Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibee33

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Érdekes fordulat állt be a tavaly nyáron Alien Computersből AB Informatikává változott hadverkereskedésnél. A 3 év garanciával náluk vásárolt cuccokat ugyanis az "új cég" nem vette be a szervizbe, mondván, ők nem állnak kapcsolatban a beszállító nagykerrel. Az Alien…..
Karácsonyi netes szívás sorozatunk újabb darabjában Blondpearl Segafredo kávés szetteket rendel, amikben a készletenként 3 kávécsomag egyike lejárt szavatossságú kávéra van kicserélve. Kaland alant: Levelem célja, hogy kifejezzem csalódottságomat az internetes vásárlással…..
Nagyobb mérete ellenére valamelyest vékonyabb, képernyőjének mérete és felbontása jóval nagyobb, ráadásul cserélhető az akkumulátora és bővíthető a memóriája... Ez csak néhány azok közül a technikai adatok közül, amelyek alapján a HTC legújabb zászlóshajója…..
Nicole Scene Borzalmas baleset 2009.07.13 16:07:38
2009 07. 12. vasárnap hajnalban 4 fiatal tartott hazafelé egy szórakozóhelyről ami Esztergom és Tát között van. A kocsi gyorsan ment... fának ütközött... 2 fiatal meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, egy pedig súlyosan. Mindenkit meg döbbentett a hír. A sofőrt, szerintem…..
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..
Miklós kérdése jó: ha minden adatot számítógépen tárolnak az ügyfélszolgálatok, miért küldözgetik A-ból B-be majd B-ből A-ba, ha az ő hiábjukból hetekig nem tudja használni a szolgáltatást? Válasz híján Mikós inkább szolgáltatót vált. Látom, hogy sokaknak meggyűlik…..
A pofátlan magyarországi cégek például abból élnek, hogy a fogyasztók nem olyan rabiátus, durva, tízlábú állatok, mint a Homár, aki az alanti sztori elején mutatott volna be egy kétkaros ámbráscetpéniszt a vodafonos ügyintézőnek, amikor az benyögte, hogy készpénzzel nem…..