Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SweetCherry

24 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje érik bennem a gondolat, hogy mesélek nektek, Neked a boldogságról, pontosabban arról, amit én tudni vélek róla. Számomra testközeli a téma - boldognak érzem magam, méghozzá egészen rég óta.  S habár (Csíkszentmihályi gondolatát idetolvajolva) a boldogságnak…..
cseh barna sör A KK-nál általában sokkal több sör várakozik kóstolásra, mint amennyit belátható időn belül fel tudnánk dolgozni. Ennek eredményeként egyrészt sok-sok érdekes sört csak úgy megiszunk egy idő után, másrészt pedig a cikkírásig eljutó példányok is több…..
SweetCherry 2013.09.05 09:24:58
@pif: köszönöm :)
És esik, és esik hogy aztán újra essen... Ti hogy érzitek magatokat a ház fogságában ebben a pocsék időben?  Bár igazából legalább nincs meg a kísértés, hogy sétálni, biciklizni vagy hasonló egyebet tenni menjek tanulás helyett. Hajrá minden sorstársamnak, aki még az…..
Szervusztok :)  Hogy telt a húsvét?  Most az ünnepek alatt volt időm egy kicsit nosztalgiázni, visszaolvasni régi naplókat (és majdnem belehalni a nevetésbe olvasás közben), és visszaidézni a hangulatot a régi zenéimmel.  Egy ilyet hoztam most Nektek, nem-is-olyan-rég-múlt…..
Bizony, már nagyon régóta tartozom egy történettel, egy igazi "és-boldogan-éltek" tündérmesével. Emlékeztek arra, mikor 2011-ben valamikor májusban írtam egy "érdekes emberről", akivel a vonaton találkoztam? Na, hát nem mondtam el a teljes igazságot. Talán már kitaláltátok,…..
Üdv újra, kedves blogom!Engedd meg, hogy elmeséljem a keddi napom történetét. Na, mármost, elmegyek én, mint egy ember, hogy elintézzem a tartózkodási engedélyemet. Ehhez szükségem van a papírjaimra, egy igazolványképre, illetve valamiféle bizonyítékra abban a tekintetben, hogy…..
Ha a világ tökéletes lenne, akkor mindenkinek kijutna legalább egyszer egy félévben egy olyan nap, amikor az égvilágon semmit nem kell csinálnia, csak punnyadni az ágyban, és senki nem dirigál, senki nem mondja meg, mit kell csinálni. Ha miniszterelnök lennék, kötelezővé tenném…..
Most csak egy villámgyors bejegyzést: éppen takarítom a lakást, holnap party lesz itt nálunk, és jelenleg a szobámba nem lehet beférni :D Közben meg ezt a zenét hallgatom (többek közt) és tiszta jó kedvem lett tőle! Csók nektek meg ölelés!…..
Hadd meséljem el nektek, mennyire szerencsétlenül jártam a minap :D Még én is csak röhögni tudtam magamon, szóval ti se habozzatok alaposan kikacagni engem... A dolog úgy kezdődött, hogy be kellett mennem a Széll Kálmán térre, és (mivel úgyis hamarost körbe fogom biciklizni a…..
IGEEEEEEEN itt a nyár, idén is! Valami menő, táncolós-csípőrázós zenét akartam nektek keresni ennek örömére - azt hiszem, challenge completed!  Szinte biztos vagyok benne, hogy ismeritek: ha az eredeti Ricky Martin számot nem, akkor ezt a feldolgozást (a Shrek 2-ből valót).…..
Sok mindent nem tanultam meg matematikai tanulmányaim alatt, viszont egy dolgot biztosan: amennyiben kemény arcokat akarsz találni, nem reppereket, vagy extrém sportolókat kell nézegetned. Matematikusokat.Persze az sem utolsó, ha csak egy hirtelen jött kérdésre, miszerint a "4/pi az…..
SweetCherry 2012.05.30 21:38:36
@Cukormázas villanypásztor: az bezony :D ráadásul pontatlan (*gyárt helyett készít), no de így jár, aki wikipédiáról schmittel.
 Avagy hogyan változik az Ön közérzete egy év alatt? A kutatáshoz egy kérdőív kitöltésével hozzá lehet járulni. A kutatás leírása a hivatalos honlapról: "A kutatók évtizedek óta keresik, hogy mitől egészségesebbek egyes emberek másoknál. A legtöbben azonban elsősorban azzal foglalkoztak, hogy…..
SweetCherry 2012.05.31 20:37:05
 Sziasztok:) Most mentegetőzhetnék, hogy miért is nem írtam ilyen elképesztően sokáig, de inkább hadd kérjek bocsánatot tőletek néhány jókedvű nótával, rendben? :) Kezdjük is az új felfedezettemmel, illetve, felfedezettjeimmel, ha már itt tartunk.  Csupa napsütés…..
Most megkísérelek cáfolni egy igen népszerű elméletet... Méghozzá úgy, hogy közben egy igazi mosolyogtató számot hallgathattok közben!Fogadok, hogy (bármiről is legyen szó), már Ti is mind mondtátok legyintve: Áhh, fölösleges bármit is tennem... Hisz csak egy csepp vagyok a…..
 Ma egy olyan dalt szeretnék mutatni nektek, amit első hallásra gyűlöltem. Annyira bosszantott, hogy az egyik kedvenc rajzfilmem illúzióromboló 2. részének a végén van, és ennél fogva nem ragadta meg a szívem:D Viszont utána az egyik legoptimistább…..
 Sziasztok, hogy vagytok ezen a szép napos májusi napon? Én (úgy érzem) a lehető legjobban kihasználtam a mai napot: benn voltam a városban, hogy egy barátomnak vegyek szülinapjára egy BKV táblát (más kérdés, h nagyjából 2 órával a megvétele után fenn hagytam a…..
 Tegnap nem írtam... Remélem azért Ti, kedves népes rajongótáborom ;D meg tudtok bocsátani. Jajj pedig annyi ötletem van még, hogy mit mutassak nektek:)Az alábbi dalt több mint 100%, hogy hallottátok már. Ha nagyon dühös vagyok, általában ezt hallgatom meg, ugrálva és…..
 Hadd kezdjek ma egy jó hírrel: tegnap, a blog működésének pont 10. napján megvolt a 100. látogatás! Köszi mindenkinek, aki erre járt, öröm nektek blogot szerkeszteni! :)Néztétek tegnap az Euróvízióst? Annyira, de annyira bosszantó volt nézni a pontozást, hogy azt hittem,…..
Tegnap óta egy kicsit kipofoztuk a blogot, új formát kaptak a bejegyzések és ha minden jól megy, hamarosan új, szupervidám dizájnban gyönyörködhettek majd:) A sok segítségért örök hála Sanyinak! :)  Ajjaj, kezdenek a blogon többségbe kerülni a férfi előadók... Nem baj,…..
Vidám dalok esős napokra Lucky 2011.05.13 16:17:00
 Naná, hogy nem bírtam ki, hogy egy zenét is betegyek nektek ma! :) Szerencsére! Valószínűleg ismeritek ezt a dalt. Nekem ez az ébresztő hangom, és bevált: jól indul minden reggelem, és ráadásul nem is gyűlöltem meg ezt a zenét, mint ahogy az eddigi összes…..
Istenem, vééégre itt a péntek! Ti is olyan boldogak vagytok ettől a ténytől, mint én? :D Egyértelmű: a hét napjai közül a péntek az, amelyik a legtöbb ember arcára csal mosolyt. Márpedig a mosolynál nincs is egészségesebb! Na nem a plakátos műmosolyra gondolok, hanem az igazi,…..
Nincs annál jobb érzés, mint csak ülni életed szerelmével, egy szót se beszélni, és ezzel valahogy mégis mindent elmondani... (egek, mennyi főnévi igenév:S :D)  Erről az érzésről énekel Nektek Ronan Keating itt (kattints a képre): Ez nem igazán pörgős szám, valahogy…..
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
   Van egy csodálatos film az újjászületésről, önmagunk megtalálásáról és felvállalásáról és a képmutatásról... Olyan fantasztikus színészek játszanak benne, mint Johnny Depp és Juliette Binoche, és akkor még egy szót sem szóltam a zenéjéről! Valószínűleg…..
 Tudtátok, hogy az ukulele magyarra fordítva azt jelenti, hogy ugróbolha?  Ezt a dalt egészen biztosan ismeri mindenki, mégis az egyik leg-felvidítóbb dal, amit valaha hallottam. Egyértelműen itt a helye (klikk a képre!) A szivárvány elég közhelyes szimbólum, mégis…..