW felhasználó számára tehetik ismertté külső szolgáltatásaikat a…..
Az uniós források magyarországi sikerességét fenyegető legnagyobb veszély a korrupció - mondta Bajnai Gordon 2007-ben.Mivel mással járhatna elöl ebben az uniós pénzek szétosztásával foglalkozó Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), mint egy évek óta zajló elrettentő…..
A Hu-Ra 10k után három nap pihenőt engedélyeztem magamnak, viszont ma újra lementem futni. Hozzáteszem, elég fáradtan érkeztem haza a melóból. Hol vannak már a boldog főiskolás évek, amikor semmi más dolgom nem volt, mint lógni az előadásokról, helyette teniszezni járni, és a…..
Sajnos annyit mi sem tudunk futni, hogy mindenen ott lehessünk. Winkl AIR Rum községben gyerek roncsderbin a MORSZ szervezésében, yours truly pedig a melegtől rettegve a szerkesztőségben készül a hétfőre (kemény lesz a hétfő). Józsi kacérkodik az esti futás gondolatával, hogy…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
eagle-r 2008.08.30 11:31:09
eagle-r 2008.08.30 11:38:47
eagle-r 2008.08.30 11:55:37
Avagy, hogyan szervezzük a to-do listánkat a levelezőnkben. Miért fontos ez? Sokat próbálgattam már to-do lista alkalmazásokat, így például a Remember The Milk-et is, és valahogy mindig arra a megállapításra jutottam, hogy a nagyon szofisztikált teendőkezelő/feladatkezelő…..
eagle-r 2007.12.21 00:37:21
Aki olvasta már a Wall Street Journal saját értesülését arról, hogy a Google nemsokára előáll saját online tárhelyszolgáltatásával, az bizonyára velem együtt csak mosolyog. Hiszen a Google elmúlt évekbeli fejlesztései pontosan ezt az irányt jelölik ki. Gondoljunk csak a Gmail…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
eagle-r 2006.12.12 19:51:33
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..