Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YNWA

192 bejegyzést írt és 697 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért hát Nucky Thompson története, legalábbis ami az HBO-t illeti. Hogy hogyan, én már tudom, de aki e sorokat olvassa, nagy valószínűséggel nem, úgyhogy nem is árulok el egyetlen részletet sem. Maradjunk annyiban, hogy az évad és a sorozat befejező része méltó volt az…..
YNWA 2014.11.10 22:23:56
@halamita: csak jobb lesz, kiforrottabb :) a második évad meg kb 2 estés program :)

Amúgy a Masters of Sex is nagyszerű sorozat, azért is nyilván sok kösz :) semmiképp sem helyette gondoltam :)

szóval mindenesetre egy szavazat a Lilyhammerre.. :D sört bort szívesen ajánlok fel :)
Pedig nem, csak olyan erős oldalszél volt, hogy oldalazva kellett megközelíteni a pályát, amiről itt bővebben is írnak, itt meg meg is mutatják a gyakorlatban. A szerkesztőket a kameraállás zavarhatta meg, de a józan észnek ezt is felül kellett volna írnia, na mindegy. Itt a…..
Edét az űrbe Kilövés után 2009.07.16 16:52:00
Ma negyven éve, hogy Neil Armstrong kétfős legénységével az Apollo-11 fedélzetén elhagyta a Földet, hogy meghódítsa a Holdat. Az utazás négy napig tartott, Armstrong volt az első ember, aki az égitestre lépett, ahogy 2009. július 20-án én leszek az első csótány, aki a Holdra…..
YNWA 2012.11.07 12:18:19
YNWA 2013.07.07 22:39:55
A Borjomi 8000 méter mélyről nyert ásványvíz. Eddig már sok ásványvízmárka próbálta e számára legkedvesebb és legértékesebbnek tartott üzenetet kreatívan megfogalmazni, de szerintem a Borjominak sikerült ez először igazán. Online kampányukban elkészítették a világ…..
YNWA 2013.02.26 23:00:54
@zisz2: én egyáltalán nem értek a témához, szóval bocsi ha baromság, de akkora mélységben a nyomás is sokkal nagyobb, ergo a forráspont is jelentősen megnő. nem? :D
A Hopfanatic és a Fóti Sörfőzde után a Cactus most a Csakajósörök bolt klasszikusaira fűzött fel egy ételsort, amit a közönség február 13-án este kóstolhat meg. A sör-étel párosítások mögött ismét Kiss Hopfanatic Tamás áll, aki egyre izgalmasabb sör-étel párokat talál…..
YNWA 2013.02.07 12:03:57
Sok NHL-játékos kereste a kenyerét a lockout ideje alatt Európában. Közéjük tartozott Tyler Seguin is, aki Svájcban hokizott. A Boston Bruins 20 éves játékosa nagyon tehetséges, másodiknak választották a 2010-es drafton és az NHL-ben eddig 155 meccsen 89 pontot termelt. Az…..
YNWA 2013.01.10 11:32:30
autózz! Egy baleset tapasztalatai 2013.01.09 08:08:00
Volt már néhány kisebb karambolom, amikben nem én voltam a hibás. Ezekben az esetekben a kitöltött baleseti bejelentővel a szervizbe beballagva, kárfelmérés után egy-két héten belül kijavított autót kaptam vissza, úgy hogy nem kellett semmit sem fizetnem a szerviznek, hiteleznem a…..
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
YNWA 2013.01.09 09:06:41
@sypso: török meccs Isztambulban lesz
Az amerikai Fox televíziós adó úgy döntött, nem vetíti le a hétvégére tervezett Family Guy- és American Dad-epizódokat, helyettük ismétléseket adnak majd. Az ok a Sandy Hook általános iskolában történt tegnapi lövöldözés, amiben eddig 28-an vesztették életüket…..
Nevek alapján nagyon erős ligába kerültünk, de nembaj, inkább sok szoros (vagy nem szoros :D) vereség, mint szenvedés alacsonyabb színvonalon. :) 1. forduló.: Májmedence - 33 FC 3-6 (2-0) Ellenfelünk az A liga 4. helyezettje volt, akik több élcsapatot is legyőztek, sok jóra tehát…..
hiánypótlás 2...
hiánypótlás 1...
estére lesz vmi rövid :)..
Gyorsan összedobtam egy ilyet: 2012 tavasz Gól meccsszám gól/meccs Fenyő 13 8 1.63 Démosz 11 8 1.38 Macsinka 8 10 0.8 BorosG 5 7 0.71 YNWA 4 9 0.44 Tamássy 3 11 0.27 Kalupka 3 9 0.33 Áki 2 1 2 Idén eddig…..
Tegnap sajnos nem voltam jelen, de ez az eredmény a szezon egyik legnagyobb meglepetése, szép volt! Ha kapok infókat írok bővebben is. Update: meg is érkezett Fenyő írása, jó szórakozást! :)   Dobbant a Májmedence szív!2 cserével jelentünk meg a Kolozsvári T. utcai…..
Újabb hatalmas bravúrt ért el a csapat, hisz a liga egyik legerősebb csapatától sikerült pontot lopni. Egészen a meccsnap délutánjáig a levegőben lógott, hogy ki sem tudunk állni, ehhez képest.  A csapat nagy része vidéki, így a hosszú hétvége előtt hazalátogatás miatt…..
Az utolsó 5 percig nagyon jól tartottuk magunkat jóval erősebb ellenfelünk ellen, de 1-3 után feladva az addigi zárt és szigorú védekezést (érthető módon) kitámadtunk, és ez nem fért bele egy ilyen ellenfél ellen. Az eredmény ellenére nem vallottunk szégyent, sok helyzetünk…..
Ellenfelünk stabil erőszakos védelemmel, fizikailag teljesen fölénk nőve végül simán nyerte meg a meccset. A 4. és 5. góljuk során egyesével ment el a csatáruk a teljes csapatunk mellett, ez azthiszem mindent elmond a tegnapi napunkról. Két kulcsemberünk hiányzott, velük legalább…..
Jól játszott a csapat, de sajnos elől csak kapufákig jutottunk, a 2 lőtt gól pedig nagyon kevés.. Hátul teljesen elkerülhető gólokat kaptunk megint, de úgygondolom a 3 kapott gól nem sok, elöl több kellene. 3 perccel a vége előtt 1-3-nál lehoztuk a kapust, sikerült is gólt…..
Iszonyatos hibákat vétett hátul mindkét csapat, felváltva vezetett a két fél, végül az eggyel kevsebb kapitális hibát elkövető együttes nyert. Persze nézhetjük onnan is, hogy a nagy csapatok gyenge játékkal is nyernek... :D Voltak szép támadásaink, de 3x kb a gólvonalról…..
ilyen arányban is megérdemelten nyertek. lesznek írások is, amint lesz időm.. Kezdőcsapat: Kurucz - YNWA, Tamássy - Macsi, BorosG Csere: Ancsin Gólszerzők: Macsi, Tamássy, Ancsin..
Elkezdődött az őszi szezon, beszámoló majd lesz :)  Kezdőcsapat: Kurucz - YNWA, Fenyő - Macsinka, Kalupka Cserék: Tamássy, BorosG Gólszerzők: Fenyő (4), Macsi (2), Kalupka, YNWA..
Hiánypótlás :) 1. forduló: Májmedence - Tébláb 1-5 Csapat: Tunkli - YNWA, Fenyő, Macsinka, Tamássy, Berekalli, Áki Gól: Fenyő Gyenge, de lelkes ellenfelünk ellen teljesen széteső játékkal súlyos vereség lett a vége. 2. forduló: Májmedence - Palota 3-3 Csapat:…..
YNWA 2012.07.11 20:48:37
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..