Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zéró tolerancia

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A gazdaságpolitika, de különösen annak a költségvetési folyamatokat szabályozó része, lényegében hazánk uniós csatlakozása óta kényszerpályán halad. 2004 május 1. óta elvileg minden kormány intézkedései a maastrichti kritériumok teljesítését, azaz a GDP 60…..
zéró tolerancia 2011.05.28 09:36:01
@dbeata: Egy kérdésem van a demagóg gondolatmenete után: az ön által "szegénynek" nevezett társadalmi csoportnak ki ad munkát? Hát persze, hogy az ön által "gazdagnak" nevezett csoport. Így tessék gondolkodni. Az összes baloldali, "mszp-s értékrendű" ember azt hiszi, hogy az 1 kulcsos adórendszer ellene van, pedig épp ellenkezőleg, (hosszútávon) érte.
Másrészről az a véleményem a szakmunkás ne próbáljon meg különböző gazdasági blogokban értelmesnek tűnő véleményeket, kritikákat megfogalmazni, mert - igaz jog van hozzá -, de mivel ezekhez a dolgokhoz nem ért, csak okoskodásnak tűnik a véleménye. És rontja a színvonalat. Mi sem megyünk be a szakmunkások közé okoskodni, hogy hogyan kellene beverni egy szeget, hogyan kellene jól felmosni, vagy hogyan kellene jól kifesteni, burkolni, főzni, fonni, varrni stb.

Az első és legfontosabb kérdés ma Magyarországon, hogy mindenki kerüljön a helyére, és ne akarjon többnek látszani a másiknál, ne okoskodjon bele senki a másik szakmájába, munkájába, ne próbálja megmondani a tutit. Főleg akkor ne, ha nincs meg a kellő tudása hozzá.

Visszatérve D. Beátához. Dolgozni akar, mégis azt mondja az 1 kulcsos adórendszer a gazdagoknak kedvez. Ne tegyen ilyet, maga nem ért a gazdasághoz, viszont most már értem, hogy miért nincs munkája, mert mindenkinél okosabb próbál lenni, ezt pedig nem tolerálják. Maradjon meg az, aki, dolgozzon és mással nem foglalkozzon.
zéró tolerancia 2011.05.28 10:10:40
"@krtikuss:

- nem értem emellett hogy nem lehet azt észrevenni, hogy a gazdaságot a legmélyebb recesszióban vették át és növekedési állapotban adták át, nehéz lenne ezt bedöntésnek nevezni

- egyébként is röhej költségvetési csontvázakra célozgatni akkor, amikor Orbánék abból a pénzből vásárolják vissza a MOL-t, amit Oszkóék hagytak nekik; kiderült tehát, hogy nem csontvázakat, hanem egy rakás pénzt hagytak rájuk"

Ez színtiszta elképesztően elfogult demagógia, nem is demagógia, demagőgia. Egy rakás pénzt? Barátom, te vagy a no komment kategória, ráadásul népies stílusban.

De ha olyan okos vagy, akkor mondd már el nekem légyszíves egy kormány munkája, egy ország szemszögéből nézve milyen időintervallum alatt jelenik meg? Tudod, ez nem olyan, mint a bableves, hogy ha elsózzák, akkor 10 perccel kiderül. Egy ország mutatóiba van, hogy csak évekre rá jelentkeznek az intézkedések. Tudod mire volt elég a Bajnai időszak? Semmire. Max arra, hogy ne menjen tökéletesen csődbe az ország, de erre már ne legyünk büszkék, ezt mindenki meghúzta volna, talán csak az ős(ősz)mszps-ek nem, akiknek ez nem állt érdekében.
Attól meg végképp hadd ne ájuljunk el, hogy az utóbbi 10 évben porig rombolták az országot, majd a végén odatettek az utolsó évre, körre pár hozzáértő fiatalt, hogy mentsék meg őket a legnagyobb ..artól és az országot. Ilyen pártokra elvből szavazni se lehet.

Ha demagóg vagy, akkor a véleményed nem játszik.
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..
zéró tolerancia 2011.05.21 23:48:38
@Alf: a DX és az XM kifejezetten tetszett
@igazi hős: Az lehet, viszont az is, hogy egy csodaszép Alfára ráköltöd ingedet gatyádat, míg egy Hondánál, Mitsunál szinte csak a kötelező dolgokra kell költeni. Az Alfa a másik kedvencem, ettől függetlenül. Húúú mi lesz itt még: szar műanyagtenger, újrahasznosított tejfölös dobozok. :D Még jó, hogy japánok nem olvassák ezt a lokál blogot. :D Igazi Hős, elárulok neked egy apró titkot: közúti autóba váltót készíteni a Honda tanította meg a világot. Psszt, el ne mondd senkinek! Meg ugye azok a szar Honda motorok... Bezzeg amikor az Opel még 60Le-ős motorokat gyártott a 90-es évek elején, akkor a szar műanyag, utángyártott tejfelesdobozosok már igen igen komoly csúcstechnikás Honda Accordokat dobtak a piacra. Dupla vezérműt, 2.2 motor, sibeda, legpatentebb váltó, plüsstenger, minden belső kütyü motorikus, amit el lehet képzelni. Az 520-as BMW jobb kocsi volt, de a Honda Accord keresztbe lenyelte. És most egy Hondához fogunk egy francia autót hasonlítgatni?! :D Ez a vicc kategória lenne. Az Alfa megint egy külön kategória, színtiszta élvezet, de 100e fölött pénztemető.

www.yousaytoo.com/the-4th-generation-honda-accord/716340
zéró tolerancia 2011.05.23 11:23:24
@igazi hős: Nem vitatkoztam, megállapítottam. Számomra a net nem a vita helye. A Mitsubishi Lancer kinézetét fikázta szét anno a srác, most meg a belsejét, és ajnározta ezt az Peugeot-ot. Azért a két autót szépsége között dimenziók vannak. Még akkor is ha ebben az autóban sokkal jobb anyagokat használtak fel. De nem is annyiba kerül mint a Lancer...
zéró tolerancia 2011.05.23 23:49:14
@gyvy: Sasszem :D
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
zéró tolerancia 2011.05.18 11:42:50
@pupak30: "büdös magyar"??? Ezt melyik mesekönyvben olvastad?
zéró tolerancia 2011.05.18 11:51:46
@a végzet aszonygya: Nem te vagy a hülye, hanem oltári nagy hülyeséget írtál.
zéró tolerancia 2011.05.18 11:57:02
@a végzet aszonygya: így van jobbikos vagyok, emellett zsidó és cigány, továbbá sokszor kommunista, rossz napjaimon meg diszlexiás feka. Figyelj nyuszika, ha nincsenek érvek, akkor máris jön a valódban történő megsemmisítés, a politikai hovatartozás boncolgatása, a forrásaid szétcincálása, a megbélyegzés?! Érdekes emberkék vannak a földön, főleg a nők között. Manipulációd rajtam nem fog, ellenben szórakoztat.
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
zéró tolerancia 2011.05.18 11:21:09
@Shadowbull: gondolom a sok paraszt zavarja, akik egyébként ugyanazok, akik korábban kocsiban ültek, biciklin, gyalogosként közlekedtek. Szerintem nem a motorosokkal van a baja, hanem azzal, hogy Magyarországon - sok mással egyetemben - nincs meg a kultúrája. A toleranciát meg hírből nem ismerik. (én mindenkit elengedek, le is szoktam húzódni, és jobbra tartok)
zéró tolerancia 2011.05.18 11:23:49
@Shadowbull: Ezzel együtt már esett alánk motoros, és törte már le visszapillantónkat, amikor balra fordultunk és ő éppen, velünk egyidejűleg elkezdett csutkagázzal előzni...
zéró tolerancia 2011.05.18 11:45:23
@Érdekes: mert a magyar autós nem pont ilyen, a motorosok többségének van autója, biciklije és két lába is, némelyiknek három :D Ökörségeket mondasz, amikor általánosítasz, ráadásul ez a világon mindenhol így megy. Ilyen aabroncsos feelingem van veled kapcsolatban, csak neki biciklis fétise volt :)
A nagy szén-dioxid, Euro iksz, emissziós őrületben, az egyre növekvő ózonlyuk alatt melegedő üvegházban, savas esőktől áztatva, tűnő esőerdőkből kihaló biodiverzitástól rettegve gyakran elfelejtjük, mi miért történik körülöttünk. Minél kevesebb szén-dioxidot nyomjon ki…..
zéró tolerancia 2011.05.09 16:32:45
@Virago_1000: Elég sok Daewoo megy el mostanság a fritzeknél és egyéb fertő, szóval nem biztos, hogy igazad van. A fritznél senki sem spórol jobban, még anyját is beváltaná hosszú lejáratú kötvényre, ha tudja, hogy 1€-t keres papírján. 10-20 éve repesztett mindenki a német autópályán 200-220-szal, ma meg többet poroszkálnak, ritka, aki 200 fölé megy, igaz van. Hiába a válság őket is érinti. A fritz se hülye, csak spúr.
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
zéró tolerancia 2011.05.07 11:55:09
@Schütii: Édes Istenem, ember, feltaláltad a spanyol viaszt? :D És még büszkén hirdeted is...
zéró tolerancia 2011.05.07 11:58:55
@belepofazok: Hogy ez mennyire így van, sajnos :( kevés a jó szakember, áltatjuk magunkat, hogy sok. Az a baj, h mindenkinek mindenhez kell értenie Mo-n, és ebből sokszor az sül ki, h senki nem ért semmihez, csak mindenhez egy picit. :(
zéró tolerancia 2011.05.08 00:03:15
@Schütii: ma nagyon +ív voltál az ülést ezennel lezárom :D
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
zéró tolerancia 2011.05.04 20:53:28
@Érdekes: szart se tudsz az életről kispóóógááá'
zéró tolerancia 2011.05.04 21:16:17
Kicsit sok itt a diszlexiás, a paranoid, a szövegértelmezésből megbukott, az irodalmat fogalomból sem ismerő, a toleranciát hírből sem halló, a szabályokat következetesen be nem tartó, ámde köszöngető, bólogató jancsi, a "kössünk bele egy szóba a szövegben és forgassuk ki" kispolgár.

Még egyszer:

1. Papp Tibi nem azt mondta, hogy soha semmit nem kell megköszönni, bazzzeeg.
2. A szabályokat betartva kell közlekedni: ezért ha én megyek egy sávban, akkor jogom van átsorolni egy másik sávba, és a másiknak kutya kötelessége azt hagyni (szabályosan, szabályosan, szabályosan, ne kötözködj bazzeeeg, nem rángatom az autót, szabályosan), mint ahogy nekem is fordított alapállásban, mert ezt hívják úgy, hogy közlekedés, norma, alapmorál. Ezért én sem várok el köszöntet senkitől, és azt is utálom, ha valami kispolgár proletár vérben forgó szemmel, habzó szájjal mutogatva és anyázva engem erre akar rábírni. Anyád!
3. Köszönni ettől függetlenül lehet és kell is, ha nem neked van elsőbbséged mégis elengednek, vagy ha hibázol és segít a sporttárs, de aki mindig mindent meg akar köszönni tegye meg az is. Csak fordítva ne várd el bazzzeeeg.Akkor van probléma, amikor én közlekedem bemegyek egy légüres térbe, erre megjelenik mögöttem egy proli és elvárja tőlem, hogy köszöngessek, mindezt rövidpöcsű agresszió kíséretében, fröcsög, köpköd, nyáladzik, mutogat, kihajol, kiszáll, aztán kiszállok és gyorsan visszaszáll. Anyád.
Az én kis intimszférámba ne másszon már bele holmi hőbörgő véresszájú kispolgár, ne villogjon, ne dudáljon, ne toljon le a pályán 130-nál, mert tahóság, én ha van terem úgyis félreállok aztán hadd menjen.

És a benzinkút kasszájnál se állj a nyakamba te köcsög, ne lihegj a számba a sorban, mert egy laza mozdulattal a tarkómmal fejelem szilánkosra a fehér-zoknis szandálod kisujján terjengő ápolatlan tyúkszemedet. Ne lihegj, ne zihálj, tedd a szád elé a kezedet ha szembe jössz, ne böfögj, ne fingj az orrom alá a liftben, mert az is taplóság.

A pincért ne úgy hívd, hogy elnézést..., mert miért kérsz elnézést egy pincértől bazzzzeeeeg, a pincért úgy kell hívni, a pincértől úgy kell rendelni, hogy: Legyen Szíves. Ne kérj elnézést baszod.
zéró tolerancia 2011.05.04 22:14:41
@hozé bubó: "a legtöbb nőtől hasonlóan semmi jót nem várok, ezért be sem engedem őket"
Egy ilyen embertől nem kell tanács, kösz haver leírtad magadat. Fütyi probléma? :)